..........

Publicerat: 2009-04-30 @ 09:18:32 | 1 kommentarer

Jag orkar inte mer. Är grovt trött och vill bara lägga mig ner och dö. Allt snurrar runt i mitt huvud. Stress och oroligheter. Jag vill bara att allt ska vara klart så man kan ta det lugnt och inte må dåligt. Åh..


Kvällens planering

Publicerat: 2009-04-29 @ 17:53:20 | 0 kommentarer

Är ensam hemma hela kvällen, mamma är på Tjejgåing (tror jag) och brorsan är, HÖR OCH HÄPNA, på Blondinbellas studentskiva! Eller okej, kompisen Jocke går i hennes så klass så det är inget att göra åt. Men ändå! Jag ska iallafall ta det lugnt och plugga.
Det som ska göras är:

  • Plugga inför religionsprovet, ska kunna allt någorlunda!
  • Finjustera geografiuppsatsen
  • Skriva in historiaarbetet på word (det jag hunnit hittills) 900 ord, yaay!
  • Plugga japanska glosor (kanske!)
  • Äta gulaschsoppa!

Jag kommer stryka över det jag gjort när det är gjort!
Något på TV idag? Nej förresten, jag vill inte veta!Stress, stress, stress

Publicerat: 2009-04-29 @ 10:25:33 | 0 kommentarer

Jag känner mig otroligt stressad och inte alls peppad inför Majmånad. Det kommer bli en otroligt jobbig månad och jag kommer ha fullt upp. Träningar, prov, inlämningar, jobb på Maskin Expo, Göteborg och dessutom kommer mamma och pappa vara bortresta i tre veckor så det blir att klara av allt själv. Skönt att månaden slutar med något roligt iallafall! Jag ska försöka göra mycket skolarbete i helgen så slipper jag göra det när jag är ensam hemma och inte kan få någon hjälp. So Long!


ハッピ です!

Publicerat: 2009-04-28 @ 19:41:30 | 1 kommentarer

Tänkte först och främst meddela att jag troligtvis hittat ett jobb att skriva CV till. På låtsas alltså. Tack vare min snälla storasyster Jessica som ansträngde sig såå! TACK! :D Träningen idag var riktigt jobbig, men ändå hade man en massa kraft kvar att ge när det var som värst. Kändes asskönt och jag är nöjd med min prestation.

Har knåpat ihop en fin liten mening som ni kanske vill klura på? ;) Nja, troligtvis inte.. men här kommer den iallafall:
わたしは 5がつ 29にちに テゴマスを みます!ハッピ です!

och så här sa jag precis innan middagen:
わたしは いま ばんごはんを たべます、 いただきます!

Imorgon blir det en riktigt seg dag, då vi först har historia som bara kommer spenderas framför datorn och sen tre timmars håltimme för att till slut slita i badmintonhallen. Palla. När jag kommer hem från skolan imorgon ska jag äta gulashsoppa iallafall, mohaha!Tegomass med mig, någon?!

Publicerat: 2009-04-28 @ 15:04:44 | 3 kommentarer

Är det någon som är villig att offra en dag (och då menar jag en dag) med mig för att gå och se Tegomass?! Det är bara en minikonsert (i think) och kostar endast 50 kr. Dessutom ingår deras nya CD!! Hur bra är inte det liksom?? Kom igen, vem vill inte se två pojkar från en av japans största popgrupper live?! :D :D Det kommer lätt bli ett minne för livet.... 8)
DET ÄR EN LÖRDAG I SLUTET AV MAJ! Kom igen, ni behöver inte ens gilla dem... bara dela denna stund med lilla mig :( Jag kan fan betala biljetten om ni inte orkar 8'O Så generös är jag! xDMiso Soup ("engelska" XD)


Kiss ~ Kaerimichi no Love Song ~

Kimi + Boku = Love


Ai Ai Gasa


こんばんは!

Publicerat: 2009-04-27 @ 21:13:52 | 1 kommentarer

Blev klar med min förfining av arbetet ganska snabbt, よかった!!!、och jag hoppas att inget mer behöver göras och att jag får det betyg jag vill ha! Träningen idag blev lite cepe, då vår tränare smsade precis då vi skulle börja att han va sjuk. Fyfan vilken kalabalik det blev i hallen hahaha. Jaja, då hade vi egen träning med massa spel och sånt. Det gick sämst för jag har inte rört en basketboll på över en vecka.

I morgon är det skola som vanligt. Historia, matte och japanska står på schemat. Tråkig rättare sagt. Fast alla skoldagar är tråkiga såå... Ska försöka komma en bra bit på historiauppgiften så jag slipper göra så mycket hemma och bara koncentrera mig på relgionen. Må vi inte få andra läxor denna vecka.. men jag tror det faktiskt är rätt så lugnt på den fronten!

Jag är så arg, så arg! Det finns inget jobb att skriva CV till. Ska det här vara slutet på mitt fina svenskabetyg, att jag inte kan skriva ett CV? Sjukt att detta "måste" göras för att få godkänt i kursen. Jaha, och om jag fått mvg i allt och inte klarar av detta får jag alltså ig? Helt stört.What I Want Is What I've Got

Publicerat: 2009-04-27 @ 12:59:09 | 0 kommentarer

En bra låt jag hittade i min iPod idag! :D

Westlife


Fuuuuurarbete.

Publicerat: 2009-04-27 @ 12:04:08 | 0 kommentarer

Hej hopp! Kort skoldag på ynka 50 minuter då religionen (som är tre timmar) blev inställd! Enligt schemat har vi egentligen mentorstid efter och tre timmars håltimme låter inte så värst lockande för fem minuter. Dessutom är det inte ens hundra att vi har på måndagar.. eheh. Jaja. Fick iallafall respons på mitt Darfurarbete idag på samhällskunskapen. Hon sa att den var jättebra men att jag bara skulle utveckla några få grejor! Så det ska jag göra idag sen måtte den vara klaaar!

Nu är det verkligen sommar! Jag tog faktiskt en promenix till skolan! Nja, inte här hemifrån då.. det hade tagit ett par timmar, men från Karbergs Station! Nej, inget latmask här inte som tar tunnelbanan. Jobbigast med vägen från Karberg till Odenplan är att det är så förjävligt många övergångsställ... och man vill ju inte bli påkörd? Jaja. Om jag går på sidan vid Vasaparken så är det färre!

Oj nu tog visst nudlarna slut! Dax för arbete...


