Time to sleep

Publicerat: 2008-08-31 @ 22:39:43 | 0 kommentarer

Mm, jag ska sova snart. Upp straxt innan sex som vanligt. Idag har jag lärt mig massvis med japanska. Eller hiragana dåra. Översatt massvis med ord från romaji (våra latinska bokstäver) till hiragana (japanska tecknena). Jag har även installerat ett japansk tangentbord. Inte bokstavligen, utan bara .. på datorn. Om jag ställer in språket till japanska så blir alla bokstäver jag skriver med tecken. Låter kul va?! Tänkte skriva lite nu när jag ändå är igång: こんばんわ!わたしのなまえはれべっかです。どうぞよろしく!Ni förstod inte det där va? Hihi, nä ni får allt lista ut vad det står själv! =) Imorgon är det skola och jag har bara Naturkunskap och Engelska. Och förståss mentorstid i 20 minutas! Sedan bär det av hemmåt och inte göra något om inte jag får läxor. Imorgon kväll är det även träääning. おやすみなさい!Godnatt!

PS. 嵐とニュース、だいすき!!!! DS.


MatsuJun no otanjoubi!

Publicerat: 2008-08-30 @ 18:00:04 | 0 kommentarer

Idag är det Matsumoto Jun från Arashi's födelsedag! Han fyller 25!
25 sai no otanjoubi, Omedetou, Jun-kun!!!
<333333333



I'm NOT dead

Publicerat: 2008-08-30 @ 12:13:17 | 0 kommentarer

Fast det trodde ni väl inte heller? Jag är fortfarande sjuk men på bättringsvägen. Sitter vid datorn och har hur tråkigt som helst och bara bläddrar till samma sidor hela tiden. Nu har jag iallafall lärt mig alla Hiraganatecken. Något som förvirrar mig är när tecknena はoch わ. De uttalas ha och wa. Men i vissa sammanhang så skriver man は när man ska uttala wa. T.ex. watashi wa.. わたしは. Ser ni? Dest första tecknet är rätt för wa men det sista ska ju också uttalas wa men ändå skriver man ett ha は. Riktigt jävla förvirrande.
  Idag är det Viksjödagen på vallen. Det händer typ en massa skoj där. Hoppborgar, tävlingar, loppis om jag inte tar fel. Och även lite uppträdanden av lokala artister. Min brorsa är lokalartist så hans band Alfabet ska spela idag klockan fem! Har faktiskt aldrig hört dem så jag kommer vara där. Nu ska jag försöka fixa kläder, ajöss!



Sjukling

Publicerat: 2008-08-28 @ 12:58:23 | 0 kommentarer

Borde egentligen vara i skolan nu och ha japanska. Men det går tyvärr inte för jag är sjuk. Sjuk sjuk sjuk. Jag är inte ofta det men ibland händer det. Det började igår med att jag vaknade med världens halsont som sedan gick över till att näsan rann hela tiden. Men jag gick till skolan ändå. Idag vaknade jag och var egentligen någorlunda frisk i halsen och näsan. Men ögonen och huvudet var problemet. Ögonen rinner som bara den och jag har ont i huvudet. Ingen träning blir det idag heller för min del vilket är synd, men då ska jag försöka plugga så så mycket jag orkar. Jag undrar om vi fick nya Hiraganatecken i läxa... nu ska jag göra något annat, hejs.



Kyu Sakamoto - Ue wo muite arukou - Sukiyaki

Publicerat: 2008-08-27 @ 20:47:43 | 0 kommentarer



Är i skolan

Publicerat: 2008-08-27 @ 12:12:55 | 0 kommentarer

Första inlägget genom tiderna jag sitter i skolan och skriver! Har Digital Bild men det är rast nu. Tror läraren kommer snart men han märker ändå inte om man sitter inne på något annat. Sedär, nu kom han så vi börjar antagligen snart igen.. CIAO.



