förvirrad

Publicerat: 2008-05-30 @ 23:20:33 | 0 kommentarer

vet inte vad jag ska ta mig till. ska jag sluta i laget eller ska jag inte? såklart hade jag inte velat sluta om jag trivits men nu är det ju inte så. "träningen" idag var rolig. eller vi städade upp på barkarbyfältet i en timme och en kvart och sen sprang vi 1,5km och hade fys. men städningen var rolig. mycket skratt i vårat lilla gäng. när det är så vill jag verkligen fortsätta. men det kommer gå i perioder. jag vet inte om jag överlever så många jobbiga perioder till. bläej.måste få skriva av mig lite...

Publicerat: 2008-05-29 @ 21:38:23 | 3 kommentarer

fan alltså. kom hem efter första träningen på tre veckor och mår skiiiiiiit. kanske någon i laget läser detta, kanske inte.. men.. kommer nog sluta i basket. jag pallar seriöst inte mer. känns bättre att sluta nu än att bli petat senare. för det är fan säkert att jag kommer bli det. jag vet det. har kämpat och kämpat hela säsongen, jag tycker det givit resultat, men dock tror jag inte alla tycker det. får väl bara erkänna då. jag är sämst. fan att man är kort. jag vet att det är mitt fel att allt är så här bara för jag är blyg. vafan kan man göra åt det? INGET. inget jävla S K I T. men om jag tänker efter är jag nog inte blyg. har bara inget att säga. i skolan är jag inte blyg. skulle kunna gå fram till vem som helst och fråga något om jag ville. men basketen.. nej usch. hemskt. haha, kul för er tjejer i laget som kanske läser detta.. menmen. here's the truth. fan jag skäms lite över att ha skrivit något sånt här personligt. allt måste ju ut nån gång. borde fan hoppa framför ett tåg eller nått för att få slut på eländet. nu tycker ni säkert att detta är ju inge farligt och helt löjligt. men jag kan tala om att detta är piss jobbigt för mig. och det är inte bara detta som tynger mig. detta är bara en bråkdel av så fucking mycket mer!! ÅÅH.


ett besök på moskén

Publicerat: 2008-05-28 @ 18:26:45 | 3 kommentarer

roliga vänner man har då. ingen verkar vilja gå med mig på krysset! :( men det är trots allt två månader kvar till den dagen så jag kommer fortsätta tjata för jag SKA gå på det.
  idag var det biologiprov, det gick nog bra. hann inte klart men torbjörn sa att det var nog lite för långt och han vet ju att vi kan. eller inte alla då, men.. jag och några till hoho.
  detta var dagens sista lektion och ca 11.00 bar det av till medborgarplatsen i stan. vi skulle få en guidad tur på stockholms moské. jag tyckte det var roligt och intressant och jag lärde mig nog lite nytt.

frida, jonna och lindanågon som vill?

Publicerat: 2008-05-26 @ 23:10:00 | 4 kommentarer

någon som vill gå med mig på gröna lunds sommarkryss den 2 augusti? jag är jättesnäll och jag bits inte särskilt ofta. jag vet vilka som läser denna blogg så om ni inte svarar så betyder det att ni dissar mig och det är ju inte snällt :( att gå på sommarkrysset är ju i princip det enda roliga jag förhoppningsvis kommer att göra i sommar så gör den lite roligare så blir jag glad. tack!


orientering

Publicerat: 2008-05-26 @ 22:53:44 | 0 kommentarer

idag var det dags för orientering igen, vilket var lite småkul. vi var i tånglöt och sprang runt och jag lyckades hitta alla kontroller. varav nummer tre tre gånger. fast olika som jag trodde va den hoho. sprang med frida och nadja typ hela fastän jag skulle göra själv för att behålla mvg:t :) fast i slutet sprang jag ifrån dem för att få bra tid. det fick jag väl.. kanske. vet inte vad som räknas som bra och jag orkar inte berätta min för den var säkert sämst! XD annars har jag typ läst hela dagen. läste klart isfolket nummer sex. är på sju nu och åh, vad bra dem är <3Björn Gustafsson skämmer ut Sverige

Publicerat: 2008-05-25 @ 19:15:35 | 2 kommentarerNEWS - Snow Express

Publicerat: 2008-05-25 @ 13:47:50 | 0 kommentarerälskar låten och framträdandet <3


ESC 2008

Publicerat: 2008-05-25 @ 00:44:41 | 0 kommentarerdima bilan, värdig vinnare tycker jag! =) dock hejade man ju på israel.. inte för jag trodde de skulle ta hem segern, men låten åkte in i mitt lilla hjärta <3
björn gustafsson var ju bara för komisk när han skulle avslöja sveriges röster HAHA. man skäms ju nästan lite för sverige. försökte ge tolvan till oss.. "twelve points goes to... sschweden, noo you can't vote on your own cc..eeh..norway.. got twelve points..!".
 