Så gott som klar

Publicerat: 2009-04-26 @ 14:50:21 | 0 kommentarer

Jag är så gott som klar med min andra darfuruppsats i geografi nu. Det blev exakt 1000 ord, lite jag vet, men 3 sidor då jag hade radavstånd och sånt. Hoppas bara min samhällelärare gillar mitt andra darfurarbete för då är jag så gott som klart med darfurskiten! God, I will so not miss it!


Hej hopp!

Publicerat: 2009-04-26 @ 11:49:23 | 0 kommentarer

Jag har varit vaken i ungefär två timmar! Det kan man inte tro va? But it's true ;) Idag ska jag fortsätta skriva på geografin, 1000 ords gränsern SKA nås! Sen ska jag även svara på instuderingsfrågona i religion, har nämligen prov om en vecka och kan typ... inget? Ja, och förhoppningsvis så hittar jag ett jobb så jag kan börja skriva CV samt skriva lite mer på historiauppsatsen. Uff.. bara massa skriva idag :(


God natt

Publicerat: 2009-04-26 @ 00:45:43 | 0 kommentarer

Okej, nu är det väldigt sent och jag bör sova. Ska nog göra det alldeles straxt, fast kanske ska läsa lite först? Tror det. Jag har iallafall skrivit ganska mycket på geografiarbetet det senaste dygnet! Över 600 ord, det är grymt tycker jag! Dock måste det väl vara några hundra över tusen för att det ska kunna bli några sidor. Annars får jag väl fuska med teckenstorlek och radavstånd. ;) Något har man väl lärt sig i skolan! Nejhej nu ska jag borsta mina tänder! Natti...


Big Brother

Publicerat: 2009-04-25 @ 21:40:35 | 2 kommentarer

Tänkte att jag skulle bjuda på en väldigt gammal och fin bild på mig! Denna är från när jag var på Big Brother finalen ... för några år sedan? Aja, sista säsongen då Jessica vann! xD Jag minns att jag såg Bingo Rimér där men jag visste inte ens vem han var då. Hihi! Hoppas ni ser att att jag skiftat ena sidan mot den andra så det blir mongo!God morgon alla glada

Publicerat: 2009-04-25 @ 10:55:57 | 0 kommentarer

Fint väder, ne? Jag har varit vaken i över en timme men har ens så länge inte ens pallrat mig ner till undervåningen. Låg och läste Utvandrarna i typ en timme såå... 
Jag såg klart på Stairway to Heaven igår! Så himla bra, men slutade grovt sorligt. Absolut en koreansk dramaserie värd att lägga ögonen och öronen på.
Idag ska jag skriva en väldans massa ord på geografiarbetet. Senare ikväll, runt sex, kommer Jessica, Robban och lilla Alicia på middag. Trevligt värre. ;)


Sarusa iina iine

Publicerat: 2009-04-24 @ 21:23:04 | 0 kommentarer

Det blev ingen träning, för när vi kom det så höll de och fixa i hallen inför en gymnastiktävling eller nått. Dålig stil att vi inte fick veta något innan. Jaja, jag bjuder på en glad låt för att lätta upp stämningen lite!


サルさ いいな いいね ・ Hey!Say!7


Hej hopp!

Publicerat: 2009-04-24 @ 17:46:54 | 0 kommentarer

Skickade in min konfliktanalys (Darfurarbetet) 40 minuter innan min egensatta deadline! Mucho bra. Maria, min lärare, svarade även och sa att den såg bra ut vid första anblicken! Bådar gott, kanske?! Snart är det iallafall träning och vi i laget ska ha den själv. Trevligt trevligt! När jag kommer hem ska jag städa mitt rum eftersom det ser ut som om det varit ett bombnedslag!

Mitt rum


Darfur-fur-fur är snart klart!!!!

Publicerat: 2009-04-24 @ 13:54:19 | 0 kommentarer

Nå, åtminstone arbetet i samhälle! Såg nyss, när jag kollade igenom betygskriterierna, att man skulle ha med en kort kallkritisk diskussion. Haha, och min som blev över en sida... fast jag hade ju ganska många källor också!


Engelska nationella

Publicerat: 2009-04-24 @ 11:37:05 | 0 kommentarer

Nu är uppsatsdelen avklarad och det gick super! Hoppas jag iallafall, det visar sig. I dagens planering står darfurarbetet som jag ska göra klart tills min egna deadline klockan tre. Det kommer nog gå bra då jag faktiskt skrev huuur mycket som helst igår på källkritiska diskussionen. Har nu påbörjat sidan sju! =)Vilhelm Moberg

Publicerat: 2009-04-23 @ 21:15:43 | 1 kommentarer

Vi ska läsa en 1900-tals roman typ och ha redovisning på den och nu har jag bestämt mig! Det blir Vilhelm Mobergs Utvandrarna. Senare ska jag förstås också läsa Invandrarna men den kommer jag inte redovisa om.

Har skrivit asmycket på källkritiskt diskussion nu, men är långt ifrån klar med den delen. Sen har jag en massor av andra grejer att skriva in i konflikten. Ajjuuuuste, fan har ju geografiuppsats också >< Aja. Denna är först, störst och viktigast!

Nationella prov i engelska imorrn. Wish me luck!Jag är i alla fall nöjd

Publicerat: 2009-04-23 @ 18:19:40 | 0 kommentarer

Ja, ni förstod nog inte vad jag skulle göra när jag skrev förra inlägget! Nå, det var så att istället för vanlig basketträning skulle vi till Sandviksspåret och springa. Då jag både har ont i armen samt dålig kondis var det ju inte så himla lockande. Men det gick dock bra att springa, trots att tiden jag fick inte var så väldans bra. Jag är iallafall nöjd att jag lyckades ta mig runt två varv (4,4 km) utan att stanna! :D


Men ååh

Publicerat: 2009-04-23 @ 16:05:04 | 0 kommentarer

Orka, orka, orka, (b)orka! Min arm kommer säkert hoppa ur led... Okej, nu överdrev jag, men ont kommer det göra :( Bwaaaah.


Söka jobb

Publicerat: 2009-04-23 @ 10:42:06 | 0 kommentarer

Nu måste vi helt plötsligt söka jobb och skriva cv som en svenskauppgift. Det finns ju verkligen INGA jobb som intresserar mig eller som jag kan göra eftersom jag varken är 18 år eller har körkort eller tidigare erfarenheter. Suck.


