Happy Birthday!

Publicerat: 2008-09-30 @ 15:36:02 | 0 kommentarer

Nejnej, ingen som jag känner fyller år idag. Jag fick bara min NEWS CD som heter Happy Birthday! Jättebra kul och jättebra låtar! Nu har jag väldigt många skivor i min Johnny's samling. Nio stycken rättaresagt. Just nu är alla NEWS men om en månad får jag en skiva med Arashi. =D

CDn! <3




Happy Birthday musikvideo



Veckans ordspråk/citat

Publicerat: 2008-09-30 @ 09:04:56 | 0 kommentarer

Jag har ju glömt bort att skriva veckans ordspråk/citat på två veckor(!) Fy skäms. Därför får ni två idag för jag är en så himla snäll människa!

Nederlagen ska upp i ljuset, inte grävas ner. Det är på dem man blir människa. - Aksel Sandemose

Åsikter är som spikar. Lätta att slå i, svårare att dra ur. - Arne Hirdman


Idol 2008

Publicerat: 2008-09-29 @ 22:36:18 | 0 kommentarer

Snart får vi ju se vem av tjejerna som röstas ut. Själv håller jag stenhårt på att Alice och Yazmina ska sitta säkert! Jag hoppas nog att LouLou eller kanske Jenny åker. Men vi får väl se! Godnatt.


Shopping

Publicerat: 2008-09-29 @ 15:06:01 | 0 kommentarer


ginatricot
1:a cardigan, 179:-
2:a cardigan, 149:-
(fast jag köpte i rusty red)
långt linne, 99:-


Meteoritnedslag

Publicerat: 2008-09-29 @ 08:24:56 | 1 kommentarer

.. Det är ju vad jag sitter och arbetar med nu. Har Naturkunskap. Det känns som om jag är i datasalen varje morgon i skolan haha. Men det är jag ju nästan. Tisdagar, onsdagar och torsdagar ordinare lektionstid. Nu skulle vi bara arbeta på uppsatserna. Jag skriver som sagt om meteoriter och det är faktiskt intressant!
Här får ni en bild på en månmeteorit.



Te och två salamimackor

Publicerat: 2008-09-28 @ 20:49:57 | 1 kommentarer

Det sitter jag och käkar nu. Hade match idag klockan tre. Vi mötte andra Järfälla laget som jag sa. Som tur var vann vi! Men dem var ändå ett jävligt bra motstånd. Slutresultatet blev 65-43 vara 10 av de 65 poängen gjorde jag! :D 15,4% haha ^^  För övrigt spelade jag inte ens bra. Lite konstigt att jag fick i de där bollarna. Aja, har skrivit klart min engelskauppsats om Bahamas idag iallafall. Skönt!
Timmy ville så gäääärna se fler bilder på mig i bloggen så här kommer en! Tacka och ta emot...



Smurfbasket

Publicerat: 2008-09-27 @ 22:41:11 | 0 kommentarer

Smurfbasketen gick väl helt OK ändå. Jag och Mathilda hade hand om sexåringarna. Vissa var jättesöta och gjorde som de blev tillsagda, andra var lite jobbigare och klagade på alla lekar. Vi lekte svanskull, följa john, pepparkakskull, dribblingsbana, staffet med pilatesbollar och lite annat. Men barn är nog inte riktigt min grej iallafall. Hoppas det dröjer till nästa gång. Imorgon är det iallafall match för min del! Vi ska möta andra Järfällalaget och vi måste vinna! Vi är ju trotts allt det "bättre" laget och det skulle vara pinsamt om vi förlorade. Aja, ska nog ta och fixa mig för natten straxt! Godnatt....


God kväll..

Publicerat: 2008-09-26 @ 22:31:15 | 1 kommentarer

Snart sovdags, som jag säger varje kväll. Träningen idag gick bättre än väntat. Defensen gick jättebra när vi tränade på den. Är lite stolt. Kan det vara det som gjorde att jag blev uttagen till helgens match? Kanske, kanske inte. Hoppas det i alla fall. Ska borsta tänderna nu och sen läsa isfolket och sedan krypa till kojs. Jag ska upp tidigt imorgon för att vara i hallen vid halv nio. Ska vara ledare för barnen på Smurfbasket premiären. Inte bara jag då, det hade jag aldrig klarat. Utan sju till från laget. Usch, jag har verkligen svårt för barn.. men man måste ju. Dessutom får man ju systerdöttrar/söner snart! =D おやすみなさい!/ Oyasuminasai!