Dagens outfit

Publicerat: 2008-08-26 @ 19:37:17 | 2 kommentarer



Stickad tröja från BIKBOK
Linne från Gina Tricot
Leggings från LINDEX
Väska från Accent
Skor från Stadium


Vilken jävla svenskalärare

Publicerat: 2008-08-26 @ 19:32:40 | 1 kommentarer

Ingen lärare kan mäta sig med Maria Prytz. Hon är typ den bästa läraren som finns på hela jorden. Tyvärr kunde ju inte hon också byta till min skola haha. Nej usch, min nya svenska lärare, Camilla heter hon visst, är riktigt sämst. Hatar henne redan fastän vi inte haft någon riktig svenskalektion än. Hon är typ fett taskig mot de som är dåliga och de hon inte gillar. Och så säger hon att jag har problem med stavning! STAVNING!!? Är hon helt skön i huvudet eller? Om jag har problem med stavning hur fan kunde jag fått MVG i svenska i högstadiet och aldrig stavfel på uppsatser och sånt. Hon är sjuk i huvudet fan. Bläh på henne.......
  Annars var väl skoldagen bra. Tog sällskap med Mathilda på tåget och det var skoj eftersom jag aldrig tidigare träffat någon när jag åkt. Juste, Emy och jag skämde ut oss lite på rasten också hahaha. Vi råka sätta på radion på högsta volym och sen bara drog i panik! Men det var mest kul det! Japanskan var ganska tråkig. Johan är inte alls en så duktig lärare så det blir lite segt eftersom han inte planerar något. Sämst också att vi fick 45 hiragana tills på torsdag. Har redan samhäll tills då. Aja, efter japanskan tog jag och Kristoffer sällskap till T-banan och efter jag åkt T-bana träffade jag Erika som skulle börja skolan för dagen. Hon går ju på JENSEN och de har ju varannan vecka för- och eftermiddagslektioner. Roligtroligt. Sen åkte jag hem, jag sov, jag tränade, jag åt och nu sitter jag här! Ska pluggish litish nuish. Kan vara uppe någon timme längre för jag börjar 10 imorgon WIHOO! I nästa inlägg kommer dagens outfit. Seeya.


Shopaholic

Publicerat: 2008-08-25 @ 21:46:47 | 0 kommentarer

Idag blev det iallafall lite saker inköpta! Men dock hittade vi inget i Täby Centrum. Bikbok hade inte den tröjan jag ville ha så det enda vi gjorde där var att käka på ett café. Jag åt en fucaccia som var jättegod! Sedan åkte vi vidare till Stinsen. Eller vi hittade aldrig dit haha. Men på vägen mötte vi ett bekant ansikte. Nämligen Carl, från min gamla klass! Lite lustigt att stöta på honom sådär borta i Sollentuna. Vi sket i att leta efter Stinsen så vi åkte till Kista. Där hittade vi först inte tröjan på Bikbok så jag var skitsur. Vi gick in på lindex och köpte leggins och armband samt skosnören på typ wedins. Sen tänkte jag ge Bikbok en till chans för att kanske hitta något annat klädesplagg.. och vad hittar man då om inte tröjan?! Tur att vi gick in en gång till säger jag bara. Bilder på kläderna får ni nog se imorrn. 
 På kvällen så var det lagmöte men ja.. laget. Vi snackade lite om kommande säsong osv. Lite om USA också. Ja det var väl det! Ska väl kanske ta och käka något nu och fixa i ordning till skolan imorgon och sen soooova. Har japanska läxa, hihi.. men den kan jag såklart!! OYASUMI!