NEWS

Publicerat: 2009-04-23 @ 09:51:47 | 0 kommentarer

2års jubileum för mig och NEWS idag! :D22 mars

Publicerat: 2009-04-22 @ 21:33:11 | 0 kommentarer

Jag är fortfarande helt uppselt över att jag förmodligen kommer att få träffa mina favorit japaner! :D :D Jag vet dock inte om jag kommer våga säga ett ord till dem, även fast jag kan lite japanska. Menmen!

Tråkig skola idag som vanligt. Kollade klart på Häxornas Tid och började även skriva lite på uppgiften. Sen hade vi engelska nationella. Muntligt. Jag var med Emy och Natalia och det gick väl sådär. Kan ju egentligen mycket bättre men så har man ju tyvärr nerver också. Jaja, nu är det iallafall gjort och då återstår alltså bara uppsats och läs&hörförståelse delarna kvar i engelska. Sen är det ju matte, men det är en annan femma!

På idrotten hade vi handboll. Sög som fan och nu har jag asont i armen. Grymt tråkigt var det att spela match då tre killar bara passade varandra så man fick ju knappt någon chans att göra något.

Inte mycket annat har jag gjort idag förutom att lata mig och skrivit pyttelite på darfurgrejen. Ska skriva klart i morgon hoppas jag. Eller ganska klart. Jo förresten. Följde med och hämtade brorsan på Bromma flygplats. Har faktiskt aldrig varit där innan så det var en upplevelse ;) Mwahaha, jag skulle kunna BO på en flygplats <3


IMORGON ÄR DET EN SPECIELL DAG!


TEGOMASS TILL SVERIGE!

Publicerat: 2009-04-22 @ 17:17:45 | 0 kommentarer

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! JAG KAN INTE FATTA ATT DET ÄR SANT! TEGOMASS KOMMER TILL SVERIGE ÄNNU EN GÅÅÅNG!!! JAG MISSADE DEM NÄR DE VAR HÄR SENAST 2006 MEN NU KOMMER DE IGEN! ASSÅ GUUUUUUUUUUUUUUUD JAG DÖÖÖÖÖÖÖR VAD KUUL! <333333333333Soaré

Publicerat: 2009-04-21 @ 22:02:08 | 0 kommentarer

Poesisoarén var tråkig, förutom när Oskar och två andra snubbar stod vid den öppna scenen och snackade massa strunt som i alla fall var lite kul. "Lärare är mystiska djur". När jag kom hem kollade jag skolmejlen och såg att Maria - samhällsläraren - mejlat ut ny information om Darfurkonfliktanalysen. Gah, det fanns en del som jag inte riktigt fått med än och lite som jag nog borde utveckla. *Suck, suck suck* Tur att jag skrivit 5 sidor och 2000 ord redan!!!

JUSTE! Det blev ett par typ mellanblåa leggingsjeans från Vila samt en mascara, som man egentligen kan köpa varsomhelst, från Lindex!

Nu ska jag dra mitt till sängen, läsa lite och sedan sussa! Sweet Dreams! are made of these...


Welcome home!

Publicerat: 2009-04-21 @ 13:35:21 | 0 kommentarer

Häxornas tid, statistik och lite grammatik! Det var min dag det. Nu ska jag lägga in några bloggar på bloglovin' och senare är det dags att åka tillbaka till skolan. Vi ska ha poesisoaré/diktkväll. Låter inte speciellt lockande men vad gör man, får ju komplettering och kommer därmed börja klockan tolv någon torsdag framöver! Innan ska jag in till Vila och kolla på och förmodligen köpa ett par leggingsjeans som jag sett. Herrå!Dolly Parton - He's Alive

Publicerat: 2009-04-20 @ 22:51:30 | 0 kommentarer

 

Så grovt bra!


Fröken-blåtira!

Publicerat: 2009-04-20 @ 19:32:00 | 3 kommentarerJA, den var äkta! XD

Denna olycka skedde dock för över ett år sedan, så bli inte oroliga!
Jag ser inte förskräcklig ut nu ;)


Tjockis

Publicerat: 2009-04-20 @ 15:46:07 | 0 kommentarer

Tråkig och helt onödig skoldag. Efter skolan åkte jag till Kista för att handla ett linne och en cardigan från H&M respektive Lindex! Nu har jag fyllt på garderoben med lite nya kläder iallafall.
  Dagens bästa är att vi flyttade religionsprovet ytterligare en vecka. Först skulle det vara idag, men då flyttade vi det till nästa vecka. Och nu igen ytterligare en vecka! Så jävla skönt då vi har massa andra arbeten.
  Dagens sämsta är att min fula skolväska gick sönder. Så nu får jag försöka laga den så jag kan ha något att bära mina böcker i. 
  Om 1h 15min är det träning så det är bäst att jag byter om inför den, chüss!


He's Alive

Publicerat: 2009-04-20 @ 07:45:25 | 0 kommentarer

The gates and doors were barred
And all the windows fastened down
I spent the night in sleeplessness
And rose at every sound
Half in hope of sorrow
And half in fear the day
Would find the soldiers breakin' through
To drag us all away
And just before the sunrise
I heard something at the wall
The gate began to rattle
And a voice began to call
I hurried to the window
Looked down into the street
Expecting swords and torches
And the sound of soldiers' feet

But there was no one there but mary
So I went down to let her in
John stood there beside me
As she told me where she'd been
She said they've moved him in the night
And none of us know where
The stone's been rolled away
And now his body isn't there

We both ran towards the garden
Then john ran on ahead
We found the stone and empty tomb
Just the way that mary said
But the winding sheet they wrapped him in
Was just an empty shell
And how or where they'd taken him
Was more than I could tell

Oh something strange had happened there
Just what I did not know
John believed a miracle
But I just turned to go
Circumstance and speculation
Couldn't lift me very high
'cause I'd seen them crucify him
Then I saw him die

Back inside the house again
The guilt and anguish came
Everything I'd promised him
Just added to my shame
When at last it came to choices
I denied I knew his name
And even if he was alive
It wouldn't be the same

But suddenly the air was filled
With a strange and sweet perfume
Light that came from everywhere
Drove shadows from the room
And jesus stood before me
With his arms held open wide
And I fell down on my knees
And I just clung to him and cried

Then he raised me to my feet
And as I looked into his eyes
The love was shining out from him
Like sunlight from the skies
Guilt in my confusion
Disappeared in sweet release
And every fear I ever had
Just melted into peace

He's alive yes he's alive
Yes he's alive and I'm forgiven
Heaven's gates are open wide
He's alive yes he's alive
Oh he's alive and I'm forgiven
Heaven's gates are open wide
He's alive he's alive
Hallelujah he's alive
He's alive and I'm forgiven
Heaven's gates are open wide
He's alive he's alive he's alive
I believe it he's alive
Sweet jesusSöndagsparty

Publicerat: 2009-04-19 @ 23:03:21 | 0 kommentarer

Såg ni också Söndagsparty med Filip & Fredrik? Jag såg! Tyvärr inte hela men hann komma på att det gick lagom till att Marilyn Manson klev in i rutan! Jag har faktiskt aldrig sett honom när han bara suttit och pratat så det här var något helt nytt. Han var helt normal och inte så galen som man kunnat tro. Men om sanningen ska fram har jag inte funderat särskilt mycket på hur han är till vardags. Go Marilyn!