Hejjj

Publicerat: 2008-09-26 @ 16:07:06 | 0 kommentarer

Tråk dag. Matten var tråkig, engelskan var grymt tråkig och samhällskunskapen var lite tråkig. Efter skolan tog jag för en gångs skull sällis med Emy på tunnelbanan (en station!) Jag skulle träffa mamma som skulle följa med mig och shoppa på Sun Ai (japanska bokhandeln) Vi handlade en japanskabok, en idoltidning som heter Duet samt japanskt HelloKittygodis. Sedan åkte vi vidare till Kristineberg till Basketbollshoppen. Testade ett par damskor där som inte var så jättesnygga. Men nästa vecka kommer det in ett par skor som är GRYMT SNYGGA! Så då ska vi dit igen, hihihi! =)



Saaaajk

Publicerat: 2008-09-25 @ 19:10:12 | 2 kommentarer

Är man inte en riktigt knasig klass om alla får IG på ett prov? HAHA. Till och med ett mvgbarn som jag. Grattis till mig för mitt första IG sedan i åttan, hulahula! =) Fast jag var faktiskt bara 0,25p ifrån godkänt.
Aja, hur som helst gick japanskaprovet grymt bra. Vi hade till och med skrivit det där provet innan som test. Eller de flesta uppgifterna iaf haha. Sajk där med! ;) Vi fick även våra japanska böcker! <333333 Ska köpa en imorgon på SunAi men vette fan vilken version jag ska köpa. Ena är skriven med bara hiragana/katakana (tecken) i dialoger m.m. och den andra på romaji (latinska bokstäver). Svårt val. Jag tror jag kommer bli grym på att läsa japanska med ena versionen, och den andra kanske mer på att prata... men ändå båda. Det hela beror ju på hur mycket energi man lägger ner på språket. Aja, ska kolla igenom boken lite till nu och sen ska jag läsa kap. 4 i I Am David och sen äre Idol och sedan Vem kan slå Filip och Fredrik? MATA NE!


Sovdags

Publicerat: 2008-09-24 @ 22:15:52 | 0 kommentarer

Efter detta inlägg är det dags för mig att gå till kojs. Men först ska jag läsa ett kapitel ur Sagan om Isfolket, bok 20. Har inte kommit långt inte, men efter skolan börjat har jag helt enkelt inte haft tid. Jag försöker läsa ett kapitel varje dag iallafall. Imorgon har jag mitt första japanskaprov och jag vet att det kommer gå skitbra. Så jävla lätt.
がんばるよ!För er som bara ser fyrkanter står det ga-n-ba-ru-yo (ganbaru yo) och det betyder typ Lycka till!/Kom igen! eller något liknande. Huhu, GODNATT!


CyberSMS

Publicerat: 2008-09-23 @ 18:46:28 | 0 kommentarer

Det bästa med Cybergymnasiet är att man får information om allt och.. alla! Rektorer ringer, receptionister ringer om en lektion är inställd. De ringer till och med under skol tid haha. Nu när jag hade träning fick jag ett så kallat "cybersms" där det stod att Estetisk Verksamhet med Andrew är inställt imorgon pga. sjukdom! YES! Okej, synd för han att han har sjukdom men bra för eleverna! Så det betyder att jag bara har EN lektion imorgon. Och det är världens bästa ämne, matematik, från kl. 10 - 10.50. Nu ska jag snart käka. So Long, Bloggis! 


Hejhopp!