No shopping

Publicerat: 2008-08-24 @ 17:39:07 | 1 kommentarer

Hade planerat att handla ett par jeans idag. Men eftersom ingen affär hade varken rätt färg eller typ så blev det inga. Imorgon ska mamma och jag ta en tur till Täby Centrum och fortsätta kolla. Ska även försöka inhandla en tröja, kanske jacka och skor, who knows? I skor vill jag ha ett par converse. Har blivit så sugen på ett par vita den senaste tiden men aldrig ens tänkt på att skaffa ett par. Jag har faktiskt ett par ljusrosa redan men de är ganska så skitiga och har inga skosnören. Senast jag använde dem var typ i sjuan så de är ett par år gamla.. köpte de i sexan kom jag på nu. Men tillbaka till idag. Skulle ju köpa jeans men det som fick följa med hem var tre filmer från Siba samt en färgpatron till skrivaren. Filmerna var Bring it On, Kate & Leopold och Footloose. 3 för 99kr klart man ska passa på! Aja, snart är det middag och vi ska käka fisk vilket inte är så lockande.



Godmorgon

Publicerat: 2008-08-23 @ 11:27:18 | 1 kommentarer

Fan va skönt det är att sova ut! Nu är klockan 11.19 och jag gick nyss upp. Det jag planerat att göra idag är:


  • Kolla på Code Blue ep7 & Regatta ep1
  • Börja på min engelskauppsats
  • Städa rummet

Sen blir det ju säkert att man gör massa annat också..

Glömde berätta en rolig sak från skolan igår haha. På engelskan när min lärare ropade upp oss och kom till mitt namn så frågade han om jag var från Tyskland pga. efternamnet. Då svarade jag "Austria". Inte för att jag kommer därifrån men jag pallade inte säga att det var min pappa. Men iallafall.. senare på samhällslektionen så skulle vi diskutera i grupper om olika saker. Då frågade Fanny mig vad jag hette nu igen och då sa Dennis: "Du kommer från Australien va?!" Haha, det var lite kul.. xD Att de inte kan höra skillnad på Austria och Australia. Hmhm.. ^__^



Otursamma dag

Publicerat: 2008-08-22 @ 21:49:01 | 0 kommentarer

Idag var det en bra dag. Ända tills jag skulle åka hem. När jag nästan är framme vid Karlbergsstation och ska ta fram mitt SL-kort vad tror jag upptäcker? Det är borta. Helt jävla fucking borta. Letar igenom hela jävla väskan och alla fickor och är helt jävla förtvivlad då jag ringer mamma. Mamma skickade sedan ett SMS hur jag skulle göra för att få en SMS-biljett. Tänkte att nu jag kan lika gärna hoppa ut på spåret när tåget kommer. Så jävla förbannad var jag på mig själv och alla människor runt omkring som troligtvis såg att jag tappade det men inte sa något. Skit på er! Hoppas ni också förlorar alla era jävla värdesaker. USCH. Tågresan hem var förmodligen den värsta jag någonsin gjort. Ville bara gå av. Men nästa vecka ska min jättesnälla mamma köpa nytt kort åt mig <3 och då ska jag fan inte tappa det. Aldrig att jag lägger det i fickan igen, aldrig. Nu ska jag typ duscha och sen bara chilla vid datorn.. mata ne.