spexfoto

Publicerat: 2008-05-24 @ 15:11:21 | 0 kommentarer

igår var det dags för niornas spexfoto. det var kul, hihi! jag, jossan och jennifer var utklädda till killar och emelie och mikaela var våra tjejer. de hade likadana kläder (kort svart kjol, och vitt linne där det stode same på. alltså same som i samma". jag var väl en blanding av brolle, john travolta, elvis, raggare och emo HAHA! jossan och jennifer var jättesöta som killar haha :') <3 jennifer gick runt som kille resten av dagen och vissa trodde faktiskt att hon var en kille! så det var ju lyckat (y) bilder kommer förhoppningsvis senare!


grundskolan är snart slut

Publicerat: 2008-05-21 @ 23:04:57 | 1 kommentarer

ja, rubriken säger allt. grundskolan har varit min bästa och sämsta tid. har ju helt enkelt gått i grundskolan nästan hela livet. blod, svett och tårar. glädje och skratt. allt sammanfattat i ett ord. grundskolan. är rädd att lämna ifrån mig denna trygghet. viksjöskolan, finns ingen tryggare plats på jorden. möjligen hemmet. är så förbannat rädd att börja nytt liv, ny skola, ny miljö. nytt allt. jag vill inte. jag skulle bara vilja stoppa tiden nu. fast helst av allt spola tillbaka en bit. till vet bara mitt innersta jag. jag vill inte, jag vågar inte. mardrömmar, ja usch, förfärliga mardrömmar som egentligen är lyckliga. det låter konstigt med det går ihop. det gör det, det gör det. livet kommer ta slut en dag. jag är rädd att den dagen är nära. inte bokstavligt talat, nej. men min trygghet, allt runt omkring mig kommer försvinna snart. jag vill inte.Otoshimono / Ghost Train

Publicerat: 2008-05-21 @ 07:40:35 | 0 kommentarer

ruskigt bra skräckfilm, rysare eller vad man vill kalla det :O nog för jag gillar skådespelarna. erika sawajiri är ju bara bäst och shun oguri ser ju ruskigt bra ut! om det är någon japansk skräckis du vill se, se denna!FF - Flummiga Flickor

Publicerat: 2008-05-20 @ 16:05:05 | 0 kommentarer

idag var det en riktigt flummig skoldag. jag och frida flummade med massa konstiga, roliga och högljudda ljud. det var flum. flummeliflumm. vi höll på att garva ihjäl oss, emelie och mikaela med. ikväll har mikaela och jag bestämt att vi ska ha det trevligt med näkken. HIHIHIH!!!


Grattis Nappe!

Publicerat: 2008-05-20 @ 16:03:35 | 1 kommentarer

GRATTIS MIN ÄLSKADE NAPPE PÅ FÖDELSEDAGEN,
JAG ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID KÄRASTE VÄN!Citat ur Sagan om isfolket - bok nummer 4

Publicerat: 2008-05-19 @ 19:58:46 | 0 kommentarer

Tengel den Gode av Isfolket: "Andra kan jag hjälpa, tänkte han. Hundratals, ja, kanske tusentals, har jag hjälpt. Men henne som jag älskar mer än mitt liv, kan jag inte göra något för. Om hon försvinner, orkar jag inte leva längre."


Drömmen om Brolle blev sann!

Publicerat: 2008-05-18 @ 22:11:26 | 0 kommentarerschaffhauser dör aldrig ut..

Publicerat: 2008-05-18 @ 21:14:43 | 1 kommentarer

nu har vi nämligen fått veta att den äldsta av alla schaffhauserbarn är med barn, min största jessica-syster! :D hon är i tioende veckan och barnet beräknas komma i december om allt går som smort. jessie är redan i 18 veckan tror jag. nu blir jag moster x2 i år! och simon är überglad för han blir morbror x2 :D he loves children. detta ska bli skoj!mina drömmars stad

Publicerat: 2008-05-18 @ 16:21:26 | 0 kommentarer

image526äntligen har jag läst ut boken och kan fortsätta med sagan om isfolket. men faktiskt så tyckte jag att den var väldigt bra. inte alls så pjåkig. jag läste ut den på mindre än en vecka, och den ska kanske vara utläst om två? haha. snacka om att vara i tid. men nu kan jag göra andra saker istället. plugga till andra prov och skriva so-uppsatsen t.ex.
  just nu kollar jag på en dokumentär om japan som är väldigt intressant. handlar typ om deras stil och trender där borta. ska återgå till den så jag inte missar för mycket!


munspel

Publicerat: 2008-05-16 @ 23:45:33 | 0 kommentarer

jag har börjat lära mig spela på mitt gamla munspel. dock suger jag fortfarande men men. är nybörjare så. får se hur länge detta håller i sig!