Publicerat: 2008-09-23 @ 14:07:06 | 1 kommentarer

Bloggade ju inte igår så nu ska jag berätta vad som hände! Jo, först så fick jag MVG på Naturkunskapsprovet!! Fast först fick jag MVG- och det vet ju alla är hemsk. Ett minus lixom.. finns inge värre! Men sen räknade jag själv ihop mina poäng och såg att hon hade räknat fel! Så jag sa till min lärare och då ändra hon så jag fick bara MVG :D Vi ska förresten få ett nytt stort arbete igen.. jag ska skriva om meteoritnedslag haha. Jag tror ingen annan i klassen valde det faktiskt.. hm.. Aja. Igår kväll hade vi även lagmöte. Inte så mycket att säga om det förutom att vi idag ska beställa nya träningsställ samt att vi ska fixa en back med vattenflaskor! =D
  Ska på träning klockan fem hoho..... är trött just nu men jag blir väl pigg förhoppningsvis. Klockan är ju bara straxt efter två så kanske kan sova i någon timme. HEJ!


Vinst mot Blackerberg!

Publicerat: 2008-09-21 @ 11:02:53 | 1 kommentarer

Min första match för säsongen började med vinst! Igår hade tjejerna match och den förlorade de med tre fjuttiga poäng. Synd. :/ Men man ska inte gråta över spilld mjölk för idag vann vi! :D Spelet för min del var väl sisådär. Första perioden var jag verkligen urusel och rörde knappt bollen. Inte mycket mer hände i andra. Men i tredje poängen gjorde jag mina första två poäng och då bar det av! Tyckte mitt första mål var riktigt snyggt när jag och Frida körde en "give-and-go" och jag kattade in mot korgen! Andra målet den perioden var en pass från Charlotte och jag sköt rakt i korgen. Härligt! Fjärde och sista perioden gjorde jag ytterligare fyra poäng och jag fick spela nästan hela perioden *Happy*. Totalt gjorde jag åtta poäng av våra 63! Ca. 13%, inte dåligt för min del ^^ Hoppas kommande matcher blir lika bra som denna! :) So Long.


Järfälla - Lidingö

Publicerat: 2008-09-20 @ 14:43:10 | 0 kommentarer

Uups, jag glömde ju skriva ett par ord om själva matchen igår! Tjejerna var självfallet skitduktiga och krossade Lidingötjejerna med hela 92-44!


Trött och utsliten efter en lång dag

Publicerat: 2008-09-19 @ 21:29:17 | 0 kommentarer

Kursen var väl inte så väldans kul. I början helt OK, men sen bara förfärligt jobbig när det började bli "sent" sisådär efter kl två.. Mina ordörandekollegor heter Diana och Christoffer. Vi ska hålla teambuilding och utskottsmöten ihop de kommande veckorna. Men vad gjorde vi idag då? För att fatta mig kort så presenterade vi oss först för varandra, sedan gjorde vi lite sammarbetslekar. Vi på Cybergymnasiet satte rekord på Stubben! Hela tretton pers hahaha. Fan va grymma vi va. Sen efter deeet.. ja vad gjorde vi? Typ hade utskottmöte allihopa och diskuterade hur dåliga resp. bra möten ser ut samt att vi satte upp regler. Sen vare lunch. Äcklig. Näe, kommunala skolor har ingen bra mat vettja. Efter det så hade vi möte allihopa igen och vi skulle komma fram till en motion. Det gick väl sisådär för vår grupp. Vi på Cybergymnasiet är ju inte vana att gå så sent på dagen, vi slutar ju lixom senast två.. Bah. Aja, sen vid fyra slutade vi och det var jäkligt skönt!

Straxt innan halv sju bar det av till Sporthallen för att kolla på vår basketmatch samt sitta i sekretariatet till den. Jag var tidtagare och Jenny skrev. Domarna var jävligt roliga och snacka om snabbmat och snabbmatskedjor med oss, haha! Men nu ska jag ta och fixa i ordning mig för att sova tror jag.. en väldigt lång och slitsam dag ZzZZz... 



Godmorgon!

