Idol 2008 har sina stjärnor

Publicerat: 2008-10-31 @ 19:22:21 | 1 kommentarer



Jag vill också gå på bio!

Publicerat: 2008-10-31 @ 18:31:09 | 2 kommentarer

Känns som om alla går på bio idag? Jag vill också! Har inte gått på bio på jag vet inte hur länge! Senaste filmen jag såg var väl Harry Potter eller någon. Åh, jag vill se Mamma Mia och High School Musical 3! Någon som också känner för dem? Låt den rätte komma in verkar också bra!


En dag på stan

Publicerat: 2008-10-31 @ 17:38:09 | 0 kommentarer

Fyra timmar i Sveriges huvudstad tar verkligen kol på en. Särskilt en grå och regnig dag som idag! Mamma och jag kollade i många butiker för att hitta ett par jeans. Hittade till slut ett par på Weekday. De två Gina Tricot affärerna mitt i stadens kärna är skit. Mamma och jag hittade en betydligt bättre och lugnare en bit bort vid PK-huset. Visste faktiskt inte att det fanns tre stycken mitt inne i stan. Man lär sig någe nytt varje dag!
  På JC träffade vi på Charlotte och hennes pojkvän. Mycket trevligt. Inte så ofta man träffar på någon man känner mitt i stora staden. Jag berättade att jag hade problem att hitta jeans pga att jag är för kort och då sa hon att hon har samma problem fast tvärtom. Alltså att hon är för lång! Haha.
  Jag besökte faktiskt Urban Outfitters för första gången idag! Kanske en rolig affär en soligare dag. Mamma och jag letade efter Gul & Blå men tror ni vi hittade den? Nej. Det är konstigt eftersom det finns hela sex affärer på nästan samma ställe! Skillat. Men lite shopping blev det iallafall! =)
  Ikväll är det min första lediga fredagskväll på länge och då ska det kollas på Idol och käkas Gott&Blandat. Det är schlager tema vilket ska bli skitkul. Heja Alice! 




Tunika + bälte från Gina Tricot
Jeans av märket Cheap Monday från Weekday


 



Bratz The Movie

Publicerat: 2008-10-30 @ 23:51:22 | 6 kommentarer

Okej, den var inte dålig. Helt okej faktiskt. Slutet var däremot inte bra. Man satt bara och väntade på att något storslaget skulle hända. Det var ganska lamt. Men ändå, rätt så bra. Helt klart sevärd om man gillar lite halvbarnsliga tjejfilmer med exempelvis Hilary Duff eller Olsentvillingarna!
Jag ger Bratz betyget ♣ ♣ ♣




Media Markt

Publicerat: 2008-10-30 @ 15:50:14 | 0 kommentarer

Idag har mamma och jag varit och kollat in Media Markt. Riktigt rolig affär! Jag skulle kunnat stanna där i flera timmar och bara kolla på alla mobiler och filmer! Hittade en skitsnygg mobil också. Kanske något till födelsedagen? Men det är lång tid kvar tills dess och det hinner komma flera häftiga mobiler. Vi köpte en Elvisskiva, Teddybjörnen Fredriksson(saga) och disneyfilmen Förtrollad. Dyrt blev det inte heller. Nej, inte ens över 200-lappen! =)

Samsung F480 Pink



Cat Street

Publicerat: 2008-10-29 @ 23:07:26 | 0 kommentarer

A story about a talented child actress who wins back her dream after retiring from acting. Keito was once a popular child actress, but she had shut herself away from society for 10 years after a traumatic acting incident. She is now 17 years old and incidentally enrolls to a free school for dropouts where she makes true friends. Together, they build trust and find the meaning of life.
- NHK



Natalie

Publicerat: 2008-10-29 @ 17:54:51 | 1 kommentarer

Vilken sköning till systerdotter man har! :D



VTFF dag 3 - Museidag

Publicerat: 2008-10-29 @ 14:27:43 | 0 kommentarer

Idag var jag och alla andra elever från skolan som har Naturkunskap på Naturhistoriska Riksmuséet. Vi kollade först på Deep Sea på Cosmonova och sedan vi på två utställningar. Det var faktiskt inte så kul. Vi fick gå runt och svara på lite frågor om olika saker. Sen åkte mamma och jag till Kista samt Outlet för att hitta ett par jeans men det gick sämst som vanligt. Vet ni någon affär i stan som har bra, snygga och relativt billiga jeans?
Ha en fortsatt trevlig dag!