Shakespeare in Love

Publicerat: 2008-05-15 @ 16:35:21 | 0 kommentarer

O, underbara kärlekshistoria.
Jag föll redan efter de första minutrarna.
Så fantastisk var den.
Ack, slutet har jag ej sett.
Det sker i morgon.basketavslutning

Publicerat: 2008-05-13 @ 22:30:27 | 0 kommentarer

den var trevlig den. ganska. har väl varit med om roligare i mina dagar. bäst var nog den för 6 år sedan hiho. vilket minne man har.. eller kanske den för.. 4-5 år sen? aja, då var man på city summer iaf. idag blev det inomhus, i sporthallen. yäy. och jag stuka foten, not yäy. aja så kan det gå om inte haspen är på!
  vi har ju fått en jävla bok på svenskan som vi ska läsa innan terminen slutar. mina drömmars stad heter den visst. orka! jag som vill läsa isfolket >< jag har läst några kapitel redan och den verkar väl helt okej. men texten är apliten. ska nog snart gå och läsa lite biologi sen kanske läsa i den några få kapitel och sen ska jag gå till kojs. oyasumi!


nationellaresultaten

Publicerat: 2008-05-13 @ 17:13:19 | 0 kommentarer

fick veta dem idag! eller tja, svenska och matten.
  svenskan gick mycket bättre än vad jag trodde! A-del = MVG, B-del = MVG-, C-del = VG+ (nästan). summan blev 9 av 10 så det var ju jävligt bra ^^ hela betyget blev MVG-
  matten fick jag inte veta resultaten delvis, men fick iallafall 52/75p och det var iallafall starkt VG. jag och två andra hade bäst resultat i vår grupp. jag kommer inte få MVG i matematik i slutbetyg och orkar inte kämpa för det heller för det är praktiskt taget omöjligt för mig xD.
  snart ska jag äta och sen fara iväg till citysummer för basketavslutning, hejs!


NEWS - SUMMER TIME (Limited Edition)

Publicerat: 2008-05-12 @ 17:04:13 | 0 kommentarer

fick min efterlängtade NEWS-singel idag levererad från självaste japan. ingen nyhet direkt, alla mina NEWS grejor är där i från.

NEWS - SUMMER TIME (Limited Edition)
image526
 1. SUMMER TIME
 2. EASY COME, EASY GO
 3. Liar
 4. SUMMER TIME (Original Karaoke)låtarna är såklart superbra, men dem saknar det där «lilla extra» som jag älskar hos NEWS övriga låtar. SUMMER TIME har det, EASY COME, EASY GO har det också.. men de andra.. nja inte riktigt.
  Baby! Be my Baby finns i Regular Edition utgåvan som jag dock inte har eller har planer på att köpa. Låten är helt okej, men ingen har riktigt fastnat i hjärnan än. Men det kommer nog..


«And on the eighth day, God created Bexy.»

Publicerat: 2008-05-12 @ 15:49:10 | 0 kommentarer

jag säger bara: http://www.sloganizer.net/en/


sagan om isfolket

Publicerat: 2008-05-11 @ 21:18:19 | 0 kommentarer

image526Läste klart bok 2 "Häxjakten" av Sagan om isfolket-serien nyss. Ikväll ska jag börja läsa bok 3, som heter Avgrunden. Det ska bli mycket spännande att se vad som händer nu.


nervsystemet

Publicerat: 2008-05-11 @ 19:05:37 | 0 kommentarer

äntligen har jag blivit klart med mindmapen om nervsystemet. det är faktiskt ett stort steg för mig att slutföra en mindmap och att använda mångar färger fint och prydligt. jag kan inte minnas att jag någonsin gjort detta förut.sola och bada!