Publicerat: 2008-09-19 @ 07:38:33 | 0 kommentarer

En timmes sovmorgon idag! Fast om det hade varit vanlig skoldag hade jag fått två.. typiskt -.- Aja, snart ska jag bege mig till tåget och sedan möta Maija vid Karlbeeeerg. Sedan ska vi, troligtvis, vandra till St. Eriks gymnasium. Om inte åker vi tunnelbana en station, höhö! Det är utskottordförandekurs ya knooow. Andra från klassen är Veronica, Mina, Louise och Oskar, tror jag(?). Wellwell.. nu ska jag dra mig till badrummet! SEE Ya!



Dariiiiiin

Publicerat: 2008-09-17 @ 19:19:07 | 0 kommentarer

Ja, Darin har man ju mer eller mindre glömt bort eller hur? Sitter just nu och lyssnar igenom min brända skiva med alla hans idolframträdanden haha. Fast han var/är ju faktiskt inte dålig. Jag tycker flera av hans låtar är riktigt, riktigt bra! Men jag har ju alltid varit en pop-tjej så att säga..


Är i skolan

Publicerat: 2008-09-17 @ 08:11:56 | 1 kommentarer

Sitter här i S61D brevid Emy som också skriver i sin blogg, hihi. På väg till skolan, eller rättare sagt på bussen (från karlberg till odenplan) började en man vid 30-45 års åldern snacka med mig XD Först frågade han om jag visste vad hållplatsen vid Östra Real hette. Sen börja han snacka som fan att han skulle bli lärare och massa sånt. Och han tyckte att man skulle läsa massa matematik till typ diskret. Men han var trevlig hahaa.. sen börja han snacka om typ spel, fattade noll men jag låtsades att jag hände med. XD Efter Digital Bild har jag matte och sen schlutar jaag! Kommer vara själv hemma för alla är borta, buhu :( HEJ SÅ LÄNGE!!



Basketboll snart

Publicerat: 2008-09-16 @ 15:41:48 | 0 kommentarer

Ska snart på träning. Orkar inte. Är trött. Wiho. Vill sova. ZzzZz.

Idag var det skola iallafall, som vanligt. MSN på svenskan, lek på naturkunskapen, inget på japanskan samt elevrådsmöte. Så har min skoldag sett ut. Roligtroligt! Ska nog sminka av mig och sen vila i en halvtimma... hej.


Veckans ordspråk/citat

Publicerat: 2008-09-15 @ 21:38:12 | 0 kommentarer

Nu har ni längtat vaaa? The next ordpråk is....


Ödmjukhet är grundvalen för alla dygder. - Konfucius.


Nu äre kväller...

Publicerat: 2008-09-15 @ 21:36:26 | 0 kommentarer

Och snart ska det sovas!!! Men först bloggas och sen duschas. Kom hem från träningen nyss. Den gick ganska bra. Jag dog inte. Inte för jag skulle dö bokstavligen, men ni förstår vad jag menar. Imorrn blir det swedish, naturkunskapish ooooch... japanish? Juste, kommer missa en del av japanesiskan för ska på elevrådsmöte! Mohahah, roligt ska det bli!  In the next inlägg I äm going to skriva veckans ordskpråk/citat. CIAO.



By the way...

Publicerat: 2008-09-15 @ 11:41:33 | 0 kommentarer

Så gick Energiprovet asbra idag! Det var riktigt lätt och jag svarade på alla frågor. Nu vill jag bara få resultatet! NuNuNu! När jag åkte hem så tog jag 29 tåget och tänkte gå hem från Jakan, men rätt som det var ser jag att 553:an kommer in och tänker "den går väl till ICA?" (alltså Viksjö Centrum men ICA ligger där) Så jag stiger på den och går av vid Kyrkan i Viksjö Centrum och travar hemåt förbi min älskade högstadieskola Viksjöskolan. Kände ett stort sug att gå in men jag fortsatte hem. Längesen man gick den vägen hem!



Vad ska man göra?

Publicerat: 2008-09-15 @ 11:16:53 | 0 kommentarer

Kolla på tiden. Nu undrar ni säkert varför jag sitter och bloggar vid den här tiden på dygnet när jag egentligen borde vara i skolan. Jo förstår ni, vi fick sluta 1h 20min tidigare idag mohaha! Hmja... vad ska man göra nudå?