Hanazakari no Kimitachi e

Publicerat: 2008-10-28 @ 21:14:30 | 1 kommentarer

Inte världens bästa serie, men helt klart godkänd. SP:n var inte alls så bra, mest överdriven och löjlig. Men det får man leva med ibland. Japaner är som de är (^_^)



VTFF dag 2 - Temadag

Publicerat: 2008-10-28 @ 15:05:42 | 0 kommentarer

Vad var det för tema? Jovisst, konflikthantering. Det började med att vi kollade på en film i ABF-huset. This is England hette den. Jag tyckte faktiskt inte den var dålig alls. Kanske inte sådär "wow, den måste jag se igen" men den väckte iallafall lite tankar om ditt och datt. Efter det hade vi lunch plus rast i över en timme tills vi sedan klockan ett körde igång med diskussion. Tråkigt. Vi gjorde inget speciellt och fick sluta en halvtimma tidigare. Kan ju bero på att bara nio elever från klassen hade pallrat sig till skolan denna dag. Men men, jag trodde verkligen inte att jag skulle hinna till pendeln som gick 14.14 från Karlberg, men t o m när jag var på Odenplans T-banestation 06 så hann jag. Men springa det fick jag. Så nu är man ju iallafall lite uppvärmd till träningen senare idag. Tjohej!


VTFF dag 1 - Idrottsdag

Publicerat: 2008-10-27 @ 18:23:40 | 1 kommentarer

Medans ni låg hemma och sov i era sköna sängar vid sjutiden imorse steg jag upp för att ta mig till Eriksdalshallen för att dansa streedance med flera människor från skolan.  Faktiskt så var det ganska kul. Men det var inte lätt ska jag säga er. Svårt att röra sig både rätt och snyggt till takten. Nä, dans är nog inget för mig. Om ungefär en timme ska jag till Jakobsbergsskolan för att ha basketträning. Jag hoppas verkligen den går bra, det behöver jag. Hej så länge!



Tillbehör till min iPod

Publicerat: 2008-10-26 @ 21:10:12 | 0 kommentarer

Idag har jag köpt nya hörlurar och ett nytt fodral till min iPod. Riktigt, riktigt najs! Nu är både jag och min iPod glad. Oj, jag har helt glömt bort att berätta att min äldsta storesyrra fyllde 25 år igår! GRATTIS! Imorgon blir det höstlov för de flesta av er som läser denna blogg, men inte för mig! Nej jag ska bege mig till Eriksdalshallen för att dansa streedance med skolan. Jag hade hellre spelat innebandy men då hade jag behövt vara där från klockan 9 till 14. Nu ska jag bara vara där i 1 ½ timma. Nu ikväll ska jag nog kolla på japansk drama eller fortsätta med Summerland. Svårt val. Godnatt!


På besök i Gävle

Publicerat: 2008-10-26 @ 15:27:49 | 3 kommentarer

Ja, igår var vi ju då på det efterlängtade besöket hos syrran i Gävle! Kan bara säga ååååh vad Natalie är söt. Banne mig den sötaste bebisen i världen. Trots att hon sket på mig haha. Hoppas hon tyckte om nallen som jag och Simon köpte henne! =) Den ska bli hennes snutte så som jag har min Nappe. Här kommer ett urval av alla de bilder jag tog! Visst är hon söt?!







Positiv och negativ dag

Publicerat: 2008-10-24 @ 21:52:23 | 1 kommentarer

Dagen har verkligen både varit positiv och negativ. I morse var den positiv då jag fick MVG på mitt matteprov. Ni kan ana hur glad jag blev då jag aldrig fått mer än VG. Det negativa, var tyvärr basketträningen. Jag förstår inte vad som hänt efter den här roliga helgen av vinster. Det känns som om jag blivit rejält nedtryckt och inte kan komma upp igen. Okej, det som skedde i onsdag tryckte nog ner mig rejält förresten. Men jag känner ändå att jag förträngt det? Isåfall finns det nog kvar djupt inom mig. Basketen går verkligen i perioder för min del. Ibland älskar jag sporten och laget. Ibland vill jag bara därifrån och aldrig komma tillbaka. Det är jävligt slitsamt efter en längre tid och jag vet inte hur länge till jag håller ut....

