jag ska bli moster

Publicerat: 2008-03-30 @ 00:34:51 | 0 kommentarer

JA! det var detta jag inte berättade för ett antal inlägg sedan. men eftersom jessie berättat för alla nu så kan jag skriva det här. min systerson/dotter planeras födas i slutet av september så det är en tid kvar. känns lite konstigt att min syster är gravid och ska få barn. hon som alltid varit.. tja.. min syster. hon blev helt plötsligt vuxen under någon minut. men det är ju bra hihi. det kommer bli jätte spännande när barnet kommer eftersom jag aldrig haft någon bebis i mitt liv. but it's going to be fun!


i know, i know

Publicerat: 2008-03-29 @ 14:43:47 | 0 kommentarer

jag har inte bloggat så mycket senaste tiden. men jag orkar faktiskt inte och har inget intressant att skriva ner. men jag skriver lite idag ändå.
news släpper snart en ny singel. summer time heter den. ska nog snart förbeställa den från cdjapan, men den kommer inte förrän i maj. det känns lite som jag glider ifrån news. lyssnar nästan ingenting på dem eller asiatisk musik. det har varit så mycket annat som intresserat mig senaste tiden.
basketen går ganska bra just nu. igår på träningen så satte mina skott perfekt typ. kan bero på att innan träningen stod jag bara och sköt massa straffar. och jag svär, jag satte mer än tio i rad. kanske borde fortsätta att värma upp på det sättet? jag hoppas jag får spela de två matcher vi har kvar nu. mot haga haninge och b/rockers.
jag har ju fastnat för one tree hill igen. men har bara två avsnitt kvar på säsong 4 och sedan ska jag börja på 5. får se om jag väljer att bara se till avsnitt 3 och sedan fortsätta kolla varje söndag. jag har ju ända till avsnitt 12 på datorn. får se hur bra säsong 5 är. en jävligt bra sak är att det kommer en säsong 6 i höst! det trodde jag fan aldrig, great! många, många avsnitt kvar då!


one tree hill

Publicerat: 2008-03-24 @ 21:31:23 | 0 kommentarer

kollade klart på de tre sista avsnitten va säsong 2 imorse, vilket betyder att jag kollade ca 15 avsnitt igår. nu har jag alltså börjat med säsong 3. ruwligt, ruwligt. mamsen och papsen skulle komma hem inatt. men dock var det något fel med deras plan så de kommer förhoppningsvis hem imorgon kväll. jobbigt. men skönt ändå att kunna va uppe hur länge som helst en natt till hihi. nu ska jag fortsätta kolla one tree hill!

image60


ensam hemma

Publicerat: 2008-03-22 @ 21:18:40 | 0 kommentarer

det var några dagar sedan jag bloggade så jag tyckte det behövdes. jag orkar inte skriva något om åland för det känns på något sätt oviktigt. troligen kommer jag ångra att jag inte skrev vad vi gjorde när jag läser detta senare men den risken får jag väl ta? jag och simon har varit ensamma hemma sen i måndags för mamma och pappa är i madeira. mamma smsar i princip varje dag och frågar om allt är ok och det är det såklart. igår kom min syster jessie och hennes kille rickard hit och sov över. det var trevligt. dem hade en stor nyhet att berätta men fick inte avslöja den för någon än men det kommer. spännande va? har börjat kolla på one tree hill igen. från början. planerar att hinna se klart alla säsonger innan skolan börjar näst, nästa tisdag. har sett till ungefär halva fjärde säsongen men just nu är jag på avsnitt fem av säsong två. så mycket jag glömt. vet inte om jag ska kolla mer på oth idag, tror jag ska sitta och lyssna på musik istället. ojoj, nu smsade mamma igen. hon skrev att hon längtade hem men det är bra där. det låter ju bra. hihi.



home again!

Publicerat: 2008-03-17 @ 15:49:08 | 0 kommentarer

igår kom man ju hem från våran hemliga resa, som visade sig vara åland! dånö hette stället vi var på och det var väl ett par mil från mariehamn. men kul som sjutton var det iallafall! mycket, mycket skratt var det men jag skriver om det lite senare för jag orkar inte just nu! ciaao



hemliga resan!

Publicerat: 2008-03-14 @ 07:57:49 | 0 kommentarer

jappjapp, snart bär det av! åker och hämtar maria om trekvart och sen kommer jag inte hem förräns på söndag kväll, sayonara!


15 timmar kvar..

Publicerat: 2008-03-13 @ 18:50:38 | 0 kommentarer

.. tills vi ska samlas vid WTC (World Trade Center)! mitt basketlag och jag ska nämligen åka på en hemlig resa, som ingen utom föräldrarna + coacherna vet om vart. spännande, spännande. har nästan packat ner allt. förutom kläderna som fortfarande tvättas hoho. och det är typ.. alla kläder xD. om ca 1 ½ timme ska jag bege mig till träningen som börjar kvart i nio och slutar tio. har typ sovit klockan åtta två kvällar i rad så jag undrar om jag lyckas hålla mig vaken. det värsta med att träningen idag är så sen är att jag kommer inte kunna sova sen. är för uppspelt.. >< menmen, life goes on som man brukar säga! toodeloo!


matteprov!