Japanska är kul

Publicerat: 2008-08-21 @ 22:10:38 | 1 kommentarer

Detta blir ett ganska kortfattat inlägg om dagen (fast kortfattat blir det väl aldrig i min blogg?). Datoranvänding - tråkigt, Samhällskunskap - tråkigt, Japanska - KUL! Vi fick presentera oss själva. Hajimemashite! Watashi wa Rebecca desu. Douzo Yoroshiku. Såklart kunde jag det där redan. Det är ju basics och det lärde jag mig för över ett år sedan. Vi fick även 20 Hiragana tecken i läxa! Jätteroligt! Ska bli sååå kul att lära mig tecknena att ni fattar inte! Jag brinner för japanskan!  Efter japanskan tog jag sällis med Mina och Kristoffer till T-banan. Eller Mina skulle ta buss så det blev bara Kristoffer och jag. Haha. Han går i min japanska. Vette fan vilken klass han går i, kanske till och med min? XD Lite skoj att lära känna nya iallafall... Vid Karlbergstion träffade jag på Jocke så vi tog sällskap hem.. ;)
 Efter skolan så pluggade jag mycket. Mest Hiragana men även så gjorde jag min labrapport. Kan nog alla 20 Hiragana nu!!! =) Fan va flummigt inlägg men ska snart sova så måste hinna skriva klart! På kvällen hade jag träning. Maria och jag skulle cykla. I regnet. Vi blev inte liiiite blöta. Kom ju värsta Monsunregnet! När vi cyklade hem så var även Challe med oss och vi klarade oss undan regnet. Det var väl det mesta intressant som hänt idag iallafall.. imorgon har jag matte, engelska och samhäll. Not so kul. Bara matten i så fall.. XD SAYONARA!


God Morgon

Publicerat: 2008-08-21 @ 06:31:41 | 3 kommentarer

Pallade inte blogga igår, haha. Igår så var det skola like always. Första gången med Digital Bild. Var väl rätt så kul men läraren var lite.. ja, jag kan inte sätta ordet på han men han var jobbigt på konstigt vis och kunde inte snacka ren svenska. Han hade stor brytning på ryska eller något likande. Efter den lektionen åt vi lunch i skolan! Det var pyttipanna och den var godare än viksjöskolans(!)
  När jag kom hem började jag på min labrapport. Ungefär vid fem började jag med mina onigiris (japanska risbollar). De blev väl sisådär goda haha.. ^^



En kopp te

Publicerat: 2008-08-19 @ 21:23:53 | 0 kommentarer

Jag sitter här med en kopp te och gör inget speciellt. När koppen är urdrucken ska jag fixa ordning mig för sängen. Det ska bli väldigt skönt att sova efter en dag med skola och träning. ZzzZzzz. 
  Imorgon ska jag laga en del av middagen. Jag ska laga onigiri. Eller laga och laga, jag ska göra kanske man säger. För er som inte vet vad det är är det japanska risbollar. Fast inte runda dåra, utan trekantiga! Se bildäään.
  En annan sak som är inplanerad imorrn är plugg. Ja, ni läste rätt! De flesta av er har nog inte börjat skola än, eller så har ni börjat denna vecka.. men jag har faktiskt skoluppgifter att göra. Ska göra en laboration och skriva en laborationsrapport. That's all. Kommer säkert ta en massa tid för jag vill att det ska bli så bra som möjligt. ;) SAYONARA.



Skola

Publicerat: 2008-08-19 @ 15:57:53 | 0 kommentarer

Dagens första lektion var svenska. Där skrev vi ett stavtest samt en uppsats. Lektionen efter var naturkunskap och det var skoj. Efter det var det språk. Japanska! Roligt, roligt! Vi pratade mest om det japanska skriftspråket så jag lärde mig väl inte så mycket. Lite synd att det knappt är någon från min klass där men jag träffade några tjejer från natur som jag var med.
 Efter skolan var det meningen att jag skulle träffa en tjej vid centralen för att köpa lite stuff som hon skulle sälja. Bli inte oroliga, det är inget olagligt haha! Eftersom vi både bodde i Sthlm så blir det billigast att träffas än att skicka genom post. Men då var ju saken att.. hon kom aldrig. Det var ju lite mysko för jag stod och väntade i en halvtimme. Får höra sedan vad hon har att säga till sitt försvar....
nu ska jag iallafall byta om till träning, hej! 