Ni undrar säkert hur det går med mitt geografiarbete. Det går väl sådär och det ska in om lite mindre än två veckor. Höhö. Lyckades knåpa ihop en inledning på just nu 120 ord så det är i varje fall något. Angående samhällsarbetet så har jag kommit en lång bit. Är faktiskt inne på femte sidan och har väl inte så mycket kvar att göra! På tal om det måste jag nog mejla mitt arbete till min mejl ifall vi ska fortsätta med det imorgon på lektionen! Tyvärr tror jag att det lilla extra saknas i arbetet för att få ett fullt mvg, men det får min lärare i så fall tala om när jag lämnar in detta. Vi har en vecka till på oss om man behöver.
 
Nej, nu ska jag nog stänga av min lilla dator läsa lite Isfolket! :D Pussnatt.


Noodles

Publicerat: 2009-04-19 @ 15:28:56 | 0 kommentarer

きょう わたしは チッキンの らめん を たべました!

... sug på den du! Nu ska jag arbeta med geografiarbetet.Fairytale

Publicerat: 2009-04-19 @ 14:25:58 | 0 kommentarer

Jag har hittat en japansk version av den underbara kinesiska låten Tong Hua.
Och jag vet fanimej inte vilken som är bäst!

Japanska versionen (dålig kvalité)


Originalet med Wang Guang Liang aka Michael Wong
 


Pretty Intense Japanese Lesson

Publicerat: 2009-04-19 @ 13:25:14 | 0 kommentarer

Haha, roligt klipp xD


Watashi wa kyou ringo wo tabemashita
Ano neko wa ringo wo tabemashita.
Kyou watashi wa sushi wo tabemashita.


:D

Publicerat: 2009-04-19 @ 12:03:21 | 2 kommentarerSamhällsprogrammet inriktning kultur

Publicerat: 2009-04-19 @ 00:53:06 | 0 kommentarer

Valde jag verkligen rätt? Eller hade jag något val egentligen, då jag inte ens visste vad jag ville göra. Samhällsprogrammet är väl det enklesta om man är osäker på framtiden och inriktingen kultur valde jag för att jag varken ville ha samhällskunskap eller ekonomi.

Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor. Men några grejer lockar ju såklart mer än annat.

Media, främst TV och kanske radio och foto. Fast då inte framför TVn eller rösten i radion, utan allt arbete bakom. Jag skulle vilja göra något stort. Något som många ser, berömmer och betyder mycket för människor. Eller att bara vara personen som trycker på en knapp och så händer det något i TV-rutan. Det tycker jag är häftigt! Att kunna säga: det var jag som gjorde det där!

Jag skulle vilja resa mycket också. Upptäcka saker och hjälpa andra människor. Volentärresa vore väl en idé? Men då håller man ju typ lektioner eller liknande för barn och ungdomar i fattiga länder. Det låter som om jag skulle passa att gå i en global linje faktiskt.

Språk är också något som intresserar mig väldigt mycket. Tänk att kunna läsa, prata och förstå alla världens språk! Det finns ingen som kan alla... men visst vore det coolt att kunna iallafall fler språk än bara svenska och engelska? Just nu läser jag ju japanska, och nästa termin börjar jag med tyska.

Statistik, som jag haft ett inlägg tidigare om, är också en rolig grej! Antar att det är mycket matematik, procent och liknande. Det är ju hur kul som helst! Ibland när jag haft basketmatch och jag gjort några poäng händer det att jag räknar ut hur många procent jag gjort av alla poäng.

Vad gillar jag mer? Musik och basket såklart. Men något inom det blir nog inget framtidsyrke för mig, men det kommer nog alltid förbli en hobby!


Hm... valde jag rätt?


Japanese for busy people

Publicerat: 2009-04-18 @ 23:53:49 | 0 kommentarer

Har helt glömt bort att berätta om mitt japanska prov jag hade för 4 veckor sedan (?). Jag fick som väntat MVG med bara två poängs fel. 39/41. Fast egentligen skulle jag haft 40 men min lärare trodde mitt lilla b var ett stort G. Jaja, så kan det gå! Det misstaget av honom, och min otydlighet, drog ju iallafall inte ner mitt betyg. Jag tror faktiskt mitt slutbetyg är spikat nu, då jag fått MVG på alla prov, och om jag får VG på det sista tror jag inte det gör så mycket! :DDärför svarar jag aldrig i telefonen

Publicerat: 2009-04-18 @ 23:24:19 | 0 kommentarer

Phone Booth. Riktigt konstig film faktiskt. Men man kunde ändå inte slita sig ifrån TV:n för man vill ju veta vad som kommer att hända. Oförutsägbar. Jag trodde verkligen att det var den där pizzasnubben i slutet, men i sista sekunden fick man se den riktiga "telefonmannen". Han liksom gick där på gatan med en stor, avlång, svart väska och poliserna bara går förbi. En sådan väska borde väl vara mystisk? Men eftersom de trodde sig hittat den riktige personen så var det väl ingen som brydde sig om något annat... Svara aldrig i telefonen om du inte vet vem det är.


