My diary, my life.

Publicerat: 2009-06-18 @ 21:02:39 | 0 kommentarer

Jag vet inte vad jag ska göööra! Om jag ska byta eller inte.. eller vara aktiv i två? Nja, knappast! Bäst vore ju att lämna den här bakom sig nu, när jag ändå avslutat ettan på gymnasiet och det är första dagen på sommarlovet. Jag börjar gilla min nya.. den är så ny och fräsch. Så opersonlig just nu.


I have a secret!

Publicerat: 2009-06-18 @ 19:52:20 | 1 kommentarer

Som jag nu kommer att förtälja för er...

JAG HAR EN NY BLOGG! Dock är den fortfarande under konstruktion och ej offentlig. Vet inte om jag kommer att byta till den eftersom bexis.blogg.se och jag har varit med om så mycket tillsammans. Det är ju min dagbok. Hur som helst, om jag byter kommer jag inte ta bort denna! Aldrig!


Biobiljetter bokade!

Publicerat: 2009-06-18 @ 17:29:25 | 1 kommentarer

Har nu beställt biletter till Harry Potter den 15/7, första föreställningen på Sergel så vi kommer vara bland de första som ser filmen.. hihi =) :D


Musarm?

Publicerat: 2009-06-17 @ 21:46:28 | 1 kommentarer

Jag har haft ont i min arm i över en månad nu, jag vet inte riktigt vad det beror på men jag har mina misstankar att det kan vara musarm. Ni vet den armen man he´la tidne använder vid datormusen... Jag får grymt ont efter ett tag när jag haft den uppe mycket, som när man spelar sims, då använder man den inprincip hela tiden. Jag funderar på om jag ska ta en datapaus i en vecka för att se om det går över... bäst vore ju kanske från och med imorrn då vi troligtvis inte kommer ha någon träning förrns nästa vecka. Då blir det en hel del vila för armen.. men vi får se! Jag har iallafall flyttat över datamusen till vänster.. xD


The Sims 2

Publicerat: 2009-06-17 @ 17:21:07 | 0 kommentarer

Sitter och installerar The Sims 2 nu! Tyvärr börjar det ju kännas ganska B nu när The Sims 3 har kommit, men vad gör man? Kanske köper jag trean någon gång under sommarn... kostar ju bara 500 lappen och det är inte så värst dyrt.School's out for summer!

Publicerat: 2009-06-17 @ 11:19:50 | 1 kommentarer

Nu har jag sommarlov! Efter lite tal, sång och elgitarrsspelande i matsalen, lite tårta med klassen (förutom vår mentor som inte kom, dissare!) har jag nu slutat ettan på gymnasiet och gjort mig förtjänt av ledighet i ett par veckor. Rektorerna delade ut särskilda diplom till elever som utmärkt sig på något sätt (bra sätt!) och tänka sig, jag fick ett! :D Har redan satt upp det på väggen brevid mitt skrivbord!

 


Goodbye 10th grade.

Publicerat: 2009-06-17 @ 07:05:49 | 0 kommentarer

Om en cirkus en halvtimma ska jag bege mig in till skolan för att avsluta ettan i gymnasiet. Gud vad konstigt, det känns ju som att jag precis gick in i skolan den 12 augusti förra året. Läskigt vad tiden går fort, och snart börjar jag tvåan. Men först - sommarlov!


Big Fish

Publicerat: 2009-06-16 @ 23:51:13 | 2 kommentarer

Titel: Big Fish
Genre: Äventyr, Drama, Komedi, Fantasi
Inspelningsår: 2003
Regissör: Tim Burton
Skådespelare: Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, Jessica Lange, Alison Lohman, Helena Bonham Carter, Robert Guillaume, Marion Cotillard, Matthew McGrory

Handling:
Edward Bloom har alltid varit en man med stor aptit på livet, enorm passion och med en förkärlek för otroliga historier.

Omdöme: En mycket, mycket bra film! Så fantastiskt bra gjord enligt mig ett mästerverk av Tim Burton. Jag ville bara höra och se mer av Edward Blooms historier men tyvärr kan ju inte filmen hålla på i en evighet. ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Härligt härligt!

Publicerat: 2009-06-16 @ 16:32:28 | 2 kommentarer

Fick nyss mejl från min mattelärare och där stod det att jag fick 21 av 24 poäng på min matte hemtenta = MVG! Det trodde jag aldrig i början av ettan :D :DNytt fräscht smink-kit!