Naturkunskap & Engelska

Publicerat: 2008-08-18 @ 11:56:06 | 0 kommentarer

Upp 6.00. Ta tåget 07.19. Promenera en bit. Skola. Idag var det en rolig skoldag tycker jag. Började med Naturkunskap A. Det tror jag kommer bli askul för våran lärare är skitcool! Alla satt och garva hela tiden. Efter det var det Engelska A. Vi fick skriva lite om vår relation till engelska osv. Sen fick vi även veta att vi ska ha ett projektarbete och det kan man börja när man vill på. Ska nog göra det snart. Men vi har 10 veckor på oss så det är inge bråttom. Erik, som engelskalärarene heter, verkade lite vimsig och fattade inte att vi hade dubbeltimme så vi fick sluta 50 minuter tidigare! Då var klockan ca. 9.50! Kort dag va? Skönt tycker man!
  Ska väl läsa de sidor vi fick i läxa i Naturkunskapen och sedan ikväll är det träning! Jag återkommer, hejs!


Vart har min kondition tagit vägen?

Publicerat: 2008-08-17 @ 20:07:00 | 0 kommentarer

Efter att min tränare sms:at ut oss tjejer i laget med en påminnelse om helgens träning så satte jag genast på mig träningskläder och drog ut. Tänkte springa sex kilometer. Hur tror ni det gick? Piss, om jag får säga det själv. Kom väl lite mer än tre kilometer tills kroppen bara la av. Man ska kanske inte skylla på vädret men i detta fall gör jag det ändå. Regn och grå himmel. Tråkigare kan det inte bli att springa. Suck, och imorrn som jag tänkt springa en mil. Men då kommer jag ha fått lite luft och rört mig lite efter skoldagen och kanske är något piggare? Förhoppningsvis. Och jag tror att det ska bli lite bättre väder framåt kvällen så vi får hålla tummarna! ^^



Kommentera mera!

Publicerat: 2008-08-16 @ 19:21:15 | 1 kommentarer

Det är ett par stycken varje dag som läser min blogg, men snälla.. kommentera också så jag vet att ni finns! :)



Se upp för dårarna

Publicerat: 2008-08-15 @ 22:43:00 | 3 kommentarer

Kollade på den svenska komedifilmen Se upp för dårarna alldeles nyss. En jävligt skön film som jag rekommenderar starkt!

Efter maten idag var jag med Emelie och Mikaela i någon timme. Det var mycket trevligt och de hade precis kommit hem från Mallorca. Men jag tyckte nog att de borde blivit lite brunare än va de blivit, haha. Aja, det var iallafall trevligt att se dem igen efter mer än två veckor och på onsdag börjar de också gymnasiet, Atletica. Förhoppningsvis kanske vi tar sällskap ett par tågstationer, KUL VA?

Nu är det helg och det är superskönt! Imorgon ska jag ut och springa så långt jag bara orkar. Mina tränare tycker 1 mil, men det är väl att ta i för min del.. men jag ska försöka =) Ska fortsätta att kolla på Daisuki!!(=Jag älskar dig!!) nu. HEJ&HÅ.


Första riktiga skoldagen

Publicerat: 2008-08-15 @ 16:23:59 | 0 kommentarer

Dagens första lektion var matte. Inte så kul eftersom mina mattekunskaper inte alls är på topp. Och såklart ska man ju då få göra ett diagnosisktprov för att få veta ungefär vilken nivå man ligger på. Det gick inte alls så bra som jag hade velat, kunde inte ens lösa de enklaste uppgifterna haha. Därefter var det engelska. Och även där ett diagnosisktprov men det gick mycket bättre. Engelska är iallafall något jag är bra på, iallafall när det kommer till att skriva. Efter det var det en ganska lång rast till dagens sista lektion, samhäll. Den var väl lite småkul men inget mer. Skoldagen tog slut ungefär 12.50 och då åkte jag hem. Om ni vill veta så kom jag hem en timme senare.
  Nu har man iallafall snackat med lite fler personer i klassen och lärt sig en del nya namn. Men än så länge har nästan bara tjejernas namn fastnat. De jag snackat med hittils har iallafall varit trevliga. Haha, men man vågar väl inte vara något annat nu i början? Jag skrev ju tidigare att jag lärt känna två stycken, men nämde inga namn. De heter Emy och Natalia och är väldigt snälla =)