Nästa sak på min lista

Publicerat: 2009-04-18 @ 21:36:19 | 0 kommentarer

Titel: Nästa sak på min lista
Originaltitel: The Next Thing on My List
Författare:
Jill Smolinski
Utgiven: 2007
Språk: Svenska
Originalspråk: Engelska


Handling: 20 SAKER ATT GÖRA INNAN JAG FYLLER 25
Så lyder rubriken på den lista June Parker av en händelse får i sin hand efter att 24-åriga Marissa dött i en bilolycka. Hon bestämmer sig för att själv utföra de saker som finns med på listan, ett beslut som försätter henne i de mest omöjliga situationer ...
   Junes 34-åriga liv har hittills mest gått på slentrian. Hon engagerar sig inte särskilt mycket vare sig i jobbet, kärleken eller familjen. Men nu får hon verkligen veta att hon lever. Bland de punkter hon måste utföra på listan finns: KYSSA EN FRÄMLING, ÅKA HELIKOPTER och - det svåraste av allt - FÖRÄNDRA NÅGONS LIV.
   Och det är bråttom, allt måste vara färdigt till vad som skulle varit Marissas
25-årsdag.

Omdöme: Absolut inte den bästa bok jag läst, men ändå helt okej för den som vill läsa något lagom trevligt. Om sanningen ska fram låter handlingen mycket bättre än vad den var, så jag blev lite besviken. Bra saker med boken är att den är bra och roligt skriven samt skriven i jag-form då den blir extra personlig och man får dela roliga tankar med personen i boken. Den får: ♣ ♣ ♣


Dolly Parton

Publicerat: 2009-04-18 @ 18:55:54 | 0 kommentarerD.I.V.O.R.C.E


Jolene


9 to 5


Google translate är skit!

Publicerat: 2009-04-18 @ 14:53:41 | 1 kommentarer

HAHAHA, jag skulle kolla hur google translate översatte mitt fina inlägg på japanska här nedan, och så här blev det:

Våra vänner mig, Hej! Ta våldtäkt, men lång tid. Visste vigör. Jag är fåfänga. Jag gick till skolan buss i dag. Tråkig!
Oriental Zodiac är platt. Hej då. Ta vatten, Gud!

Måste bara säga att den där översättningen är helt åt helvete fel XD


こんばんは!

Publicerat: 2009-04-17 @ 23:15:51 | 1 kommentarer

あたしの ともだちたち、 こんばんは!ごめなさい、 ひさしぶり だね。 おげんき でしたか。 あたしは げんき です。 あたしは きょう バスで がっこうに いきました。 つまらない!
えと、 つかれたです。 じゃね。 おやすいなさい!


Karlbergs militärhinderbana

Publicerat: 2009-04-16 @ 22:40:53 | 0 kommentarer

Det här var ju fan det värsta jag varit med om! För det första var det apkallt och mina händer var som is när vi startade. Sen blir det hela inte bättre med en stukad fot om man hoppar från 2-3 meters höjd flera gånger. Usch fyfan. Jag har blåmärken över heeeela kroppen och det gör så ont så ont. Snacka om att jag kommer röra mig som en gamling imorgon. Jag borde fan få ta pensionärsplatserna på bussen och åka hiss i skolan. Men det var ändå kul, men grymt jobbigt och läskigt. Jag har fobi för att klättra och balansera på bänkar och sådant och jag tror jag fått det efter jag bröt armen i femman. Eller visst, att bara klättra i lugn takt är inte så farligt .. men när det är tävling och man ska prestera, nej då är det en annan femma! Ne nu ska jag lägga mig och läsa och sedan försöka sova trots mina smärtor. Jaja, godnatt!


Tunnelbanespelet

Publicerat: 2009-04-16 @ 14:59:30 | 0 kommentarer

Försök att slå mitt rekord på 156 poäng!Trevlig dag ändå

Publicerat: 2009-04-15 @ 19:58:04 | 1 kommentarer

Trots dagens drama så har dagen ändå varit trevlig. Det började med att jag träffade födelsedagsbarnet Linda på bussen :D Otroligt kul att träffa henne igen för vi sågs senast på skolavslutningen. Sen så klev Jenni på efter ett par stationer och det var trevlans att träffa henne också... fast henne har jag ju träffat ett par gånger sedan nian, men ändå! :D Jag saknar när det var vi tre som sprang runt hela tiden i Viksjöskolan förut :( Det var tider det...

På engelskan började vi på en NY film. För En Vampyrs Bekännelse var tydligen för "läskig" tyckte Erik. Jaha, och då började vi se en film om Jack the Ripper, From Hell. Den är väl inte lika blodig och äcklig som den andra.. but still. Så nu får jag se klart vampyrfilmen hemma istället, tur att jag fixade den innan Ipred ;)

Linda & Jenni!

"Asså, jag kommer typ dö!"

Publicerat: 2009-04-15 @ 17:40:15 | 1 kommentarer

Har huuuuuuur ont i bägge fötterna och benen som helst nu. Har gått flera mil känns det som, och converse är ju inte de bästa vandringsskorna. En hård idrottslektion i form av innebandy (då hade jag förstås gympa skor, men ändå ansträngning för fötterna.) Sedan skulle jag ta 4:an till Södra Station, men vad säger chauffören i högtalarna "... stannar inte vid Södra Station!" Nehepp, då fick jag gå dit. Och vad ser jag när jag kommer fram? Jo en massa polisbilar och brandkåren stod framför stationen. Och nedgången var avspärrad. Skitkul. Var påväg att gå tillbaka hela långa vägen till Skanstull men vände för att kolla läget en extra gång. Då tog de precis bort avspärrningen och det var fritt fram att vandra ner. Här kommer nästa problem. Typ alla tåg är inställda och de skulle tydligen bara gå från Stockholm C.  Då fick jag gå heeela vägen genom Södra Station och sen en lång gata till Mariatorget för att där ta tunnelbanan till Centralen. När jag kommer dit ser jag att Kungsängen-tåget skulle gå 32 och jag kollar på klockan som visar... 31. Jag började nästan grina för vanligtvis hinner man aldrig. Och så var tåget därefter inställt! Men hör och häpna.. jag hann! Tåget åkte inte ifrån Centralen förrns 35 typ! :') Så jag kom till Barkarby kl. 16:50 där mamma hämtade mig!

Ja, det var min händelserika stund som varade i ungefär en timme!


Konbanwa!

Publicerat: 2009-04-14 @ 20:31:05 | 1 kommentarer

Upptäckte just en miss jag gjort. Jag råkade skriva Ohayoo som rubrik på det senaste inlägget fast klockan var efter tolv(!) Då ska man ju alltså säga Konnichiwa. Det kändes som morgon eftersom jag inte hade skola. Fel av mig!

