igår&idag

Publicerat: 2008-07-31 @ 21:33:47 | 0 kommentarer

igår var jag med emelie och mikaela! det var skojigt. vi promenerade och hamnade tillslut i fastebolskolan, som var våran låg- och mellanstadieskola. där var vi en liten stund och pratade gamla minnen från de tiderna. sedan gick vi hem till tvillingarna, åt lunch och sedan spelade vi singstar. jag testade emelies nya och fina systemkamera och tog några fina bilder! se nedan. det var nästan så att jag ville ta med mig kameran hem. den var rolig den. sen vid sex snåret drog jag hem. resterande timmarna av kvällen åt jag mat och.. umgicks med familjen samt kollade jdorama.



idag har jag inte gjort något speciellt alls. mest svettats i värmen och bara väntat tills klockan skulle bli tillräckligt mycket att det var dags att dra ner till sporthallen för träningen. ja, och då tränade jag i 1 ½ timme och kom hem för inte så länge sen och var helt slutkörd !!! snart ska jag väl ta en dusch och sen.. hitta på något eftersom jag och brorsan är ensamma hemma, hihi! ciaaaao.


training

Publicerat: 2008-07-29 @ 21:08:08 | 0 kommentarer

idag åkte mor och jag till jakan och outlet för att kolla runt lite. det blev ett skärp på h&m bara. fast kollade väl inte så noga på kläder heller.. nu på kvällen hade jag basketträning. vi var många, 16 stycken tror jag. 6 var från damlaget ^^. träningen var väl helt ok jobbig men jag slog i rumpan och det var inte så kul haha. detta inlägg blev lite rörigt men vafan XD nu ska jag duscha lite och sen kolla lite jdorama och ha det allmänt trevligt, mata ne!


shopping

Publicerat: 2008-07-28 @ 21:53:10 | 1 kommentarer

shoppade lite kläder på ginatricots rea idag!


asiajam.com

Publicerat: 2008-07-26 @ 02:20:54 | 0 kommentarer

den shoppingsiten har jättesöta kläder, men kommer nog inte köpa något :/



bloggeliblogg

Publicerat: 2008-07-22 @ 20:16:11 | 0 kommentarer

här är jag igen. har varit life "off" som ni säkert.. märkt. jag har gjort en hel del sedan jag skrev sist. maa.. dagen innan jag senast skrev var jag i gävle och hälsade på min storasyster och bebisen i magen. det var trevligt att se hur hon har det där uppe. i fredags var jag återigen ante, cissi och jocke. det var roligt det med. seeen har jag väl gjort lika olika nu i helgen men tränat ganska mycket.. mest sprungit. ska ut en runda om en timme ungefär.. efter jag sett klart ett avsnitt av hana yori dango. grymt bra serie, som jag säger om alla! jag fattar inte att jag inte kollat på den innan! när jag hört talas om den i över ett år.. :S börjat med gokusen också, som också verkar ganska bra ^^ MATA NE!


koizora

Publicerat: 2008-07-17 @ 16:53:29 | 0 kommentarer

koizora är nog en av de bästa filmerna jag någonsin sett. så vacker och så sorlig. söta aragaki yui, en av mina favorit skådespelerskor, tillsammans med snygga miura haruma passar perfekt för sina roller i filmen. jag blev så tagen att jag var tvungen att bränna ner den på dvd och till och med göra ett dvdomslag.



rolig kväll!!

Publicerat: 2008-07-15 @ 01:38:55 | 0 kommentarer

idag, eller rättare sagt igår, var jag med ante, cissi och jocke ^^ det var riktigt trevligt! =) först var vi vid görvälnsbadet och spelade volleyboll, även när det spöregnade! men det var roligt ändå xD vi gick ner och tvättade fötterna i vattnet för de hade blivit sandiga.. vattnet var faktiskt varmt! :O men sedan åkte vi hem till jocke.. eller åkte och åkte, DEM åkte och jag cyklade som en galning efter deras mopeder :o well.. väl hemma hos jocke böt jocke och cissi om till torrare kläder och vi gick till lidl för att köpa godis etc. sen kollade vi på film, sista samurajen! den var faktiskt bra, trots att jag inte brukar gilla sådana filmer ;) sen gjorde vi väl inte så mycket den resterande timmen och sen var det dags för alla att åka hem sisådär vid tolvsnåret.. ^^ men riktigt skoj dag var det iallafall och vi ska nog ha lika skoj på fredag igen! :D HEJS!