Mentorssamtal

Publicerat: 2008-08-14 @ 17:48:40 | 0 kommentarer

När jag kom till skolan visade det sig att jag inte alls skulle haft samtal idag. Utan imorgon. Men när jag ändå var där så bestämde vi att vi skulle ha ändå. Jenny frågade lite vad jag hade för tankar om skolan, hur det kommer sig att jag valde just den osv. Tog inte så lång tid och sedan gick jag in på Akademibohandeln och Åhlens för att köpa kollegieblock. När det var klart så tog jag tunnelbanan till St. Eriksplan som vanlig och såg då att det var fem minuter tills tåget från Karlberg skulle gå. Då blev det att springa! Men motvinden gjorde så att jag tyvärr inte kom fram i tid och missade tåget mitt framför ögonen. Lyckat.
  När jag hade tagit tåget en kvart senare och kommit tillbaka till Jakan gick jag in till Garps (Klackenbergs som det heter nu) och handlade nytt kollegieblock fast annan färg. Ville ha röd, men det blev rosa.
  Sen tog jag bussen hem. Jag berättade för mamma att jag hittat en ashäftigt kollegieblock på Garps men inte haft råd eftersom jag bara hade 21kr kvar och det kostade 25kr. Vi åkte då, med bil såklart, tillbaka och köpte det haha! Det var ett mattehäfte med massa formler på pärmen. Tyckte det var rätt smart. Ja det var min dag det. Ska inte på träningen som börjar om en kvart för jag känner mig inte så kry idag..



Ny design

Publicerat: 2008-08-13 @ 23:34:14 | 6 kommentarer

Som ni ser har jag ändrat designen på min blogg. Vad tycks?



andra dagen

Publicerat: 2008-08-13 @ 20:55:48 | 0 kommentarer

det började med att bussen var seg så jag missade tåget jag planerat att åka. fick då ta det som går en kvart senare och fick springa från karlberg till st.eriksplan för att ta tunnelbanan. jag kom väl till skolan ungefär fem i så sen blev jag inte iallafall. inte gjorde vi så mycket mer än att få massa papper och sådant. själv så lärde jag känna två tjejer i klassen och det, ja det förgyllde min dag! valde som sagt japanska & tyska samt digital bild! imorgon är det bara mentorssamtal och mitt är 13.15 så.. ja då får jag sovmorgon! PUSS.

här är lite bilder från i måndags:



nu är jag gymnasist

Publicerat: 2008-08-12 @ 14:56:19 | 1 kommentarer

Modern skjutsade mig till barkarby station. Där tog jag pendeln till Karlberg och kom fram ungefär fem i halv nio. Hade därför 35 minuter på mig att ta mig till skolan och bestämde mig för att promenera. Det tar ju bara en kvart. Kom väl till skolan tio i eller något för jag gick lååångsamt och stannade ibland. Där följde jag efter några andra nervösa elever in i skolan. Kollade upp mitt namn på en lapp och blev visad själv av en lärare till klassrum s65 där resten av klassen väntade. Eller alla var ju inte där men.. ah. Min klass heter iallafall SP08A och vi är ca 32 elever. Det var många olika individer i min klass men jag kan inga namn ännu förutom att min mentor heter Jenny. Vi fick lite papper och ett startkit (påse med pärm, block samt penna&sudd). Sedan drog vi oss till datasalen för att registrera oss i skolan och fick sedan ett SL-kort. Sen gick vi återigen upp till salen och sedan slutade vi! Så nu har jag klarat av första skoldagen i gymnasiet och är därför en gymnasist!
  Imorgon kommer vi få välja språk samt estetisk verksamhet. Vad vi inte visste var att vi måste läsa två språk! Så det blir nog japanska och tyska för mig. Skulle gärna läst kinesiska men har ingen vidare lust att blanda ihop tecknena osv. Också ligger ju mina intressen på Japan. Jag hade valt estetisk verksamhet musik men det fanns tydligen inte(?). Så nu blir det att välja digital bild eller vanlig bild.
  Sedan kom mamma in till stan och vi handlade lite grann. En väska från accent (eller nått) samt en tröja från ginatricot. Vi fickade även på något café på Åhlens. Därefter åkte vi hem och nu sitter jag här och är mycket trött. Klockan fem är det träning och jag hoppas verkligen inte att det blir en jobbig för då kommer jag dö! TJOSAN!
 