Träningen tog iallafall inte död på mig. Inte så fruktansvärt jobbig konditionsmässigt då vi sköt massa skott och straffar, teknikövningar, djävulsbanan och en halvtimmes fys. På torsdag blir det militärhinderbanan. Hörde att den skulle vara grymt jobbig, och särskilt nu efter lovet. Men bara att göra sitt bästa!

Var ju i Kista som sagt. Jag planerade att köpa någon tunn tröja perfekt till det varma vädret, men kom hem med två tunna jackor istället. 700 kr blev det sammanlagt och jag känner mig nöjd. Det är ju trots allt bara 10 dagar tills nästa studiebidrag och jag har fortfarande några hundralappar kvar på kontot! Cashflow som alla säger.


Ohayoo!

Publicerat: 2009-04-14 @ 12:33:32 | 0 kommentarer

Har studiedag idag vilket innebär ingen skola! Well, om jag hade haft skola hade jag slutat för en halvtimma sedan så någon nytta är det väl inte just nu mer än att jag fått sova länge. Och IDAG blev det länge. Halv elva vaknade jag för sista gången och låg sedan och läste några kapitel. Idag står det träning på schemat (jag kommer nog dö) och så ska jag till Kista snart! Herrå


Så mörk är natten... (i midvintertid)

Publicerat: 2009-04-13 @ 20:57:30 | 0 kommentarer

... eller kvällen! Nej, idag var det då inte alls sommarvärme. Faktum är att jag inte gick ut alls, trots att jag planerat att ta mig en runda till bänken och tillbaka. Ja, ja. Kan iallafall vara stolt över att jag skrivit en del på ena Darfuruppsatsen. Jag kan ju inte säga att det var mycket, men bättre än faktiskt ingenting. Imorgon ska jag iallafall försöka komma på några "egna" åtgärder. He, he. Jag tror jag suttit och lyssnat på Beyonces If I were a boy hundra gånger nu.


Blue eyes of Natalie

Publicerat: 2009-04-13 @ 19:37:59 | 2 kommentarerLadybug in my garden

Publicerat: 2009-04-13 @ 18:54:12 | 0 kommentarer


(dålig kvalité i bloggen)


Inställd träning

Publicerat: 2009-04-13 @ 15:26:21 | 1 kommentarer

Det blev ingen militärhinderbana. Det var för många i laget som inte kunde komma så.. lite synd. Men här sitter jag glad ändå och äter nudlar med currysmak! Nudlar i en rund skål med ätpinnar är så himla mysigt! På tal om ätpinnar så ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Stairway to Heaven nu.


Grått och trist

Publicerat: 2009-04-13 @ 10:18:14 | 0 kommentarer

Vart tog den skinande och varma solen vägen? Inte lyser den över Viksjö iallafall. Såå, jag hade tänkt att sova ett par timmar för länge idag.. iallafall till klockan elva. Nehepp, istället vaknar man någon gång efter nio och kan inte somna om. Idag ska vi tydligen köra någon hinderbana med laget. Ingen basket alltså. Det ska bli roligt, men faktum är att jag igår råkade vrida till foten när jag brottades med Simon att den gör ondare än tidigare i veckan. Men men, får se hur det blir. Jag planerar iallafall inte att missa hinderbaneträningen!


The Moffatts - I'll be there for you

Publicerat: 2009-04-12 @ 21:34:47 | 5 kommentarer

En mycket nostalgisk låt, och kolla vilka frisyrer!Det går åt skogen

Publicerat: 2009-04-12 @ 14:12:44 | 0 kommentarer

Jag kommer ju verkligen lång väg med Darfurarbetet. Har bara suttit och läst lite fakta på internet men får inte ut så mycket av det. Somnar nästan. Är så trött och matt. Solen skiner men jag orkar inte heller sitta i solen, men inte inne i mörkret heller. Mamma och pappa är ute på promenad. Simon stack nyss till ICA tillsammans med Jocke och Tompa. Mööh! säger jag bara.


Promenix i vårsolen

Publicerat: 2009-04-11 @ 15:48:29 | 0 kommentarer

Till jakan, var en stund hos Jessica, och hem igen. Mucho trevligt.
Försökte sitta lite ute i solen hemma, men det var tråkigt så jag gick in igen.
Har kollat en del på Stairway to Heaven och nu är det spännande!
Just nu försöker jag plugga lite japanska, hela lesson 9 ska vara klart till nästa lektion.
Jag har skjutit upp Darfur-arbetena hela veckan, så imorrn, JA, imorrn ska jag börja igen.Klockan är bara elva

Publicerat: 2009-04-11 @ 11:01:55 | 0 kommentarer

Ska alldeles straxt ta en promenad till Jessica med Nattis! Trevligt, trevligt. Hejdå!


"Jag har aldrig..."

Publicerat: 2009-04-10 @ 10:30:52 | 0 kommentarer

Godmorgon! Middagen hos Frida igår var trevlig. Det blev potatisklyftor och kyckling till förrätt, pizza till huvudrätt och äppelpaj som efterrätt. Vi blev så mätta på det + godis att vi inte ens öppnade de fem chipspåsarna som Viola och Mathilda hade införskaffat. Och en massa dricka blev kvar. Hm... Men annars så satt vi bara runt köksbordet (i vardagsrummet) och snackade om allt eller ingenting. Sedan när det blev tid för att åka hem kom min pappis för att hämta och då liftade även Maria och Erika med.

Idag kommer, tro det eller ej, mormor! Har varken träffat henne, Offa eller hunden på flera år. Men okej, hunden kunde de ha lämnat hemma för jag är inte så förtjust i hundar. Hoppas den fortfarande är rädd för främmande. Nej, nu ska jag gå ner till Nattis! Hör att hon ropar "BEEECCA! BEEEEECCA!"


I'm on my way

Publicerat: 2009-04-09 @ 17:13:25 | 0 kommentarer

Fixad och klar och ska alldeles straxt bege mig till Maria för att sedan ta bussen till Frida! Hörs imorgon!


Good Mornin'

Publicerat: 2009-04-09 @ 10:32:07 | 0 kommentarer

Orkade inte blogga igår för jag gick upp tidigt och va i skolan i två timmar sen hem och då var jag helt slut och sov i typ två timmar. Sen så är ju Jessie och Nattis här och då vill man ju hellre vara med dem ;) Skolan då? Det var något tråkigt FN-rollspel typ och vi skulle skriva en resolution. Orkar inte säga mycket mer om det...