Ingen bloggdag

Publicerat: 2008-09-14 @ 21:01:28 | 1 kommentarer

Blev inte många inlägg idag inte. Har helt enkelt varit upptagen på annat håll. Först kom Jessica och Nicole hit och sedan har jag pluggat och kollat på TV. Hål i väggen var väl ingen höjdare så jag tror inte jag kollar på det om det absolut inte finns något annat att göra. Nu ska jag snart fortsätta med det sista innan provet imorgon. Godnatt.


Sing a Long

Publicerat: 2008-09-13 @ 21:33:39 | 0 kommentarer

Musikmaskinen var inge vidare, kollade bara första delen innan reklamen. Sedan blev det Svensson Svensson och efter det Lånta Fjädrar som fortfarande är på TV. Riktigt kul faktiskt men nu ska jag se på Sing a Long!!


Television

Publicerat: 2008-09-13 @ 19:54:44 | 0 kommentarer

Ska snart bege mig, eller rättare sagt vända mig om, mot TVn och kolla Musikmaskinen. Verkar jävligt skoj enligt reklamen. Tyvärr får man ju sitta själv eftersom mamma ska kolla på Svensson Svensson (som jag också vill se) och jag pallar inte kolla med brorsan. Så jävla typiskt att allt ska vara samtidigt. Halv elva ikväll är det Extra Extra som jag också ska se på om jag orkar hålla mig vaken haha. 5 minuter kvar till Musikmaskinen, ciao!


Shopping

Publicerat: 2008-09-13 @ 14:43:25 | 2 kommentarer


Boots från DinSko, 449kr
Skepparjacka från H&M, 598kr


Engelska

Publicerat: 2008-09-12 @ 10:41:55 | 0 kommentarer

Just nu sitter jag i O12D och har engelska. Eller jag har inte engelska för jag har inget att göra. Mitt projekt om engelsktalande länder finns på min dator där hemma så därför kan jag inte arbeta med den. Då fördriver jag denna lektion med att blogga eller något. Kan berätta lite om veckan som gått:

Måndag: Vanlig skola, träning på kvällen där jag träffade min gamla svenskalärare Maria Prytz. Det var skoj. Hon kände först inte igen mig.
Tisdag: Vanlig skola igen. Japanskan var tråkig som vanligt för min lärare aldrig planerar lektionen. Träning på kvällen vilket gick helt OK.
Onsdag: Skola till 10.50, orginal skoltid(!)
Torsdag: Skola, ej träning pga. huvudvärk.
Fredag: Det är ju idag och det enda som hänt så här långt är att jag haft matte och nu engelska. Senare blir det samhällskunskap.

Nyss blev jag tillkallad av Erik (min lärare) att snacka om det diagnosiska testet vi gjorde för ett par veckor sedan. Det gick ganska bra. Mest slarvfel faktiskt på sådant som är helt självklart. Ojoj. Men han sa att det var jättebra ändå. Nu ska jag försöka hitta lite fakta om Bahamas som jag kan skriva in hemma sen. CYA!

Update: Vi slutar om fem minuter så jag tror inte jag skriver något om Bahamas XD.  En sämst sak jag har att berätta är att Samhällskunskapen är flyttad 20 minuter så vi kommer sluta 20 minuter senare. Det är sämst för att jag kommer komma till 29 tåget och det suger för då kommer jag få vänta en kvart på bussen i Jakan. Bajs också. Får väl ta och ringa mamma så hon kan hämta mig. Slutar nu HEEJDÅ!


Ungdomsparlamentet

Publicerat: 2008-09-11 @ 20:34:19 | 0 kommentarer

Fick min förstahandsvalfråga, efter byte från andrahandsvalet, att jobba med i Ungdoms Parlamentet. Min fråga är: Hur kan vi minska koldioxid utsläppen i Stockholm? Riktigt intressant, det ska bli roligt att jobba med den. Dessutom är jag ordförande i min grupp så jag ska hålla i allt. Jag kommer få gå på en heldagskurs nästa fredag om just att leda en grupp, teambuilding, prata osv. Det blir en utmaning det här men det ska ändå bli kul. Kanske får just jag framföra vår motion i Riksdagen om ett par veckor?