Publicerat: 2009-06-16 @ 14:59:33 | 0 kommentarer

Bestämde mig för att åka till Vällingby iallafall och i varjefall kolla på sminket. Vi frågade lite om foundation och puder och genast blev jag ett ansikte att kladda på. Hon som jobbade där testade puder, foundation och concealer på mig och det blev jättebra så det hamnade i MUS påsen tillsammans med tillhörande borstar och penslar.

Jag köpte hårfärg på Åhlens så nu sitter jag här med några nyanser mörkare hår, great! Hatar min vanliga hårfärg då de är alldeles för ljust för mina ögonbryn.

Ååh, fick nyss mejl om biljetterna till Harry Potter snart säljs!!! Måste vara först så vi får bästa platsernaaa!!


Gomorra!

Publicerat: 2009-06-15 @ 12:58:13 | 0 kommentarer

Jag är ledig idag, mohahaha! Fast om jag hade haft vanlig skoldag hade jag slutat om 10 minuter, så vad gör det? Jag har iallafall hunnit med jäkligt mycket idag efter att ha vaknat 10.00. Syrran Jessica kom straxt innan elva för att hjälpa mig med matten så nu ska jag bara renskriva lite till och sen är den klar för att lämna in imorgon!

Funderar lite på om jag och mamma ska dra oss till Vällingby för att kontrollera MUS (Make-Up-Store) om det finns något bra smink att köpa där till min hy... Där är de ju professionella och kan nog hjälpa mig att hitta något som passar mig. Men jag vet inte om jag orkar, och jag har träning klockan fem. Men å andra sidan blir jag ju inte piggare över att sitta här hemma och inte göra något de kommande tre timmarna.


Angels and demons.

Publicerat: 2009-06-14 @ 23:50:12 | 0 kommentarer

Var på bio idag med mammsen och pappsen och såg Änglar & Demoner. Det var egentligen helt OK, men jag satt och störde mig på att det var en så otroligt stor skillnad på filmen och boken. Rollerna och en del av handlingen var helt förändrade, och då inte till det bättre. Tycker iallafall jag som har hört boken (lyssnat).

Det här var första gången på nästan två år jag gått på bio. Iallafall som jag minns. Senaste gången var 13 juli 2007 och då såg jag Harry Potter och Fenixorden. Så det var ett bra tag sedan. Ska iallafall gå på bio minst en gång till i år, och det är den 15 juli då jag + Emelie och Mikaela ska se Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jag längtar som tusan! :DGåtan är nu löst!

Publicerat: 2009-06-13 @ 21:35:44 | 1 kommentarer

Fick hjälp med uttrycket via en hemsida och är mycket tacksam för hjälpen! Efter mycket kritik från min sida har jag nu mer eller mindre accepterat att svaret är rätt. Dock ska min pappas jobbarkompis få titta på svaret och se om det stämmer ändå. Han är grym på matte!

Svaret är: -312/315 = 0,99076...
Sätter man in x=-2 i uttrycket och slår på miniräknaren får man: 0,99076...
 
Alltså borde -312/315 vara rätt!


Min hjärna har gått på högvarv hela dagen med all matematik. Nu när jag vet hur hela uttrycket är löst har jag upptäckt att jag började rätt när jag väl försökte själv! Sen blev det en del knas... men ändå! =)


Detta uttryck är en gåta.

Publicerat: 2009-06-13 @ 17:21:49 | 0 kommentarer

Äckel matematik säger jag just nu. Världens klurigaste uttryck måste jag lösa, har testat på hundra olika sätt men det tycks aldrig bli rätt. Visst, jag har inte svaret men det är lätt att veta att man gjort något fel, tro mig.


Beräkna exakt värdet av uttrycket

2x/7(-3-x/2)-(-1/9)(3x/5-18)

för x=-2

Jag har på ett sätt fått veta att svaret ska vara 104/105, men jag vet inte om det är sant eller inte. Hur som helst måste jag ju ha en uträkning på att uttrycker leder fram till svaret.


För han har tagit studenten!

Publicerat: 2009-06-13 @ 16:54:50 | 1 kommentarer

Nu ska jag berätta om brorsans stora dag (åtminstone det jag fick vara med på)!