idag idag idag

Publicerat: 2008-08-12 @ 07:37:51 | 0 kommentarer

Det är nu det händer.
Nervositeten stiger för varje minut.. men det kommer gå bra!
Det kommer gå bra!


sista kvällen

Publicerat: 2008-08-11 @ 22:30:18 | 0 kommentarer

Nu sitter jag här och väntar på morgondagen. Jag både vill och inte vill att den ska komma. Fyfan så nervös jag kommer vara imorgon bitti. Ska upp 6.30 då skolan börjar 9.00. Det tar ungefär en timme att ta sig till skolan så därför ska jag åka straxt efter åtta för att hinna med 16-över tåget. Mamma min skjutsar ner mig till stationen, lite lyx sådär! Fast kommer komma till Odenplan kvart i ungefär så får väl sitta där och.. vänta. Vill inte komma först, och inte sist GAH!
 Aja, nu till dagen! Mamma och jag åkte som sagt till kista/vällingby för att köpa skor. Dock fanns det inga där heller så vi bar av hemåt igen. Straxt innan två körde brorsan mig till Citysummer där vi skulle ha lagaktivitet samt hejdåcamilla. Det var mycket skoj. Vi hade 5-kamp som slutade med att det bara blev en 4-kamp. Först spela vi kubb, då andra laget vann. Sedan åt vi godissnören, då andra laget också vann! Efter det lekte vi "norsk fylla" eller vad det hette, förstod inte riktigt hur man skulle snurra runt rockringen, men vårt lag vann iallafall! Efter det börja det regna och vi gick innomhus och lekte catch the flag! När det såg ut som att de andra skulle vinna, ja.. då vann vi! Så det var oavgjort och sen palla vi inte mer. Vi spelade freesbee, killarna mot tjejerna. Sedan satt vi ute och käka kebab (inte jag och Jenny). Efter ett tag var det dags för Camillis att åka hem och då blev det en massa tårar! Det hela slutade med en stor gruppkram vid busshållsplatsen och sedan promenerade jag hem! Ja det var väl kort sagt allt som hänt idag men nu ska jag sminka av mig osv. Sedan ska jag fortsätta kolla på Seigi no Mikata och sedan.. sova om jag kan! Puss&Kram&Godnatt&Önska mig lycka till imorgon!



dan före dan före doppare dan...

