Den rätte?

Publicerat: 2009-03-31 @ 21:28:09 | 0 kommentarer

Nu har ju Linda Rosings dejtingserie Den rätte för Rosing lett mot sitt slut. Har följt varenda program och från att inte ha vetat ett enda dugg om Rosing har jag faktiskt fått en bild av henne som visar sig vara bättre än vad jag trodde från början. Hon valde i alla fall 19 åriga Hugo. Han var nog den snällaste och mest godhjärtade av alla killar som var med, men är han verkligen den rätte? Åldern tycker jag egentligen inte är så himla farlig, då hon är 35. Grejen är ju, tycker jag, att hon faktiskt har en dotter som är 15 år, alltså fyra år yngre än killen hon dejtar. Det känns ju en aning fel. Men men, kärleken är väl blind.

I över en månad nu har jag efter varje träning. både basket och i skolan, fått jävligt ont i trampdynorna. Det blir bara värre och värre för varje gång och det tar längre och längre tid tills smärtan försvinner. Ska kolla upp detta inom kort för jag pallar inte fler träningar när jag knappt kan springa eller röra mig normalt för det gör så jädrans ont. Bajs fötter! Inte nog med att jag har hög vrist, stor hålfot(?) och dessutom går innåt med dem.

Har varit ganska så duktig idag gällande Darfurarbetet. Blev dock inte klar med åtgärderna men lite skrev jag iallafall. Hitta dock väldigt mycket om konsekvenser och mänskliga rättigheter. Ska skriva in det mesta sista imorgon efter min långa skoldag.

Nu ska jag ta och äta något, sedan troligtvis kolla på One Tree Hill, kanske läsa VeckoRevyn om jag inte kan somna och sen.. sova. Vi hörs och God Natt!Så här har det gått

Publicerat: 2009-03-31 @ 16:25:12 | 0 kommentarer

Nu börjar det närma sig träning och jag antar att ni undrar hur mitt darfurarbete gått? Då ska jag tala om för er att det har gått lite bra. Har skrivit en bit på åtgärder och har lite fakta som jag ska pussla in på något vis där. Sen har jag lite annan fakta till andra delar av arbetet som jag också måste få in. Javisstja... orsakerna har jag inte skrivit mycket alls på...

Nåja, träning!Ååååh...

Publicerat: 2009-03-31 @ 13:47:00 | 0 kommentarer

Jag hatar Darfuuuuuuuuuuuuur. Jag pallar verkligen inte med dessa arbeten, det tar verkligen kål på mig och jag vill bara lägga mig framför ett tåg. Eller riktigt så allvarligt är det inte. Har suttit här i snart två timmar och har inte skrivit något bra alls. Jag orkar inte hålla på och läsa massa sidor på engelska om FN, AU och allt som fiiiiiinns. Fattar ju typ ingenting av vad som står heller. Har planerat bli klar med åtgärder-delen av arbetet innan träningen men vi får se hur det går... måste göra det idag i alla fall.


Ish!

Publicerat: 2009-03-30 @ 21:56:43 | 0 kommentarer

Har pluggish lite mattish nuish! Det kommish nog gå braish tror jag, känner att jag har myckish under kontrollish! Nu ska jag kollish lite One Tree Hill-ish!


Time for a change

Publicerat: 2009-03-30 @ 19:23:00 | 1 kommentarer

Träningen gick förvånadsvärt(?) bra trots min kvarliggande förkylning. Full fart hela träningen och jag dog inte så mycket. Klart att man kände i halsen när tempot var som högst men det var ändå inte så farligt. Orkar inte gå in på detaljer men det gick ganska bra för min del vissa tillfällen och det peppar mig och mitt självförtroende något otroligt.

Sedan har jag något att berätta. Jag funderar nämligen grovt allvarligt på att byta skola. Det är inte så att jag tycker Cybergymnasiet är så värst dåligt och lärarna är helt OK. Det är andra saker som får mig att må dåligt och mer eller mindre vantrivas bara. Inget personligt mot någon dock. Kruxet är ju att om jag byter, försvinner min älskade japanska. Visst, det är något jag kan läsa i framtiden eller på fritiden men på cyber får jag det gratis här och nu. Men det är klart, dessa tankar kommer ju oftast periodvis...