Nå,det började med att mamma, pappa och jag tog tvärbanan från Alvik till stationen innan slutstationen, Luma. Där låg/ligger hans skola Kulturama och det var där utspringet skulle äga rum. Vi fick en plats på sidan och ganska långt bak så vi såg inte så mycket när klasserna rusade ut fram till balkongen men vi kunde iallafall se att de var glada! Vi, jag, mamma, pappa och Simons kompisar Tompa, Jocke och David, gav honom lite presenter att hänga runt halsen! Efter det var det ju dags för han att byta om och sedan stiga ombord på flaket så då drog vi hem.

Väl hemma var det full rulle att fixa med allt till innan alla skulle komma. Så innan och efter fem började alla trilla in, dock kom Jockes föräldrar inte förräns långt efter. Men det gjorde inget för alla stannade länge och hade nog jättetrevligt! Det blev ganska sent och hopp i sängen kom inte förräns halv elva. Det är sent tycker jag, särskilt med skola för mig dagen efter!

GRATTIS BROR!Fredagen den tolfte.

Publicerat: 2009-06-12 @ 10:57:28 | 1 kommentarer

Har inte bloggat på två dagar, men jag har haft fullt upp! Skola, fixning hemma, pussat på Nattis, studentmottagningar och mycket mer! I förrgår var jag på studentmottagning hos Jocke, och det var trevligt! =) Linnea var också där, trevligt då vi inte träffas så ofta.. fastän vi bor grannar!

Om 20 minuter har vi samhälle, vi ska typ spela något spel. Onödigt då vi haft rast i en och en halv timme. Men men!

Brorsan tog ju studenten igår, men den skriver jag om senare när jag har bilder att ladda upp!


Listan avklarad!!

Publicerat: 2009-06-10 @ 17:01:50 | 0 kommentarer

Min lista jag skrev för två veckor sedan är nu officiellt avklarad!

Ge - Prov
Re - Prov
Idh - Prov

Hi - Filosofbrev
Sh - EU-uppgift
Sh - Skriva till det sista på konfliktanalysen
Ma - Statistikarbete
Sv - CV
En - Bokredovisning

Det som återstår nu är endast min mattekomplettering men den ska bara bli skoj att göra!


Wednesday 10th.

Publicerat: 2009-06-10 @ 11:57:47 | 0 kommentarer

I morse hade vi frågesport på historian och min grupp förlorade. Men alla fick tröstpris i form av mariekex! Om, förhoppningsvis, en halvtimma har vi teoriprov. Det verkar ganska lätt då jag fått höra att det är samam frågor (bara lite omformulerade) som de vi skulle öva på. Dock så hade han tagit med frågor vi inte ens läst om? Hm.. hoppas det går bra ändå!

Ikväll blir det studentmottagning för Jocke hemma hos honom. Egentligen är det basketavslutning vid samma tid men jag pallar inte gå eftersom det ändå inte är en "avslutning" då vi har träningar hela sommarn.Matematik A

Publicerat: 2009-06-09 @ 18:25:47 | 0 kommentarer

Okej, fick kompletteringen hemskickad och har redan börjat arbeta med den! Fem eller sex frågor är nog klara och dessa var ganska så lätta. Resten har jag börjat knåpa på men det blir fel lite här och var så jag ska ta hjälp av min syrra till helgen eller måndag! Så förhoppningsvis blir det ett mvg i matte A!!!


090609

Publicerat: 2009-06-09 @ 09:55:27 | 1 kommentarer

Har håltimma nu. Japanskan börjar om en timma. Hade nyss betygssamtal i matten. VG. Fast det visste jag redan. Ska kanske göra någon uppgift så kanske jag får MVG om det går bra på den.

Glömde mobilen hemma, mamma om du läser detta, jag kan inte ringa när jag är påväg hem, så jag kommer alltså hem först innan vi åker.

Juste, lagmötet igår! Nya coachen är, som jag till en viss del gissade, Ulrika. Bra bra! Sen kommer vi även få en till coach, men den vet vi inte än och det är inte riktigt klart än. Annat som togs upp på mötet var laghelgen och middagen.

Nu ska jag tråka lite med datorn lite. Tråktråk.. hejs.Still so tired.