2:a övningskörningen

Publicerat: 2008-07-13 @ 17:33:46 | 0 kommentarer

det gick väl ganska bra. lärde mig att svänga hihi... ^^ men det tar fan år för mig att bara starta bilen, haha!

kollar på en sjukhusserie, code blue, och åter igen slår det mig att jag kanske ändå valt fel gymnasielinje.. att bli sjuksköterska låter så lockande.. men jag vet inte. det är förvirrande. men jag tror inte det är något för mig ändå.. gillar ju inte ens att dissekera på biologilektionerna. men om jag skulle vilja bli det jättegärna i framtiden.. ja då får jag väl plugga till det sen!




glömde säga...

Publicerat: 2008-07-13 @ 13:45:00 | 3 kommentarer

...att jag har kommit så långt som till bok 17 av sagan om isfolket.
den heter dödens trädgård (:



hej!

Publicerat: 2008-07-13 @ 13:40:11 | 0 kommentarer

inte bloggat på några dagar trots att det har hänt saker. jo först och främst åkte jag + far + mor + nicole till dalarna i onsdags. vi släppte av nicole i borlänge och fortsatte själva till rättvik för att käka. det blev på en thai/kina-restaurang och jag åt kyckling. sedan fortsätte vi ett par kilometer till dalhalla för att kolla på rhapsody in rock! det var skojsigt. robert wells, charlotte perrelli, sofia källgren, lagaylia, peter johansson, linda lampenius, pablo cepeda och lenny norman var väl typ alla som uppträdde där ett par gånger var :) roligt att man dessutom fick se charlotte sjunga hero!
  i fredags åkte jag + far + mor in till stan för att gå på musikmuséet. det var rätt så skoj för man fick prova massa instrument hihi. sen gick vi väl runt lite och kollade i massa tråkaffärer (förutom sun ai där jag köpte japanskt godis) det började regna som fan i stan så vi var tvungna att köpa ett paraply till mig för jag hade inte ens någon jacka med mig. efter det mötte vi simon vid t-centralen och vi alla tog tunnelbanan och gick en bit till den tjeckiske restaurangen moldau och åt en bit mat. jag åt schweizerschntizel och drack almdudler <3
  mer har väl inte hänt förutom att jag var ute i sandvik och sprang igår. det blev dock bara 4 km trots att jag planerat 5,2 km eller åtminstone 4,6 km ^^ men idag tror jag att jag ska springa lite intervaller iaf.. det ska nog gå bra :D tjosan!


i'm reading like a...?

Publicerat: 2008-07-08 @ 17:48:10 | 2 kommentarer

ja, lästokig som jag är i sagan om isfolket-serien läste jag klar ytterligare en bok idag. läst klart tre böcker på fem dagar. den första tog tre dagar de andra två en dag var. jag tror inte jag ska fortsätta läsa så energiskt för jag blir så himlans trött på böckerna då.. om det inte kommer något spännande snart så är jag rädd att jag kanske lägger undan dem. är nu på bok 15 som heter vinden från öster.


läsdag

Publicerat: 2008-07-07 @ 22:22:53 | 0 kommentarer

hade egentligen tänkt att ge mig ut och springa ett par kilometer men på grund av regnet beslutade jag mig att stanna inne och läsa.. och det blev hela dagen. jag läste klart bok 13 av isfolket och är alltså på bok 14 som heter den siste riddaren. jag har läst ett kapitel nu och den verkar bra. hejdå!