Imorgon ska vi upp till Gävle och hälsa på syrran, Rickard och lilla Natalie. Det ska verkligen bli jätteroligt att äntligen få träffa sötnosen.



Klassfotot

Publicerat: 2008-10-24 @ 16:56:18 | 1 kommentarer


SP08A


Ny design!

Publicerat: 2008-10-24 @ 14:28:44 | 0 kommentarer

Har arbetat som fasiken med den här designen och är nöjd som fan! =) Temat blev grönt för det är en av mina absoluta favoritfärger. Grönt är skönt. Och bilden i headern har jag självfallet tagit själv.
Vad tycks?


Kort meddelande

Publicerat: 2008-10-23 @ 21:56:45 | 0 kommentarer

Tänkte bara meddela att det troligtvis blir en ny design på bloggen imorgon! Så kom hit imorgon också vettja! Ciao.


Snart VTFF

Publicerat: 2008-10-23 @ 16:18:22 | 0 kommentarer

Ska bli jäkligt skönt med lite vila faktiskt. Har mycket skolarbete till efter VTFF men det ska nog gå bra ändå. Sitter och pluggar lite NK just nu. Vi kommer ju få omdömen och så för att få veta hur vi ligger till i ämnena, det ska bli spännande! Johan snackade med mig idag och sa att jag ligger bra till och ska fortsätta såhär. Woho. Men Japanska är inte direkt svårt heller. Just nu. Jag hoppas vi får veta vårat resultat på matteprovet imorgon! Och jag hoppas att jag fick bra! Det kändes ju grymt bra när jag skrev det så.. men det har det gjort förut också och då har jag inte fått vad jag trodde. Nejmen nu ska jag fortsätta att läsa om "Kopernikus och hans efterföljare". Shululu!


High School Musical

Publicerat: 2008-10-21 @ 19:28:02 | 0 kommentarer

Tro det eller ej, men jag ska kolla HSM2 nu!



Massor...

Publicerat: 2008-10-21 @ 14:30:51 | 0 kommentarer

Har massor med skolarbete nu framför mig. Prov i Datorkunskap. Prov i Samhällskunskap. Prov i Engelska. Stort läxförhör i Naturkunskap. Hålla ett argumenterande tal i Svenska. Och säkert mycket mer. Herrgud. Och jag som vill ta det lugnt på mitt "tvådagars-lov". Idag gjorde jag faktiskt en ovanlig sak. Jag gick aldrig av vid Karlberg som vanligt. Jag fortsatte in mot centralen och tog tunnelbanan därifrån till skolan. Lite för omväxlingens skull.

High School Musical är inget jag gillar. Men bara för det ska jag kolla på den!

Update: Har inte ens kollat på fyra minuter av filmen och jag redan tycker jag att den suger som vanligt. Man står ju fan inte och är feeeeeett nervös med armarna i kors och sjunger sådär bra? Eller, bra? Låter ju pipigt som fan och passar inte ens till Zac och Vanessa. Helt overkligt. Usch och blä.




Tjejerna vann stort över Alvik!

Publicerat: 2008-10-20 @ 22:12:29 | 1 kommentarer

Riktigt bra spelade dem! I början var det lite scary sådär, men redan i andra, tredje och fjärde perioden visste man vilket lag som ägde planen. Tjejerna krossade alltså Alvik brudarna med 28 poäng. Jag, Anne och Mathilda satt då sek på matchen. Eller jag gjorde typ inget mer än att vända pilen fram och tillbaka, säga till om byte plus pyttelite till. Men det var väl najs ändå, höhö! Nu ska jag snart tagga till sängen och slumra sött. Vanlig dag imorgon med skola och träning. Fast det skulle vara lugn för att vi har haft så många matcher nu i helgen samt att vi ska ha en på onsdag! KUUUL MED MATCH IGEN! :D Längtar! Jag längtar även tills på Lördag då mamma, pappa, simon och jag ska fara upp till Gävle i ett par timmar för att hälsa på Jessie, Rickard och lilla söta Natalie! :D:D LÄNGTAR SOM FAN DIT :D <3

Juste jag hade vääääääääääääärsta ont i magen i morse. Fyfan jag höll på att dö! Men det gick över ganska så fort men det var seriöst den värsta magonten jag haft någonsin. Och magen var skit svullen så det såg ut som att jag var med barn XD haha.. fick ta mina säckiga jeans bara för det :(


Trött på utseendet...