Igår kollade jag på en urdålig film. P.S. I Love You. Jag trodde verkligen den skulle vara bra men den.. sög. Jag pallar inte ens skriva en recension om den.

Vad händer idag? Jo, inget de närmsta timmarna men ikväll ska jag nog hem till Frida på lite "rajraj" som Maria säger ;) Men jag är inte helt säker på om jag ska gå ändå, känner mig lite trött och seg just nu men kanske det är för att det är morgon? Men jag vill ju gärna.. men som sagt, får se om jag pallar.


Stairway to Heaven

Publicerat: 2009-04-07 @ 23:34:38 | 0 kommentarer

Gud, vilken bra serie! Jag håller på och dör varje sekund av massa blandade känslor. Ibland blir jag förbannad och vill bara slå ihjäl folket i serien, ibland så tycker jag de är uuurgulliga. Har en så länge bara sett två av 20 avsnitt och huvudpersonerna har inte ens hunnit bli vuxna ännu. Om den fortsätter så här så... oboy, denna serie kommer lätt bli favorit!

Jag rekommenderar verkligen er att någon gång se en koreansk dramaserie. De är inte alls i samma stil som amerikanska, men oftast sååå mycket bättre och de sätter sig i hjärtat. Jag har hittills bara sett sex dramaserier och jag lovar, det är grymt svårt att sätta en favorit för de är så himla bra. 18 vs. 29, 9 End 2 Outs, Three Dads One Mom, Wonderful Life, Coffee Prince, Boys Over Flowers.
den sjunde april

Publicerat: 2009-04-07 @ 16:02:32 | 0 kommentarer

Nu är Jessie och Nattis här, mycket trevligt :) Vi tog en tripp ner til ICA för att handla lite mat för dagen, bebismat och blöjer. Sånt handlar man inte varje dag! Juste, jag träffade ju på Micki på jakan så vi tog sällis på tåget till Sumpan ;) :D

Min fot känns för övrigt jättebra! Jag kan gå och springa utan större smärtor, dock inte böja den åt sidan och om jag skulle trampa snett nu... ja då skulle det göra döont. Men annars mår den bra!

Har ju sett klart alla mina serier jag hade på datorn. Så nu har jag ju absolut inget att se! Det är ju lov och allt, man har ju allt tid i världen att kolla så jag har börjat ta hem en japansk serie First Kiss och en koreansk Stairway to Heaven. Hoppas de är någe bra ;)


Godmorgon!

Publicerat: 2009-04-07 @ 10:29:00 | 0 kommentarer

Här sitter jag, på ett lov, uppe klockan halv elva (men gick upp 9.59!!). Fast juste, skola imorgon och då blir det att gå upp 6.45... lockande? Nej! Särskilt inte nu när jag får gå haltande till skolan, men men.

Nu ska jag klä på mig, äta, städa och sen bege mig in till centralen och möta upp syrran och nattis (trots min svullna och onda fot)! :D


Pain in the... foot!

Publicerat: 2009-04-06 @ 20:43:05 | 2 kommentarer

Det är bara att inse fakta. Jag har stukat foten. Rejält denna gång. Har nog aldrig haft så här jävla ont efter en stukning att jag nästan vill gråta varje gång jag rör på den. Nu förstördes ju mina påskplaner också. Skulle ut och springa några gånger, förhoppningsvis åka och handla nya kläder... nu vet jag inte om jag kan göra det längre. Damn foot! Jag som skulle in till stan i morgon och möta syrran som kommer från Gävle. Då sprack ju det också. Eller det vet jag ju inte ännu, kan ju vara bättre i morgon.. men det tvivlar jag på. Nu Summerland..."Idag känner jag livet i mig!"

Publicerat: 2009-04-06 @ 15:35:49 | 0 kommentarer

- För att citera Madicken.

Nejmen, det är faktiskt sant! Efter att ha helt spontant satt mig ute på altanen för att läsa tog dagen en helvänding. Hade inte direkt planerat att träna basket idag utan att istället träna på vår egna maskin här hemma. Men så ser jag plötsligt en mysko figur stå och vifta bakom buskarna. Och vem är det om inte Maria. Vi snackade lite och sedan blev det plötsligt aktuellt med träning idag, haha. Så ja, om en halvtimme.. eller lite mer, ska jag bege mig ner till hallen (gående) och lira lite med tjejerna :) När den är slut ska jag nog jogga hem... om jag orkar förstås men det gör jag nog. För idag känner jag ju som sagt livet i mig!
ATTANS! Kom på att om jag ska jogga hem måste jag ha med mig joggingskor... aja, det löser sig.


Nan da yo?

Publicerat: 2009-04-06 @ 13:10:24 | 0 kommentarer

Pjuu... kollade nyss klart på Ryuusei no Kizuna, ni vet den japanska dramaserien jag ville ha bort från datorn. Den var så otroligt seg i början, hände inte alls mycket spännande, men de sista 3-4 avsnitten var riktigt bra. Så nu har jag äntligen kollat klart på den. Men vad har jag mer kvar på datorn? Jo, fyra Summerland episoder, P.S. I Love You och En vampyrs bekännelser. Observera att dessa laddade jag ner innan Ipred-lagen!

Har även skickat in dikten och för er som undrar blev min alias Anonym.


Anonym eller inte?

Publicerat: 2009-04-06 @ 10:41:25 | 0 kommentarer

Den frågan måste jag ha besvarad inom ett par timmar. Måste ju som sagt skicka in en dikt idag till skolan och man får välja att vara anonym när de trycker upp dem i en bok... eller inte. Dikter, berättelser, bilder. Jag tycker dessa är så otroligt personliga att jag har svårt att visa dem offentligt såvida jag inte innan fått en massa positiva kommentarer om dem. Men samtidigt, dikten, jag vill kunna stå för den. Anonym. Det verkar fegt. Men jag vet inte...


Bildtävling!

Publicerat: 2009-04-06 @ 10:16:19 | 1 kommentarerVårkänslor? Här är mitt bidrag!

Tävlingen hittar ni HÄR


Who wants to be a billionaire?