Publicerat: 2009-06-08 @ 18:34:31 | 0 kommentarer

Se7en som vi såg på religionen var jättebra så jag kunde tyvärr inte sova, så jag är fortfarande grovt trött. Vi fick tillbaka religionsprovet också, ni vet det jag skrev sexton sidor på, och det gick super! Lyckades pricka in alla betygskriterier så nu är mitt mvg i slutbetyg räknat! Även samhällskunskapen fick jag veta att jag klarat av, så högsta betyg där också!

Om en kort stund ska jag bege mig till sporthallen för lagmöte! Den hetaste punkten på schemat är nog presentationen av vår nya coach, vilken jag tror ingen vet vem det är! Men man har väl sina gissningar, men men! Det blir spännande och jag kommer självklart berätta mer senare!Jag är grovt trött.

Publicerat: 2009-06-08 @ 09:56:25 | 1 kommentarer

Har inte sovit så värst länge inatt. Kollade på Koizora i någon timme sen insåg jag att det skulle bli jättesent om jag såg klart den. Vi ska kolla på Seven med Brad Pitt på religionen idag, och jag har tagit med mig min kudde ifall jag dör av trötthet.


Catch the ball!

Publicerat: 2009-06-07 @ 20:01:59 | 1 kommentarer

Idag har jag spelat brännboll för allas intresse. Det var nämligen så att Emelie behövde komplettera en egen idrottslektion för att få mvg, så jag och några andra ställde upp. I'm always glad to help ;) Hoppas bara hon får det efter all ansträngning.

Söta Nattis ligger och sover (snart) i sin lilla säng efter att ha varit ledsen jättelänge. Men alldeles nyss var hon åtminstone lite glad och lekte härma-leken med mig :DI've almost made it.

Publicerat: 2009-06-06 @ 23:39:45 | 0 kommentarer

Kommer ni ihåg min lista med alla skoluppgifter/prov jag hade kvar att göra? Nå, jag är nästan klar!

Ge - Prov
Re - Prov
Idh - Prov
Hi - Filosofbrev
Sh - EU-uppgift
Sh - Skriva till det sista på konfliktanalysen
Ma - Statistikarbete
Sv - CV
En - Bokredovisning

Som ni ser är det bara EU-uppgiften och Idrottsprov (teori) kvar, och det som är avklarat har jag gjort på lite mer än en vecka! Snacka om grymt, va? Och EU-uppgiften kanske är klar, vet inte vad min lärare sagt om den än...

Keep on going!


Honey, I broke the mirror.

Publicerat: 2009-06-06 @ 17:56:31 | 0 kommentarerGår- och dagens outfits!

Publicerat: 2009-06-06 @ 16:15:40 | 2 kommentarer

Tar nästan aldrig kort på mig själv, men ibland händer det ;) Det till vänster hade jag på mottagningarna igår och det till höger hade jag på namngivelsen idag. Allt förutom jeansen är nytt och fräscht! :D

 Studentmottagningar och namngivelse!

Publicerat: 2009-06-06 @ 15:51:55 | 0 kommentarer

Jag var en mycket kort stund hos Challe igår på hennes studentmottagning och sedan gick jag ett tiotal meter till nästa mottagning för Tompa! Vi (hela familjen) skulle egentligen bara stanna där en kort stund, men det blev i ungefär fem hela timmar. Riktigt trevligt var det iallafall :) Grattis till både Challe och Tompa som nu tagit studenten! Och självklart Frida, fast jag inte kunde gå på hennes mottagning :/ :D

Idag var det dags för lilla Alicias namngivelse som vi väntat så länge på. Även den var trevlig, med en vacker sång till Alicia samt god smörgåstårta och övrig fika! Här kommer ett par bilder :)
Shoeholic.

Publicerat: 2009-06-05 @ 15:49:15 | 1 kommentarer

För allas intresse så köpte jag par nummer ett.

Om lite mer än en timme ska vi dra oss till Thomas studentmottagning. När vi kommer hem från den så är förhoppningsvis Jessie, Rickard och Nattis här! :D :DIch weiβe nicht.

Publicerat: 2009-06-05 @ 11:03:30 | 1 kommentarer

Så fort som mamma kommer hem från sin kurs ska vi dra till Skopunkten och köpa skor. Har tre alternativ av gladiatorsandaler. Par ett som ser helt OK ut men är ändå inte riktigt så som jag vill ha dem. Par två ser mer ut som jag vill, dock är det spännen på sidan. Par tre är egentligen snyggast gjorda men det är ganska hög klack på dem (sandaletter). Plusset med det är ju att korta jag blir längre, men då det blir inte samma "vardag" i skorna.
Dagens i-lands problem!