Godkväll

Publicerat: 2008-09-10 @ 20:03:56 | 0 kommentarer

Idag var det en kort skoldag, som varje onsdag.. digital bild och matte var dagens lektioner. På digital bild gjorde vi någon "grafittibild" och på matten räknade vi bara på. Tydligen så återskapades inte Big Bang idag eftersom jag sitter här klockan åtta och skriver haha. Förresten satt hela klassen inne på Aftonbladets live-tv och kollade på när jorden skulle gå under.



Buss 552

Publicerat: 2008-09-10 @ 06:55:09 | 0 kommentarer

jag hatar den! den kommer alltid för tidigt, och då menar jag inte någon minut, utan flera jävla minuter. jag går ut jävligt mycket tidigare med ändå så missar jag den mitt framför näsan. cpbuss!!!!


Veckans ordspråk/citat

Publicerat: 2008-09-09 @ 15:34:27 | 0 kommentarer

Tänkte börja med en ny rolig liten grej.. kommer från och med nu i början av varje vecka skriva ett ordspråk eller ett citat! Låter skoj va? Ni får gärna ha åsikter och tankar kring dem, det är bara att skriva :) Dags för första...


Människor är som viner; med åren blir de dåliga svagare och de goda blir bättre. - Marcus Tullius Cicero


Elevrådsrepresentant

Publicerat: 2008-09-08 @ 16:51:56 | 1 kommentarer

Glömde berätta att jag anmälde mitt intresse att bli klassens elevrådsrepresentant. Dock får jag se hur det blir med det eftersom tre till också ville. Vi som anmälde oss var iallafall jag, Emy, Donia och Oskar =)


Så ska det låta

Publicerat: 2008-09-08 @ 16:08:39 | 0 kommentarer

Inspelningen var så himla kul! Stefans lag bestod av Claes Malmberg och Marie Picasso! Jag blev glad för jag hoppades att Claes skulle vara med och så var han det. Puttes lag var betydligt tråkigare som bestod av Jessica Andersson och Lasse Holm. Tänker inte berätta vilket lag som vann! Den bästa på hela kvällen det var, såklart, Peter Settman! Han är ju typ världens skönaste person! Han skrattar så roligt att det smittar av sig, haha.. och hans dans ska man inte tala om! Shit asså, det är så mycket mer än det man ser på TV. Så mycket roligare att vara där och se. De klipper bort massa roliga diskussioner och det händer ju massa skoj när inte kameran är på.. men men, synd för er! ;)

"Lek inte med tamburinen är du gullig!" - Peter.



TV-inspelning!

Publicerat: 2008-09-07 @ 16:40:35 | 0 kommentarer

Ska till Sveriges Television nu och gå på inspelningen för Så ska det låta! Familjen har bara mig att tacka för det var jag som fixade oss publikbiljetter. Det är första avsnittet för säsongen som ska spelas in nu och det kommer visas nästa vår. Jävlar, vad skoj det ska bli! Berättar mer senare, TV-huset, here I come!


Love's a wonderful thing

Publicerat: 2008-09-06 @ 22:29:15 | 0 kommentarer

Har varit en dålig bloggerska de senaste dagarna. Men sådant kommer och går antar jag. Idag var det, eller är faktiskt fortfarande, garagefest! Alla som bor här runtomkring vårat garageplan var inbjudna. Så vi satt under ett garage (flera på rad) och hade knytkalas och snackade med grannarna. Fast man åt bara sin egen mat hoho. Var väl med i någon timme sen drog jag hem och kollade klart avsnitt 14 av den taiwanesiska serien They Kiss Again, en uppföljare till It Started With a Kiss. Efter det så kollade jag på Sagan om Ringen och nu sitter jag här. Vet ej när jag ska sova men blir nog inte ens så sen kväll. Tjingeling!