Publicerat: 2008-05-11 @ 12:45:52 | 0 kommentarer

nja eller inte bada då, men sola ska jag göra alldeles straxt! tänkte bara passa på att berätta att nästa säsong kommer vi, mitt basketlag och jag, spela i U20 Elit och U22 Divison 1. DAmn, vi blev alldeles förvånade när vi fick höra det i göteborg, men det blir nog.. skoj! NU DRAR JAG UT I SOLEN. Arrivederci!


sol och körslag

Publicerat: 2008-05-10 @ 22:09:05 | 0 kommentarer

idag har jag solat för första gången i år! otoligt att jag blev lite röd på bara 45 minuter i solen. vanligen blir jag knappt röd på flera timmar haha.
  mamma och pappa åkte till åland idag vilket betyder att simon och jag är ensamma hemma ikväll. eller mest jag då. simon har varit borta hela dagen och spelat in demo eller något och jag varit hemma. han kom hem straxt innan åtta och gick då ner till grillen för att köpa pizza. efter pizzan så gick han ut så nu sitter jag här helt själv.
  körslaget finalen var ju ikväll dåra, och som jag trodde vann team cans. fastän jag hejade på team brolle är jag inte ledsen över att de inte tog hem hela skiten. team cans var något bättre egentligen och förtjänade att ta hem segern. GRATTIS!

image77


BAL 2008

Publicerat: 2008-05-10 @ 21:57:35 | 0 kommentarer

måste ju skriva några ord om balen i torsdags, det var ju trots allt balen man väntat på sedan fastebol-tiden. lokalen prince palace vi var i var väldigt fin och trevlig. fick lite gran canaria-feeling när de tände lamporna. det var ju som en liten pool med ett dansgolv över som bro. dock hade det varit trevligare med palmer istället för granar och tallar. haha. rätt så god mat och trevligt med dans. greasemedlyt var ju bäst. två proffisionella dansare uppträdde och dem var väldigt duktiga. orkar inte berätta mer men här kommer en bild på emelie, jossan, mig och mikaela.

image76


sött barn leker med kisse

Publicerat: 2008-05-09 @ 17:33:36 | 0 kommentarermina första klackskor..

Publicerat: 2008-05-06 @ 23:19:49 | 0 kommentarer

image526..ska invigas på skolbalen som håller hus på torsdag. de är köpta på skokanonen i veddesta centrum för ett ganska rimligt pris hihi. klänningen jag kommer att använda är röd men mer säger jag inte.
idag var jag på handledarkurs med bror, far och mor. riktigt tråkigt faktiskt men det måste göras. det enda som var underhållande var att han "läraren" lät som björn skifs.


GBG Basketfestival 2008

Publicerat: 2008-05-06 @ 22:29:22 | 1 kommentarer

tänkte skriva lite kortfattat bara: vi åkte med x2000 ner till göteborg på onsdagen, åt på mcdonalds och gick och la oss i skolan vi alltid bott i.
  på torsdagen var det dags föra våra första matcher. både för lag 1 och lag 2. jag var i lag 2.  vi hade tre matcher, mot blackeberg, katrineholm och bergviken, medans de andra hade två matcher. båda lagen förlorade sorligt nog.
  på fredagen hade båda lagen en match var som båda slutade med förlust och vi åkte ett par grejor på liseberg samma kväll. vi hade mött lobas som var urduktiga.
  lördagen var en händelserik dag. eftersom både lag 1 och lag 2 kommit sist och hamnat i B-slutspel blev det så att vi fick möta varandra i 16-delsfinalen. lag 2 (mitt lag) vann. jätteroligt för oss men tråkigt för resten. vi vann med ett poäng och så slutade de två följande matcherna samma dag. riktigt spännande och jämna matcher mot ullvi där viola avgjorde matchen i de sista 4 sekunderna och vi vann. fan va vi skrek och blev glada. tredje och sista matchen för dagen slutade 21-21 när slutsignalen tjöt. eftersom det var slutspel så blev det sudden death. har aldrig varit med om det förr. olivia foulade på en skuru spelare och de fick skjuta straffar. vi trodde det var över, men faktiskt så missade tjejen båda! vi tog returen och attackerade målet och blev därför foulade. oliva var den som fick skjuta straff och hon satte på första! så jäääävla najs! nu var vi i semi.
  på kvällen chillade vi på pizza hut och var i någon timme på hotellet som johan, lee och stina(?) bpdde i. lag 2 hade match tidigt på söndagmorgonen så vi gick hem och sov. tyvärr så förlorade vi semi-matchen mot bergviken med 3 fjuttiga poäng. men egentligen blev det en vinst för oss. på torsdagen i gruppspelet hade vi nämligen mött dem och spelat urdåligt och förlorat med nästan 30 poäng! bergvikarna från luleå blev nog rejält ställda när vi kom med en sådan revansch.
  runt halv fem snåret på eftermiddagen for bussen från scandinavium hem till vårt kära järfälla i stockholm. vi stannade på rastplatsen i brunntorp tror jag det hette och vilade och köpte förnödenheter och kom hem ca halv elva.
  detta var hela göteborgsfestivalen årgång 2008 i en "kort" sammanfattning.
 
image73