Update: Nu ser jag att par två är borttagna från hemsidan. Hoppas de inte är slut i butiken...


Statistisk undersökning.

Publicerat: 2009-06-04 @ 22:46:28 | 0 kommentarer

Pappa och jag har jobbat med min statistiska undersökning hela kvällen och jag är nästan klar nu. Tabellen och diagramen är så gott som klara så nu är det bara den "utredande texten" kvar att skriva. Måste bara säga att pappa endast hjälpt mig med att göra diagramen i Excel och absolut inget annat. Nej, inge fusk här inte... hehe.Funny Little World.

Publicerat: 2009-06-04 @ 17:19:25 | 1 kommentarer

Här är den andra låten Alexander Rybak sjöng i Vällingby:Btw så är han album riktigt bra!


En shopaholic i Kista.

Publicerat: 2009-06-04 @ 16:53:03 | 0 kommentarer

Mitt och mammas uppdrag var först och främst att hitta ett par skor åt mig i Kista. Hittade tyvärr inte de jag ville ha. Istället så köpte jag massvis med annat!

* Raspberry Body Butter från The Body Shop
* Linne, t-shirt och chinoshorts från Gina Tricot
* "Ekologisk" t-shirt från Bik Bok

Bara nyttiga saker med andra ord! :DManflicka.

Publicerat: 2009-06-03 @ 21:16:04 | 0 kommentarer

Har ju inte berättat hur orienteringen gick! Den gick skitbra och jag tror jag fick bäst tid i klassen med hela 27 minuter på 10 kontroller! Vad blir det ööh.. mindre än 3 minuter för varje kontroll i snitt? Snabbt som tusan. Dennis kallade mig för en manflicka då han tycker jag är för bra på alla sporter för att vara tjej. Haha.

Köpte ett najsigt linne från TOPSHOP när jag var i Vällingby!I'm in love with a fairytale.

Publicerat: 2009-06-03 @ 19:30:18 | 0 kommentarer

Tro det eller ej, idag var jag och kollade på Alexander Rybak i Vällingby Centrum! Måste dock påpeka att jag icke visste om detta event innan jag for dit, men när man väl är där kan man likväl ta chansen att se. Tyvärr hade jag inte min mobil till hands så jag kunde varken filma eller ta kort, synd var väl det. Hur som helst var han lika duktig som på TV och tjejerna skrek för fulla halsar. Det dåliga var att han bara körde två låtar, hans nya singel samt ESC vinnarlåten "Fairytale". Men han de var bra, ska nog fixa hela hans album senare...Redovisning och förväxlade engelskaböcker.

Publicerat: 2009-06-03 @ 12:05:37 | 0 kommentarer

Har haft redovisning nu. Jag var hur nervös som helst, fast det gick bra då jag var förberedd och hade stödord. Men som alltid kan det gå bättre. Frågade direkt efter om mitt betyg i kursen. MVG! Känner en stor lättnad nu, jag som varit orolig sedan förra veckans betygsamtal.

Efter lektionen (nyss) tog jag chansen att lämna in de böcker jag hade i skolan. Religionsboken, historiaboken och tillslut engelskaboken. Där kom första problemet. Engelskaboken var inte min, utan Natalias. Vi delar skåp så det är lätt att förväxla. Hämtade den andra som låg kvar i skåpet, och som jag antog var min. Nehej. Det var någon annans. Någon person med konstigt namn som hoppade av förra året. De på adminstrationen börja direkt säga att jag nog råkat förväxla den, typ att man råkat byta i matsalen... Ofta liksom. Vi har använt den där boken TVÅ gånger. Så jag gick direkt och snackade med Erik om detta och han sa att det hade blivit fel och att typ halva klassen hade sina böcker uppskrivna på någon annan. Så går det i den datoriserade världen. Men jag kunde bara skita i detta, för han vet att jag lämnat in.

Om kanske en timma ska vi dra oss till Kvarnholmen i Nacka för orientering. Nice price! Är fett taggad!

Juste, imorse när jag satte mig på bussen kom jag på att jag glömt min "mellis" hemma. Så jag fick hoppa av vid nästa station och rusa hem för att hämta. Sedan skjutsade mamma mig istället till stationen. Mwihi. Game time!


Put that blame on me.