Har matteprov imorgon. Jag undrar hur det kommer att gå då jag inte räknat klart sista kapitlet helt och hållet. Ska kolla igenom det som kan tänkas komma och sen får vi se hur det går. Något mvg kommer det ju knappast bli, men det har jag ju inte fått sedan första provet så... ;)


Nu är jag igång igen

Publicerat: 2009-03-30 @ 15:30:57 | 0 kommentarer

Första träningen på över en vecka idag. Jag kommer nog ramla omkull av trötthet och dålig kondis. Har ju varit sjuk och då sitter man ju mer eller mindre bara hemma och latar sig. Ska iallafall dricka lite energidryck innan och hoppas på det bästa ;)


Veckans sista inlägg

Publicerat: 2009-03-29 @ 22:24:31 | 0 kommentarer

Inte mycket skrivet blev det om konsekvenserna. Har egentligen världens bästa sida om hela konflikten, det står verkligen huuur mycket som helst. Men allt är på engelska så det är inte så lockande att läsa. Ska väl ta och göra det imorgon för nu ska jag fortsätta kolla på One Tree Hill - avsnitt fem!Ännu en söndagskväll

Publicerat: 2009-03-29 @ 21:09:52 | 0 kommentarer

Som så många gånger förr.

Sitter och arbetar med Darfurprojektet. har bestämt mig för att lägga vad konflikten handlar om/dagens läge åt sidan just nu och skriva lite om konsekvenserna. Håper det blir bra! Vad som dock fortfarande sitter och gnager i mig är geografiarbetet om Darfur. Min lärare är helknäpp och säger att vi ska skriva ut allt material och visa honom på fredag vad vi hittat. Miljötänkande lärare kanske? Nja. Jag har hur många sidor som helst och jag pallar fanimig inte kopiera in massa fakta i word och använda upp mitt dyrbara bläck i skrivaren. "Nej, det ska ske me list" sa kärringen! Får väl be mamsingen ta ut på jobbet... hihi! Hejs!


Äntligen söndag?

Publicerat: 2009-03-29 @ 13:51:22 | 1 kommentarer

Imorrn börjar ytterligare en skolvecka. Hade knappt någon skola förra veckan för var sjuk i tre dagar och de resterande två gjorde man inte så mycket. Kom nyss på att jag har ju matteprov på tisdag... känns ju sådär lagom bra då jag inte räknat ut kapitlet än, men det ska göras idag. Sen så har jag engelskaprov (lätt) och sist men verkligen inte minst, preliminär inlämning av Darfurarbetet och det är verkligen inte klart.

Igår/inatt satt jag och kollade på One Tree Hill säsong 1. Åååh de är så himla unga och smala och jag vet inte vaad.. haha så söta allihopa! I miss those times :)
The Break Up

Publicerat: 2009-03-28 @ 19:54:07 | 0 kommentarer

Titel: The Break Up
Originaltitel: The Break Up
Genre: Komedi
Inspelningsår: 2006
Skådespelare: Vince Vaughn, Jennifer Aniston, Joey Lauren Adams.


Handling:
Vince Vaughn och Jennifer Aniston spelar huvudrollerna i The Break-Up, som börjar där de flesta romantiska komedier redan har slutat - när de håller på att driva varandra till vansinne! Brooke (Aniston) får nog och gör slut med sin pojkvän Gary (Vaughn) efter deras senaste "varför-kan-du-aldrig-gräl".

Vad som följer är en sanslös uppvisning i försoningsförsök, illasinnade planer och sluga knep som uppmuntras av deras vänner och förtrogna... samt av en och annan total främling!

När ingen av dem vill flytta från lägenheten de delar, är den enda lösningen att de fortsätter att bo ihop som bråkande rumskamrater - tills en av dem har fått nog!

Omdöme:  Riktigt, riktigt bra och rolig komedi! Inte tråkig eller långdragen en enda sekund. Ett plus för valet av Jennifer Aniston som ena huvudrollen, ingen skulle passat bättre än hon!  ♣ ♣ ♣ ♣ +Braveheart

Publicerat: 2009-03-28 @ 19:46:44 | 0 kommentarer

Titel: Braveheart
Originaltitel: Braveheart
Genre: Action, Äventyr, Drama
Inspelningsår: 1995
Skådespelare: Mel Gibson, Sophie Marceau, Patrick McGoohan, Brendan Gleeson, Tommy Flanagan.


Handling:
Skottland 1200-talet. Som ung tvingas William Wallace lämna sitt hemland Skottland efter att hans far blivit dödad och följa med sin farbror Argyle. När han flera år senare återvänder till sitt hemland har den grymme, brittiske kungen Edward Longhshanks styrt Skottland med järnhand. Efter att William Wallaces kvinna mördas av brittiska undersåtar leder han sina landsmän i revolt mot den brittiske kungen som styr över Skottland för att göra landet fritt.

Omdöme: Okej, denna film verkar nog lite överskattad för så bra tyckte jag den inte var. Men visst, duktiga skådespelare och bra story med ganska humoristiska krigsscener. Men ändå ganska seg och tråkig. Dessutom tycker jag någon yngre borde spelat Wallace. Menmen. Ett minus får den för att den var så lång. ♣ ♣ ♣ -


Darfur-fur-fur...