Publicerat: 2008-10-20 @ 13:43:09 | 0 kommentarer

...av den här bloggen! Den måste helt klart få en ny look snart.

Här har vi då bloggens gamla look:


Match mot Skuru!

Publicerat: 2008-10-19 @ 22:23:58 | 0 kommentarer

Nu sitter jag här vid datorn och är "typ" färdig med engelskan. Usch så tråkigt. Jag hade iallafall match idag. Den gick bra och vi vann! För min egen del gick det också ganska bra. Lyckades göra 9 poäng och fick spela relativt mycket. Jag är väldigt glad. Matcher som denna och den igår får mig att förstå varför jag spelar basket. Helt otroligt härlig laganda och alla är så snälla och rara. Och mongo. I Love U Team! <3
Läs mer om hur vi krossade Skuru här!

Nu ska jag försöka sova i några timmar för att sedan pallra mig upp och fara till skolan som varje måndag. Imorgon ska jag även försöka baka hyffsat goda chokladbollar till mitt kära mongolag som ska spela mot Alvik på kvällen. Hallelujah och godnatt!


Match mot Täby!

Publicerat: 2008-10-18 @ 22:52:57 | 2 kommentarer

Resultatet blev 69-31 till oss men jag tänkte nu bara tala om hur det gick för min del. Jo, det gick väl sådär. Jag var betydligt bättre i offense än defense där jag sög något helt otroligt. Visste varken ut eller in, helt förvirrande. Jag förstod inte varför. Fyra poäng lyckades jag däremot plocka. Inte mycket, men bättre än inget iallafall? Imorgon är det match i Nacka mot Skuru. Jag är taggad som fan! =D
Läs mer om hur vi krossade Täby här!

Dags för nytt lagfoto, kanske?


Yazmina ute ur Idol

Publicerat: 2008-10-17 @ 22:46:26 | 0 kommentarer

Bäst ikväll, enligt mig, av killarna var Johan. Jag tyckte han hade utvecklats något enormt. Rösten var grymt bra denna gång och låter passade honom perfekt. Ingen dålig låt heller för den delen. Sämsta killen var helt klart Robin B. Jag fattar inte vad han gör där. Killen är ju helt klart sämsta sångaren i tävlingen. Bästa tjejen var nog Alice och Sepideh. Alice är alltid bra och Sepideh också men annars gillar jag inte henne så mycket. Sämst av tjejerna var LouLou. Usch, hon är riktigt dålig.
Yazmina och Robin B hängde löst. Förstod att det skulle bli Robin när det stod mellan han och Sepideh. Och Yazmina åkte till slut ut ur tävlingen. Lite synd. För hon sjunger riktigt bra. Det enda som jag tycker saknas är någon slags styrka i rösten. Som juryn sa, det låter lamt. Nästa gång borde Robin åka, han är tråkig.

OBS: Kom ihåg att detta är vad JAG tycker.



WTF?

Publicerat: 2008-10-17 @ 10:16:42 | 0 kommentarer

Kolla på tiden. Jag. Rebecca, hemma vid kvart över tio? Jajamensan, jag slutade faktiskt klockan nio idag. Hade bara matteprov som btw gick skitbra! Engelska vet jag inte varför den blev inställt eftersom Erik var där :S Men men, man ska inte klaga.. ^^ Vi fick någon hemuppgift istället. Aja, nu ska jag väl typ käka något. Hejs!


Ciao

Publicerat: 2008-10-16 @ 20:18:18 | 0 kommentarer

Ingen normal träning idag faktiskt. 93orna tränade med oss så vi hade tävlingar istället. Inte så jättekul sorligt nog. Var nog inte på lekhumör. Vi fick veta att vi ska ha träningsmatch mot Järva(?) på onsdag också. Så det blir alltså fyra matcher inom loppet av fem dagar. Great. Hoppas jag får spela iallafall häften av dem. Ännu hellre tre, men helst alla fyra! Då skulle jag bli megaglad.

Imorgon slutar jag 10.50 efter engelskan! Som en komp för alla övertider de senaste veckorna! Fett skönt. Har även matteprov imorgon. Känner att jag är ganska hajp på detta så det blir nog inga större problemas. Ska göra några övningar nu.. hörs!