Samtal från biträdande rektorn

Publicerat: 2008-09-05 @ 17:42:46 | 0 kommentarer

Ja, hon ringde faktiskt hem till mig och sa att naturkunskapsprovet är inställt!
Lyx va? Nu är helgen räddad! :D


Freitag

Publicerat: 2008-09-05 @ 17:08:26 | 0 kommentarer

Today's Friday. Skönt. Men helgen börjar inte förrns efter kvällens träning. Idag när jag åkte till skolan träffade jag på Erika i Karlberg och vi tog sällis till St. Eriksplan. Sen var det väl en helt normal day i skolan och det bästa som hände var antagligen att engelskaläxan skjuts upp till nästa fredag! Men jag har gjort klart den idag ändå, hiho. Man skulle typ skriva ett "brev till en kompis". Fast ingen specifik kompis dåra so I made one up. Haha, skojigt svensk/engelsk-inlägg va? Snart äre mat. So long, Biatch!


Blue - You Make Me Wanna

Publicerat: 2008-09-05 @ 16:56:10 | 0 kommentarer

jag verkligen iiiinte haft den på hjärnan hela dagen.

 


Trötter

Publicerat: 2008-09-04 @ 15:55:48 | 0 kommentarer

Ojoj, inte bloggat på över ett dygn! Har varit upptagen med att plugga och har helt enkelt inte pallat. Om lite mer än en halvtimma ska jag ta cykeln ner till träningen. Jag undar hur den kommer gå. Fortfarande inte helt frisk och nu är jag dessutom krasslig i halsen, igen. Men jag orkar inte missa ännu en träning och så börjar ju matcherna nästa helg! So long, Bloggen!


Digital Bild

Publicerat: 2008-09-03 @ 08:48:07 | 0 kommentarer

Nu sitter jag här, i S61D och har Digital Bild igen. Jättekul. Not! Vi är bara 8 pers så det är ganska lugnt. Vi ska väl vara runt 20 haha. Undrar vad resten är? Nej, nu måste jag "pay attention" lite. CYA!


snask, snask, snask

Publicerat: 2008-09-02 @ 22:17:26 | 0 kommentarer

Känns som om jag bara frossat massa snask de senaste dagarna? Och så har jag varit krasslig så ingen träning har det blivit på en hel vecka. Men nu på torsdag SKA jag träna. Kort dag imorgon iallafall vilket är skönt. Ska läsa lite till naturkunskapsprovet på vägen hem då det inte är mycket folk på da train. Trevligt tycker man. Nä, nu börjar tiden rinna ut och det är dags för sängen.. att sova i ;) Godnatt.



Spenaten straffade mig

Publicerat: 2008-09-02 @ 15:19:29 | 0 kommentarer

Otursdag igen. För det första är jag sjuk och för det andra straffade spenaten mig idag på lunchen. Usch, det var vidrig lunch också. Falukorv, spenat och potäter. Bara för jag inte åt spenaten så fick jag massa spenat på kläderna. Som tur var hade jag redan slutat. Skulle egentligen slutat 9.50 men gick inte hem förrns 10.50 pga att jag inte visst att japanska blivit inställt. Typiskt. Syrran är här från Gävle nu! SKOJ! =)


Vafan?

Publicerat: 2008-09-01 @ 22:18:16 | 0 kommentarer

Jag var tydligen inte tillräckligt frisk som jag trodde då jag skulla träna. Redan vid uppvärmningen på stegen kände jag mig lite svimfärdig. Sen blev det mucho ståhej när vi skulle göra en sammarbetsövning så jag hoppade av den. Tyvärr klarade laget inte utföra uppgiften i tid så de fick straff att springa 15x15 intervall.
  Imorgon kommer min systeryster hit från Gävle och jag ska möta upp henne vid Centralen efter skolan! Ska bli skojigt! Sen på kvällen är det träning igen, hoppas bara jag klarar den! Ska nog ta o göra mig färdig för natten nu. Oyasuminasai.


Ändring i schemat

Publicerat: 2008-09-01 @ 12:43:38 | 1 kommentarer

Digital Bild har bytt tid till 8 - 9.50 på Onsdagar. Den enda sovmorgonen försvann men vi slutar istället 10.50!! =) Funderar på om jag ska dra ner till Viksjöskolan en tur men.. jag vill inte gå själv :'3