Publicerat: 2009-03-28 @ 15:37:41 | 0 kommentarer

Håller på och arbetar med Darfur nu. Det går, ja vad ska man säga, sämst. Jag har väl skrivit ungefär en sida nu (den ska väl vara minst fyra) och den är helt osammanhängande och helt, helt sämst. Femtioelva fotnoter redan på första sidan känns det som och det ser så jävla missbildat ut. Fast många fotnoter är i och för sig lite bra, det fyller ju ut sidan.


McFLY

Publicerat: 2009-03-28 @ 13:18:23 | 0 kommentarer

Som alla kanske inte vet var jag ett stort McFLY-fan en gång i tiden. Nåja, så länge sedan var det väl inte. Jag upptäckte dem den 30 april 2005 och efter det vart jag och min kompis fast. Vi fangirlade ihjäl oss med videoklipp, musik och liknande. Men inte många år gick, för någon gång under 2006/07 så började jag tröttna. De blev äldre, jag blev äldre. Deras musik förändrades något. Men sånt är livet. Säg något band som alltid har haft samma stil i alla år.
Även om jag inte lyssnar mycket alls på dem idag är McFLY fortfarande en del av mig och jag blir alltid lika glad och peppad när jag hör deras gamla hits.

DÅ:

That Girl


NU:

Do Ya


Go ahead, cry!

Publicerat: 2009-03-27 @ 21:20:43 | 1 kommentarerRäck upp handen!

Publicerat: 2009-03-27 @ 11:53:33 | 0 kommentarer

Varför finns det något som heter "räck upp handen" i skolan när lärarna ändå inte kommer? Har suttit och räckt upp handen flera gånger i ungefär 40 minuter nu och min lärare vägrar ju komma. Man måste tydligen ropa på henne. Men hon är ju jämt upptagen. Nej, nu pallar jag inte mer. Får fan snacka med henne efter lektionen för det här går ju inte. Kul att slösa bort en lektion på nästan två timmar på ingenting. Dessutom är det rena rama bastun här inne. Och ingen luft. Och jag är sjuk och vill bara dö. En riktigt helvetesdag.............


27 mars

Publicerat: 2009-03-27 @ 10:07:45 | 0 kommentarer

Sitter i skolan nu, även fast jag inte är fullt frisk. Är i varje fall pigg. Nu har vi "äntligen" fått vårat stora arbete i geografi. Det enda som kan ge oss MVG. Sjukt dåligt upplagd uppsats, inga kriterier ingenting. Jag har iallafall valt att skriva om Darfurkonflikten i detta ämne också. Då kan jag ju gå djupare in i det i både samhälle och geografi och koppla till varandra. Fett bra! Så slipper jag ju också ha två helt skilda uppsatser att skriva. I rule!


Konflikten i Darfur/Sudan-projektet

Publicerat: 2009-03-26 @ 21:04:03 | 1 kommentarer

Har faktiskt kommit igång ganska rejält idag. Förstår väldigt mycket av vad som pågår i Afrikas hjärta just nu. Men denna uppgift är inte lätt ska jag säga er. Mycket arbete och ett bra betyg står på spel. Aja, har iallafall kommit igång och har hittat mycket material som jag kan fortsätta bearbeta i morgon på lektionen.Följa bloggen?

Publicerat: 2009-03-26 @ 15:34:52 | 0 kommentarer

Hihi, vad tycker ni om min lilla ikon här till vänster (och nere)? Rätt så snygg va!? Klicka gärna på den och se vart den leder! :D Har gjort den helt själv så kopiera inte. Vanligtvis gillar jag inte manga men just i detta fall tyckte jag en liten mangagubbe skulle vara lämplig.

Följ mig på Bloglovin!


Aj, snor och host.

Publicerat: 2009-03-26 @ 11:16:38 | 0 kommentarer

Som sagt skulle ju klassen på muséeum idag, Nobelmuséet. Jag undrar om det var kul. Sjukanmälde mig iallafall, annars hade jag varit påväg till skolan just för en japanskalektion. Man skulle ju kunna kalla det skolk om jag varit frisk. Men faktum är att... jag mår fortfarande dåligt. Har en fasansfull huvudvärk och vill egentligen bara ligga och vila men jag måste plugga om Sudan så jag får det gjort nån jävla gång. Hostar gör jag också hela tiden. Usch.

Tyvärr blir det nog ingen träning idag heller... och imorgon är det frivillig träning så får ju se om laget ska ha egen eller inte. BAJS PÅ ATT VARA SJUK!