Publicerat: 2009-06-03 @ 09:40:55 | 0 kommentarer

NU har jag skickat in historian. Och jag fick nya uppgiften. Nått jävla papper om nationalismen. Det är inte ens något man ska lämna in, men jag tänker läsa och göra uppgifterna ändå då vi kommer ha prov på det här i höst. Det enda jag kan av nationalism är väl att man tycker att alla som har samma språk, kultur, religion borde vara en egen nation. Den kunskapen räcker nog inte långt just nu!


Mittvoch.

Publicerat: 2009-06-03 @ 09:05:42 | 0 kommentarer

Sitter på historian nu. Det är jättefå här idag. Ingen gillar historia, eller är det kanske för att vi har idrott idag? Who knows. Jag är iallafall klar med all historia nu så jag ska få uppgifter som vi egentligen ska börja med nästa läsår. Då kommer jag vara väl förbered hihi ^^ Fast vet dock inte vad det är för uppgifter. Skriver kanske sedan.


En tisdag som alla andra.

Publicerat: 2009-06-02 @ 20:28:05 | 0 kommentarer

Jag jobbad grymt bra efter jag skrev mitt senaste inlägg och skrev faktiskt klart historian, mer eller mindre! Imorgon ska jag låta läraren läsa den och se om den är OK.

Tog sista gardasilsprutan idag, mot livmoderhalscancer, och jösses vad den gjorde ont! Har fortfarande ont fastän det var flera timmar sedan :(

Imorgon har vi orientering på idrotten. Riktigt mysväder ska det bli också, regn. Ser verkligen fram emot att få springa i skogen och bli blöt. MmmMm. Har även engelska bokredovisning. Jag är fett nervös för jag vet inte om den är viktigt för mitt betyg eller inte. Jag kan inte acceptera att få endast VG i engelska. Jag har ju presterat bra på allt? Får väl se...


Richie Ren - Dui Mian De Nu Hai Kan Guo Lai


Tegami wo shimasu.

Publicerat: 2009-06-02 @ 09:04:11 | 0 kommentarer

Håltimme nu. Ingen matte då vi ska arbeta självständigt med statistiken, men det gör jag bättre hemma och har all material där. Jag hoppas verkligen vi får tillbaka våra mattenationella snart. Alla andra grupper har det utom vi. Schyrre, va?

Sitter och arbetar med historian och har jobbat så pass bra att det inte är så himla mycket kvar! Har två timmars historielektion imorgon, och på det hinner jag lätt klart. Kanske gör det nu? Har rast till klockan 11.05, två timmar...Kommentarsfältet fixat!

Publicerat: 2009-06-01 @ 16:34:25 | 0 kommentarer

Som ni kanske märkt, och som jag märkte för kanske 20 minuter sedan, kunde man inte kommentera! Men efter lite knep och knåp lyckades jag fixa felet. Så fullrulle kanelbulle att kommentera så mycket ni vill!


Stryken och o-stryken.

Publicerat: 2009-06-01 @ 15:57:04 | 0 kommentarer

Religionsprov idag vilket gick bra! Skrev grovt många sidor, närmare bestämt sexton. Hoppas verkligen jag klarar ett till MVG kriterie för det var det enda jag behövde för MVG i kursen! Nåja, nu har jag iallafall stryket religionsprovet från min lista. Dock blev jag tvungen att o-stryka EU-uppgiften då jag är tvungen att utveckla en fråga. Suck. Men det måste jag göra för MVG! Är fett taggad på att skriva klart den nu, så jag ska göra det så fort jag skrivit klart här.

Så jävla sämst att jag har engelska redovisning. Det förstör ju typ allt. Kunde han inte bara låtit bli... dock är jag en aning rädd att jag måste klara redovisningen bra för att få MVG. Om inte, så dör jag. Fast Erik vet att jag mer än allt vill ha MVG så han får väl ha överseende eller nått.


Drygt som fan

Publicerat: 2009-06-01 @ 09:46:27 | 2 kommentarer

Palla att Mozilla Firefox webbläsaren suger. Inte för att jag använder sunkiga Mozilla, men den kan ju förfan inte visa min nya design utan det blir helt cp. Sämst. Aja, ni som använder Mozilla får skylla er själva helt enkelt!

Har jag berättat att Österrikeresan nu är bokad? Det är den iallafall och den går av stapeln 27-31 Juli! Yäääy.