Publicerat: 2008-08-10 @ 23:26:12 | 1 kommentarer

Eller vad är det man brukar säga sådär till jul? Idag var det iallafall dagen före dagen som är före dagen då jag börjar skolan. Söndag. Min sista sommarlovs kväll och natt är det nu. Sorligt men sant. Fast det ska bli rätt så skönt att börja skolan igen och få ordning på dagarna. Jag skulle ju köpa ett par svarta pumps idag men det gick ju åt pipan då inte en enda skoaffär hade några snygga, i rätt färg och storlek. Sucka. Ett par som jag testade på DinSko var jätte sköna och fina, men dock så var de ju röda och svarta verkade de inte ha så mamma och jag fortsätta kolla i de närmaste skoaffärerna här i järfälla men fanns inga. Vi bestämde att vi ska åka till kista och vällingby imorgon och fortsätta kolla. 
  Annars har jag väl inte gjort så mycket mer än att kolla på OS och käka pizza. USA - Kina matchen i basket var grymt bra! USA vann med 101 - 70. Ärligt talat tyckte inte jag att Yao Ming var så bra som alla säger. Det kändes som om han stod mest stilla och passa runt. Men det kan ju bero på skadan han haft eller har, jag vet inte. Visst sköt han några treor och gjorde ett par mål, men det var liksom ingen.. fart. Han är ju lång och så, men ändå! USA däreomt, de ägde matchen med sitt spel och sina härliga dunkar! Kobe Bryant var helt klart min favorit i kvällens match. 
  Nu under kvällen har jag inte heller gjort så värst mycket. Hade tänkt att springa en runda här i området med det blev det inget av. Kollade förresten klart på det japanska kärleksdramat Honey & Clover nyss. Väldigt fin serie faktiskt, men om man inte är så värst inne i japanska dramaserier så är det väl inget jag rekommenderar. Finns så många andra som är så mycket bätte. Anyway, nu efter H&C har jag sett hela 44 japanska dramaserier! Och mer kommer det bli!
  Ska väl stänga av och läsa en bit ur Sagan om Isfolket nu. Är på bok nummer 19 som heter Drakens tänder. Nu när skolan börjar blir det nog lite mindre läsa och lite mindre japanska dramor vilket är synd, men om man verkligen vill har man tid för allt! Tack och hej, leverpastej!


OS i Peking

Publicerat: 2008-08-09 @ 17:49:13 | 0 kommentarer

idag har jag kollat på massa olika sporter. fotboll, rodd, simning, boxning, badminton, volleyboll, gymnastik och någon slags ridsport. någon minut basket såg jag också med det var inte OS. av allt detta jag kollat på idag var nog rodden roligast. det är rätt så fascinerande att sitta och kolla på när de ror i samma takt och när det bildas virvlar efter varje tag. om jag någon gång skulle börja i någon ny sport skulle det lätt va rodd. imorgon är det iallafall basket . USA mot Kina tror jag det var. det ska man ju såklart kolla på. synd att inte Japan är med. hade varit trevligt att kolla på när japanerna spelar basket! *_*
  på tisdag börjar man ju skolan. gymnasiet. det ska bli jätteskoj! imorgon eller på måndag ska jag köpa ett par svarta lågklackade pumps som jag kan ha till skolan! kände att jag behövde ett par nya skor. mina vita klackskor jag hade på balen känns inte rätt för en dag i skolan. 
 snart är nog maten klar så har ingen lust att skriva längre. ciao.


hejdå camilla

Publicerat: 2008-08-06 @ 14:43:53 | 0 kommentarer

igår var det en rolig dag. det började med att vi i laget åkte in till stan där vi skulle träffa camilla och jenny "by accident". vi kom i omgångar, några gick själv till dem och några två och två. camilla tyckte det var läskigt att alla helt plötsligt träffades på stan. men snart så förstod hon att vi planerat detta möte. frida hade förberett en lista på olika grejer camilla skulle utföra. ja, bara camilla. hon ska nämligen åks till USA i ett år på tisdag så vi tänkte ha ett roligt avsked. aja, åter till listan. det hon skulle utföra var: ta på en främmande mans rumpa, låtsas att hon blir förföljd, förfölja någon, dansa fult framför främlingar, fråga om de har mögelost på the body shop, fråga om en tjej kan bajsa på henne samt fråga om de har fiskfitta på hemköp. haha, helt klart frida-humor! men TRO DET ELLER EJ, hon utförde alla uppdrag och vi fick oss ett gott skratt! senare satte vi oss på donken och käkade lite smått samt åt tårta som vi köpt. vi pratade om allt.. det kommande lägret, USA, skolan etc. sedan var det god tid att åka hem. nästan alla skulle ju på lägret dagen efter och typ ingen hade packat. men hur som helst var det en jättetrevlig dag&kväll!

vi kommer sakna dig otroligt mycket camillis, men vi ses i USA i påsk :) <33