Publicerat: 2009-04-05 @ 17:06:34 | 0 kommentarer

Satt och kollade igenom hårddisken, då hittade jag ett avsnitt från en japansk tv-show jag faktiskt aldrig kollat på. Det var med NEWS och riktigt underhållande. Dock fanns inte hela på Youtube men ni får er ett smakprov ändå!Run, run, run for your life

Publicerat: 2009-04-05 @ 16:09:36 | 0 kommentarer

Tro det eller ej, jag tog mig faktiskt en liten joggingtur på sisådär 3 km. Tog det väldigt långsamt då jag visste att min kondition var riktigt låg men jag orkade faktiskt hela vägen, trots att jag flera gånger övervägde att lägga av. Jag är stolt över min insats men jag vet att det inte räcker med att springa en gång, måste ut fler! Men inte idag...Sunday morning rain is falling

Publicerat: 2009-04-05 @ 11:49:37 | 0 kommentarer

Hade tänkt att ta en joggingtur idag men vädret lockar ju verkligen inte till det. Dessutom har jag ont i halsen, som varje morgon efter jag var sjuk, och av någon konstig anledning ont i hela kroppen. Jag tror det slutar med att jag använder vår egna träningsmaskin här hemma. Bättre än inget!


Don't get me wrong

Publicerat: 2009-04-04 @ 21:30:54 | 0 kommentarer

So, here's tonight's plan. I'm going to watch the one Ryuusei no Kizuna episode I have left then parhaps the movie P.S. I Love You or some episodes of Summerland. We'll see, but I have to finish RnK 'cuz I don't want it on my computer anymore... not Summerland either. Cya!


Whaaat?!

Publicerat: 2009-04-04 @ 13:00:57 | 1 kommentarer

Sitter och kollar på sista avsnittet av Boys Over Flowers. Så kommer det en konversation som verkligen chockerar mig!!!


Ga Eul: You have something to tell me, don't you?
Yi Jung: Today... again, bad news first? I'm leaving.
Ga Eul: To where?
Yi Jung: Sweden
Ga Eul: When... no, for how long?
Yi Jung: Soon. Maybe, around 4 or 5 years.
Ga Eul: That's good. You'll go and become an even better clay artist.


COCKERANDE VA?! Varför just Sverige?! :O Helt sjukt ju XDI made it obvious...

Publicerat: 2009-04-04 @ 11:01:32 | 0 kommentarer

Nu har subbningen till de sista två avsnitten av Boys Over Flowers kommit ut! Jag kommer sakna serien såå mycket för den var så himla bra :(

Just nu sitter jag och lyssnar på en låt med Westlife jag aldrig hört förut! Obvious. Riktigt bra! :D Westlife är alltid bra :)


LOOOOOOV!

Publicerat: 2009-04-03 @ 16:05:45 | 2 kommentarer

Ja nu är det loooov! Eller okej om man ska vara petig så börjar egentligen inte lovet förrns på måndag och att jag egentligen inte har "påsklov" utan VTFF (Vecka Till Förfogande). Men eftersom jag är så duktig i skolan och inte har några IG varningar eller restuppgifter slipper jag tralla till skolan på mån & tisdag. På onsdag ska vi däremot dit och ha som ett slags FN-rollspel eller något. Men det är säkert kul =) Jag och Emy ska föreställa Japans representanter i FN .. typ.

Och vet ni en saaaaaaak? Efter det börjar vi inte förrns på onsdagen veckan efter wohooo! Suckers ni andra skolor som börjar på tisdagen! ;)


GRATTIS NATALIA PÅ 17-ÅRSDAGEN! :D


God morgon

Publicerat: 2009-04-03 @ 09:47:49 | 0 kommentarer

Mitt namn är Rebecca Schaffhauser och idag ska vi prata lite grann om oljan i Sudan.

Nejmen seriöst, jag har geografi och ska definiera frågan: hur påverkas människor av oljan i Sudan? Arbetet blir väl inte riktigt som samhällsarbetet om Darfur men det är ändå samma land och lite samma fråga. Kan inte jobba så bra i skolan, men ska försöka komma igång med några små meningar iallafall.

Sedan är det samhälle och vi ska delas in i grupper om två med SP08B. Hoppas jag kommer med någon bra för jag pallar inte få massa stress för den andra personen kanske suger.


I'm glad I crashed the wedding

Publicerat: 2009-04-02 @ 20:03:51 | 0 kommentarer090402

Publicerat: 2009-04-02 @ 16:10:04 | 0 kommentarer

Vi fortsatte kolla på En Vampyrs Bekännelse på engelskan idag som jag förövrigt missade förra veckan då jag var hemma och sjuk. Så igår kväll så satte jag mig ner framför datorn och kollade cirkus en timme på den för jag visste inte riktigt hur långt klassen hade sett. Det visade sig att de hade sett jättelite bara. Jag tycker iallafall filmen är jättebra men lite väl äcklig när de biter och allt vad vampyrer gör.

Efter engelskan hade vi svenskan och vi gjorde inte så mycket där heller mer än att skriva dikter. Vi ska göra en antologi eller vad det heter med dikter och jag hade tänkt mig skicka in min gamla dick jag skrev i nian samt en eller ett par nya.

Vad som annars har hänt idag är att jag äntligen fått nya converse! Vita! Så nu har jag ett par rosa och ett par vita conversisar. Dock är de vita en halv storlek mindre, 36,5. Två nya t-shirtar införskaffades också av märkena Adidas och Nike. Perfekt till idrotten i skolan samt som överdrag innan träningen.

Nej nu ska jag fixa det sista innan träningen (sätta upp håret m.m.) för jag åker om 20 minutas! Cya!


April April! *

Publicerat: 2009-04-01 @ 18:04:50 | 1 kommentarer

Första april idag och ni vet ju vad det innebär! Men har jag blivit lurad? Svar: Nej.

Dagen började med historia som var grymt tråkigt. Halva lektionen gick ut på betygssamtal och den andra gick vi igenom några frågor. Efter historian var det engelska. Prov. Det var piece of cake om man säger så. Sedan var det bara att vänta i 2 ½ h till idrotten skulle börja. I Solnahallen höll den hus och vi hade friidrott i världens sunkigaste hall. Dock gick det bättre än vad jag trodde på vissa grenar. Här är mina resultat och betyg:

60 m - 8,7 s - MVG (eg. var 8,5 mvg för tjejer men jag fick det ändå)
Kulstötning - 8,6? m - MVG
Längdhopp - 4,5 m - MVG
Höjdhopp - 1.20? m - VG (jag är riktigt kass på höjdhopp så jag är nöjd med ett VG. Jag har ju trots allt min längd att skylla på också)

Så det var min dag det. Snart är det mat och efter det ska jag fortsätta med det jag gör varje dag... Darfur.