På japanskalektionen:

Johan: Kore wa nan desuka? Vad betyder det?
Jag: Vad är det?
Johan: Mm, vad svarar man på det då?
Jag: Kore wa hon desu.

Jag är bäst!



S k o l a

Publicerat: 2008-10-16 @ 15:24:06 | 0 kommentarer

Började med Datoranvändning som inte var så himla kul, men ändå helt OK. Sedan Samhäll där vi inte gjorde mycket alls förutom att få veta att vi struntar i proet nästa vecka, mohahaha! Blir kanske efter VTFF då. Sedan håltimme och sist men inte minst Japanska. Inte så roligt det heller. Verkar som alla lektioner är tråkiga haha? Om ungefär en timme ska jag träääna basketboll! So Long!


Idag har jag gjort massor

Publicerat: 2008-10-15 @ 22:30:38 | 1 kommentarer

  • Haft Digital Bild som var faktiskt ganska hyffsat roligt. Jag fick 95% rätt/klart på vår uppgift och det är jag stolt över.
  • Haft Matematik där jag lärde mig lite nytt om promille samt nya enheten ppm som står för parts per million.
  • Handlat för andra gången med mitt nya bankomatkort. Läkerol på 7Eleven.
  • Skrivit några meningar på min Meteorituppsats.
  • Kollat på bebiskläder/leksaker med mamma på Outlet och i Jakan.
  • Ätit Chili con Carne.
  • Ätit Ben & Jerry's Phishfood.
  • Gjort en ny design till Syrrans blogg med Natalie som huvudperson!

Ja det var väl allt. Jag tror det står i rätt ordning också. Men nu är jag en halvtimma försenad till sängen, GODNATT!



Besöksrekord!

Publicerat: 2008-10-14 @ 14:24:28 | 1 kommentarer

I söndags slog min blogg besöksrekord med hela 20 besökare på en enda dag! Haha, fan va stolt jag känner mig! Det är inte mycket, men till skillnad mot vad det brukar vara så.. ja! Och igår var det hela 19 pers som besökte min blogg. Ojojoj.. inte långt kvar till en halv miljon ;)

BEBIIIIIS!



Bebis!

Publicerat: 2008-10-13 @ 17:46:00 | 1 kommentarer



12 Oktober kl. 09.11 kom den här lilla filuren som heter Natalie! :'D <3
Nu har min yngsta storasyster blivit mamma! GRATTIS!


Jahaja..

Publicerat: 2008-10-11 @ 22:35:12 | 0 kommentarer

.. då börjas det igen. Jag kan ju inte direkt säga att jag fick spela dagens match. Högst fem minuter i början av matchen. Skitkul. Vill de att jag ska sluta eller? Isåfall får de väl säga till att jag suger och ska dra. Idioter. Det hade kanske känts liiite bättre att vara bänkvärmare om vi vunnit. Men det gjorde vi ej mot detta pajaslag. Vi ägde dem så jävla hårt de sista två perioderna men tyvärr räckte det inte till vinst. Bajs. Hoppas tjejerna krossar dem nästa gång för jag det känns fan inte som att jag kommer spela få något mer.

Kvällen har iallafall varit trevlig. Jessica och Robban, Nicole och Andreas kom hit och åt middag! Det var trevligt som sagt. Ska göra något annat nu. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll i era trevliga liv, Godnatt!


Taggad till max!

Publicerat: 2008-10-11 @ 09:54:28 | 0 kommentarer

Nej det är jag faktiskt inte.. Är nog aldrig taggad till att spela match. Eller jo, bara på cuper som Göteborgsfestivalen! Smartass jag är, jag rostar brödet UTAN brödet i rosten.. >< Men åter till ämnet! Snart ska jag alltså bege mig till Sporthallen och möta laget för att sedan åka till Bredäng och krossa JKS! Hopefully.. vi har ju förlorat innan. Men vi är grymt mycket bättre i helhet! I JKS är det typ 2-3 som kan spela, resten suger. Om inte de har utvecklats något sedan förra säsongen. Nog pratat om JKS. Jag hoppas verkligen att vi vinner för det skulle vara så jävla kul! =D Såklart. Men nu ska jag ta och fixa det sista sen dra, SEE YA'LL!