Publicerat: 2008-03-13 @ 14:29:45 | 0 kommentarer

kom nyss hem från att ha skrivit prov i en timme! algebra och ekvationer. provet var SKITLÄTT! hoppas bara inte så lätt så jag gör slarvfel. var väl inte hundra på allt.. eller iaf inte 4 och 5. men fick fram ett ganska rimligt svar så vem vet? vet iaf att jag kommer få avdrag på fråga 3 för jag gjorde för långt. men egentligen är det inte fel. torbjörn vet att jag kan det eftersom jag visa att jag förstod vad han mena när han förklara sen. aja.. ska packa lite snart! heyrå!


news kalendern från japan!

Publicerat: 2008-03-12 @ 17:57:48 | 0 kommentarer

hämtade den på olleskiosk today efter skolan! blev aschockad när jag öppnade paketet! vad jag fått är massa färglada burkar :S helt sjukt. trodde det blivit något fel. men snart upptäckte jag att kalendern var lite annorlunda en vad jag trott. trodde det skulle vara som en bok. men ack nej, det var typ massa små bilder på newsgrabbarna som man sätter på nån .. sak. SE BILDER! riiiktigt jävla söta de är alltså hihi<3. postern ska jag köpa ram till och sätta upp nånstans!



stallet

Publicerat: 2008-03-11 @ 21:09:50 | 0 kommentarer

följde med tvillingarna och jossan och jennifer till stallet igår eftersom det inte var någon träning på kvällen. det var väl lagom kul haha. luktade äckligt där iaf! höjdpunkten var persikorna jag köpte i kiosken. usch, hästar är läskiga. klarar ju knappt av att stå bakom dem. eller javisst, det tycker väl alla är lite obehagligt. men jag jag får paniken. och om de är bakom mig är det ännu läskigare! jag skrek till när det kom en bakom haha. aja, vi kollade iaf på när jossan och jennifer red och hoppade. jossan på el maestro och jennifer på wilma! de var duktiga. har aldrig sett de rida förut heller så. men de har hoppat över högre hinder än vad de gjorde igår. men det var en upplevelse att vara där iaf.

image54


matchen mot täby basket igår...

Publicerat: 2008-03-09 @ 13:31:34 | 0 kommentarer

...blev väl inte riktigt som vi tänkt oss och slutade därför med slutresultatet 45-49. vi ledde praktiskt taget nästan hela matchen, men i slutet slarvade vi mer än en gång och det ledde till att vi även förlorade. synd. men vi var beredda att det skulle bli hårt motstånd eftersom senast vi mötte dem vann vi bara med ett poäng. men de två nästa matcherna vi har mot haga haninge och b/rockers vinner vi nog lätt. iallafall mot b/rockers som vi senast vann med 91-20.


egen idrottslektion igår

Publicerat: 2008-03-08 @ 12:12:52 | 0 kommentarer

så var det dags för mig att ha en egen idrottslektion igen. i åttan hade jag ju också en, men då tillsammans med jenni. nu var det dock svårare och.. viktigare att det blir bra. var tvungen att göra ett friskisprogram. men det gick ganska bra ändå! tappade takten någon gång, gjorde några övningar i fel ordning. men det märkte ju ingen såklart. sedan efter uppvärmningen var det ju dags för mitt huvudmoment. och jag, trots att min grej är basket, hade valt att köra ett eget hopprepsprogram. alltså de hoppade på ett sätt, sedan gjorde de en fysövning, hopprep, fys, hopprep, fys och så vidare. alla var typ döda efter halva programmet. men många klarade det ändå! sedan så hade jag ungefär 10 minuter kvar och jag hade inte planerat in någe mer. så jag fick köra lite stretching. fick bra kommentarer av båda ann och mina klasskompisar iallafall. fan va skönt att detta är över nu!


tjejmiddag

Publicerat: 2008-03-04 @ 16:22:55 | 0 kommentarer

detta blir en lite sen blogg om i lördags. då var jag på tjejmiddag hemma hos frida! det var trevligt. vi käkade tacos, kollade melodifestivalen, och såg på film. sen straxt innan elva drog vi hem haha. jag var aaastrött XD


stan med tjejorna!

Publicerat: 2008-03-01 @ 14:56:34 | 0 kommentarer

igår var jag i stan med emelie, mikaela och jennifer :) det var skojskoj. vi gick hela drottninggatan, hela västerlånggatan och tillbaka! det var faktiskt BARA där vi var under alla timmar vi spenderade i vår huvudstad. hittade en del roliga affärer på vår väg där vi köpte presenter till frida. bästa var ju en affär med massa olika ljus! de hade ljus i glas som såg ut som typ champagne och sådant. fast själva drickan var ju av gelé. sedan fanns det typ ett glas med latte som också var ljus. fett coolt! vi fikade på något café där jag och emelie delade på en stor muffins. men den var faktiskt inte så mättande som man skulle kunnat tro. jag åt mest haha. sen började jag äta mickis chokladboll också XD fast åt aldrig upp hela för jag upptäckte att "fan jag ska ju banta!". efter det så gick vi och kolla kläder istället. hittade ett par skitsnygga jeans inne på manhattan för bara 300 kronor! självklart slog jag till, har ju länge velat ha svarta jeans. efter det gick vi till weekday som de öppnat. skiiitstor affär och ashäftig. snygg design och en dj! men kläderna är väl inte så vackra. finns ju en del olika slags jeans! XD sen gick vi in på bikbok, och sedan for vi hem :D