Sagan om Isfolket

Publicerat: 2008-07-06 @ 17:56:01 | 0 kommentarer

image526Nyss läste jag alltså klart denna bok av Sagan om Isfolket. Detta var nummer tolv. Tredje boken som nästan bara handlar om Villemo och hennes äventyr. Har läst baksidan av bok nummer 13 och den kommer även handla om henne, men även om Niklas och Dominic. Bok 13 heter Satans fotspår.


övningskörning!

Publicerat: 2008-07-06 @ 00:18:43 | 1 kommentarer

idag var det dags för min första övningskörning! körde lite grann nere vid görvälnsparkering och gick väl sisådär. det var fett läskigt och bilen flög fram när jag tryckte ner gasen O_o herregudars jag ville inte fortsätta.. men när man är rädd ska man absolut fortsätta annars vågar man ju aldrig sätta sig framför ratten igen.. så det gjorde jag! jag krypkörde lite, hoho! :D vet inte när jag ska köra nästa gång men det blir väl antagligen snart.. ^^
annars har jag gjort ovanligt mycket idag.. jo först så övningkörde jag ju.. sedan åkte mammut och jag till ica för att handla lite mat till mig som jag skulle äta ikväll eftersom de ska bort.. :b det blev en lasagne som var rätt så god. efter det så åkte vi hem och jag fick lust att dribbla lite med basketbollen utomhus.. men den var såklart opumpad och nippeln till pumpen gick av, så vi åkte raka vägen till intersport och köpte nya plus ett hopprep(!) sen lirade jag lite för mig själv och sedan bar det av igen till plantagen för att köpa blommor till nicole och co. xD sen .. läste jag väl isfolket och kollade på allsång och sedan far mor och far iväg.. jag kollade på film och blev ganska så pissed off eftersom en viss person förstört en annan film när h*n lånade den för ett antal månader sedan och jag kollade inte direkt om den var okey när jag fick tillbaka den, det var typ massa prickar över hela skivan och det var helt omöjligt att få bort..... det var den förstörda filmen jag tänkt se men det blev aquamarine istället.. ^^ käkade också ben&jerry's phishfood och den var såklart god men sedan började jag må illaa...... hoho. nu har det blivit mörkt och läskigt och jag längtar bara tills föräldrarna kommer tillbaka.. (^_^)


asså ååh han sjunger såå underbart <3


förresten!!!

Publicerat: 2008-07-05 @ 00:18:24 | 0 kommentarer

min bror åkte till irland igår(fredag)!!! nån typ.. tävling med säkpipeband O_o fast min bror spelar inte säckpipa nej, haha.. han spelar virveltrumma i den kåren. annars vanliga trummor! XD men faktiskt så spelar min lilla far säckpipa. eller så långt har han iofs inte kommit för han är fortfarande nybörjare men han är på god väg! hiho, nu blev det många inlägg in a row.


"not"

Publicerat: 2008-07-05 @ 00:13:54 | 0 kommentarer

nepp, inget zoo-spel blev det för min data vägrade installera spelet korrekt! vafan, funkade ju i förrgår! och thesims2 ligger ju inte i mitt rum heller och jag vet inte vart det tagit ivägen.. grrr!


zoo tycoon

Publicerat: 2008-07-04 @ 23:50:29 | 0 kommentarer

är lite nostalgisk och ska spela zoo tycoon! det är ju typ fett kul, eller var iallafall!


träning snart

Publicerat: 2008-07-04 @ 16:13:05 | 0 kommentarer

sista baskettträningen idag. sen har vi uppehåll i två veckor och sedan kör vi igång igen! men ingen vila blir det under dessa två veckor.. då ska vi träna på egen hand för att hålla oss i form. och det är klart jag ska. ska försöka att iallafall dra ut och springa varannan dag + andra tränings.. sätt.. O_o
det var allt för meig.


hmmpf...

Publicerat: 2008-07-03 @ 16:18:38 | 1 kommentarer

... jag blir fan dålig i magen av att tugga tuggummi. nu ska jag träna, hejs!