Idol katastrof

Publicerat: 2008-10-10 @ 22:39:03 | 2 kommentarer

Alla var verkligen dåliga! Och jag stör mig på bakgrundsdansarna också.. Näe, det här suger ju. Och sämst Jesper åkte ut nu också. :(

Jag fick ifallafall spela imorgon mot JKS i Bredäng! Tjohoo!



Utskottsmöte

Publicerat: 2008-10-10 @ 19:05:23 | 0 kommentarer

Idag var det alltså dags för Miljöutskottets möte. Det gick väl ganska bra och vi blev klara mer än en timma före planerat. Christoffer och jag var väl egentligen inte så jättebra orföranden för vi gjorde inte på det sätt man skulle. Men eftersom vi fick igenom en motion så ska man ju inte klaga. Kan ju säga att Christoffer gjorde mest haha. Det jobbigaste var väl att ingen verkade ha förstått hur en motion egentligen skulle se ut. Kollade på deras individuella motioner och ingen hade följt instruktionerna. Så jag fick fixa alla rubriker och sånt själv så allt skulle bli rätt. Sedan är det tags för plenarsessionen där vi ska läsa upp problemet och åtgärdsförslagen och samla röster så det går igenom. Men det är inte för än om några veckor tror jag.
  Om ca 15 minuter ska jag dra mig till Sporthallen för träning. Huhu. Orkar egentligen inte en fredagkväll men jag måste IFALL jag blir uttagen till matchen i helgen. Sämst för jag vill kolla på Idol! Nu måste jag ju sitta och se repriserna på söndagar och blabla..bajs! AJAA.. Heeejdå!


Storebror 18 år!

Publicerat: 2008-10-10 @ 15:51:46 | 2 kommentarer



Basketskor

Publicerat: 2008-10-09 @ 19:53:37 | 1 kommentarer

vilken vacker syn! =)
BasketBallShop, 499:-


Är i skolan

Publicerat: 2008-10-09 @ 09:20:42 | 0 kommentarer

Och har jättetråkigt. Vi har genomgång på datorkunskapen men jag fattar redan allt så jag orkar inte lyssna. Jag tror nästan ingen lyssnar(?) Bra klass. Vi har förreten fått en ny tjej i klassen. Emma heter hon. Har inte snackat med henne än så jag vet inte vad för slags människa hon är. Efter skolan ska mamma och jag till Basketballshop och inhandla basketskor! Äntligen! Ciao.



Ich bin müde

Publicerat: 2008-10-08 @ 18:06:58 | 1 kommentarer

= Jag är trött.
Vi hade någon "inlämningsuppgift" som vi skulle "lämna in" till Andrew på DBn. I själva verket skulle han kolla igenom bilden som man skapat på photoshop och alla lager, banor och sånt skit. Jag tror jag fick VG. Sneglade lite på när han skrev haha. Sämst iaf. Vi skulle färglägga ett tefat. Se bilden nedan. Jag tyckte iallafall att min blev fin! Efter DBn var det matematik och det var lite småskoj för jag hann klart med det vi skulle jobba med på lektionen. Sen satt jag bara och stirrade ner i boken i sisådär en kvart. Efter det så hade jag två timmar håltimme och alla bara försvann. Jag ville inte äta själv så jag ringde mamma så träffades vi i Sumpan och jag åt lunch på ett café. Efter det åkte tog jag två tunnelbanor tillbaka för teambuildingen i CGO Norr. Det var ganska så kul trots att jag och Christoffer inte hade hittat på så mycket. Lärde mig sex nya ansikten och namn. Annie, Evelin, Oliver, Fredrik, Fredrik och Gustav. Trevligt värre. I Jakan träffade jag på Marlene och Frida (som jag inte träffat sedan skolan slutade i våras) och vi bussade tillsammans hem. Snart så ska jag nog äta, hejdå!



Uuusch..

Publicerat: 2008-10-08 @ 08:32:47 | 0 kommentarer

Är i skolan. Andrew får inte igång sin dator så Digital Bild har inte börjat än. Haha.. klockan är snart halv och vi börjat åtta. Usch jag har så tråååkigt. Till råga på allt är Emy borta! Vart kan hon vara?! Jag hoppas verkligen hon kommer sen för jag ska ju leda teambuildingen i eftermiddag och då vill jag gärna ha folk jag känner med. Så har vi ju håltimme i två timmar också.... Blah. Varför tog jag på mig uppgiften att vara ordförande? Jag trodde ju inte att man skulle göra så här mycket. Kommer ju hem sent också. Typ klockan fyra. Tur att jag inte har träning. Då hade jag varit död...... Och Andrew har fortfarande inte fått igång sin dator ordentligt. Depp.



Plåtning

Publicerat: 2008-10-06 @ 21:05:43 | 2 kommentarer

Ja, idag har man plåtats tre gånger. Skolfoto, ensamfoto och.. ensamfoto igen för ID-kort! Kul? Nej, inte direkt. Blev nog sämst på alla haha. På skolfotot fick jag stå i mitten, såklart för jag är kort, och såklart vriden åt helt fel håll. Men jag stod ändå ganska "rakt" eftersom jag fick stå i mitten.. så det kanske blir bra ändå? Aja, fick stå mellan Emy och Hashim iaf. ^^ Lunchen idag var skitkul. Jag, Emy, Rafif och Afsana satt och snacka massa gamla minnen om typ Bolibompa, Lilla Melodifestivalen och andra barnprogram! Haha.. det var megaskoj!
Btw kommer veckan vara sämst. Särskilt onsdag och fredag. Jävla Ungdoms Parlamentet jag är ordförande i.. och Diana är typ sjuk så då blir det jag och Christoffer som får göra allt.. och vi är.. sämst.. iallafall jag. Imorgon är det ingen skola då vi ska till ABF-huset och ha Studieteknik-kurs hela dagen. HEJS!


Hänt i punktform

Publicerat: 2008-10-04 @ 15:09:17 | 0 kommentarer

Pallar inte skriva värsta långa inlägget om vad som hänt de senaste dagarna, så det får bli i punktform!

  • Vårt lag har blivit sponsrade och fått pengar så nu har vi beställt nya matchställ som inget annat lag i klubben har. Jag har äntligen fått ett eget nummer, #7
  • Tyvärr blev jag inte uttagen till helgens match mot Akropol. Det kan bero på att jag har spelat sämst på denna veckans träningar pga. att jag varit lite småsjuk och grymt trött.
  • Igår så fick vi utskottsordföranden ta en promenad till Cybergymnasiet Norr för att kolla in lokalerna vi ska använda nästa onsdag resp. fredag.
  • Jag tycker att det är ovanligt bra sångare i årets Idol och jag diggar Alice och Robin E mest. Johan och Jesper har även sina bra sidor...
  • Hantverkarna som gör iordning vårt kök säger att de troligtvis blir klara redan på måndag. Sedan är det bara elektrikern och rörmokaren kvar.

Det har nog hänt mycket mer men jag kommer inte på något mer just nu. Funderar på om jag ska åka till Sporthallen och kolla in damernas match. Men känner på något vis att jag borde fortsätta med allt skolarbete, som motionen och plugga katakana.



När jag praoade på Toys'r'us..

Publicerat: 2008-10-03 @ 18:35:14 | 0 kommentarer



Die Küche

Publicerat: 2008-10-02 @ 21:19:49 | 0 kommentarer

Dag 4
  

ps: det blåa på kylskåpet är plast!



Köket

Publicerat: 2008-10-01 @ 18:44:31 | 1 kommentarer

Nu kommer den efterlängtade Dag 3 bilden. Två till och med, helt gratis!


 


God eftermiddag

Publicerat: 2008-10-01 @ 14:55:15 | 1 kommentarer

Väldigt tråkig skoldag idag. Gjorde abslolut inget på DBn och på matten satt jag, Maija, Mina och Oskar bara och snackade och skickade lappar mellan varandra haha. Men det var kul. Ligger nio sidor före i matteboken än vad man ska vara.... Har ju glömt att berätta att jag fick MVG på mitt Japanskaprov! Grattis till mig. Eller omedetou!

  När jag kom hem från skolan åkte mamma och jag till jakan och käkade lunch på Quick Café. Sen handlade jag lite både i Jakan och på Outlet i Barkarby.


Halsbandsur från Glitter, 129:-



Vi håller ju på och bygger om köket. Tänkte från och med nu försöka lägga in en bild varje dag för att se förändringen! Tyvärr är vi redan nu på dag tre och jag har inte tagit några tidigare bilder förutom som det såg ut igår...

Dag 2 (igår)