26 mars

Publicerat: 2009-03-26 @ 10:12:57 | 0 kommentarer

Kom hem från tandregleringen i Sumpan för sisådär en kvart sedan. Besöket gick jävligt snabbt faktiskt. Tåget anlände på stationen 08.54 och jag hann med 09.21 tåget hur lätt som helst. Jag klev t o m ut från kronan (tandregleringen heter så) 09.10 NÄR min tid egentligen var. Riktigt bra! =)

Nu SKA jag söka information om konflikten i Sudan....


Lite statistik!

Publicerat: 2009-03-25 @ 20:37:01 | 1 kommentarer

Var inne och kollade runt lite statistik på SCB och hittade väldigt intressanta siffror angående befolkningen i Sverige. T.ex. så kunde jag se att inom loppet av bara 10 år har invandringen ökat med 100% dvs. dubbelt så många människor. 1998 så låg invandringen på ungefär 50 000 människor och 2008 visade statistiken ungefär 100 000 människor. Riktigt intressanta siffror faktiskt som får en att tänka på vad som hänt under denna period som gjort att så många människor flyttat till vårat lilla land.

Statistik är nog min grej... framtida jobb kanske?


Smartskalle

Publicerat: 2009-03-25 @ 19:05:40 | 0 kommentarer

Jävligt smart av mig att beställa tandläkartid imorgon klockan 9.10 när vi ska på museeum. Det innebär ju att: får åka in till Sundbyberg ca halv nio. Vara där i kanske 20 minuter. Åka hem för att sedan återvända till språket klockan tolv. Låter ju riktigt roligt. INTE! Om jag är tillräckligt frisk för att gå i skolan vill säga...


Mycket tid?

Publicerat: 2009-03-25 @ 17:30:31 | 0 kommentarer

När man är sjuk och hemma hela dagen kan man ju tycka att man har en väldans massa tid på sig att göra läxor eller liknande. Men det har man inte i praktiken. Man är ju helt jävla slö och bli trött bara av att läsa några få ord så att göra läxor, det är något som verkligen inte fungerar. Sen beror det ju såklart på hur sjuk och vad för sjuk man är.


Snacka om att jag kommer ha svårt att sova

Publicerat: 2009-03-25 @ 11:53:09 | 0 kommentarer

Iiinte bra att jag sov tills nu. Kommer inte kunna somna inatt. Imorgon måste jag upp för jag ska nämligen till tandregleringen. För er som har haft tandställning, ni vet att man får ju en sån där ståltråd bakom tänderna efter man tagit bort tandställningen. Denna har lossnat för mig. Buhu.

Jag är avundsjuk på de i min klass som är i skolan nu. De har avslutat historiaprovet. :( Önskar att jag kunnat komma och skriva det, men kändes inte värt att komma och inte vara i tiptopp form.

Hihi, klassen har engelska just nu och slutar om fyra timmar (a)


Sick of being sick!

Publicerat: 2009-03-24 @ 18:50:17 | 0 kommentarer

Borde verkligen sätta igång med historian nu. Jag kan väl allt någorlunda men det sitter inte helt och hållet i min lilla hjärna. Jag orkar inte. Mina fingrar är kalla som istappar och jag är så seg och skör. Nej vet ni vad, nu tar jag fram penna och papper och börjar arbeta!!


There's only one Tree Hill

Publicerat: 2009-03-24 @ 17:26:18 | 1 kommentarerDet blir en 7:e säsong av

världens bästa TV-serie!


En förkyld-jäkel!

Publicerat: 2009-03-24 @ 11:44:12 | 0 kommentarer

Jag stannade tyvärr hemma från skolan idag. Vaknade vid fyra och var då genomförskyld, huvudet värkte, halsen gjorde ont och även käken o tänderna värkte. Inte så kul. Som tur är var det inga jätteviktiga lektioner idag. Historia, matte och japanska. Har historieprov imorgon så det enda de skulle göra på den lektionen var att fortsätta plugga och jobba med instuderingsfrågorna. Matte kan jag ju räkna själv här hemma och det vi börjat med på japanskan nu är inte särskilt svårt.

Som ni säkert förstår blir det då ingen träning för min del idag. Måste vara hemma och bli frisk och plugga eftersom det som sagt är prov imorgon. Men efter erfarenhet vet jag att jag bara brukar vara riktigt sjuk i 1-2 dagar så ännu finns hoppet uppe att jag är frisk imorgon!


Pluggis

Publicerat: 2009-03-23 @ 19:37:06 | 0 kommentarer

Eller inte.

Ska försöka lära mig åtminstone några japanska glosor nu, man vet ju aldrig om vi kommer ha ett läxförhör imorgon. Något om medeltiden har jag dock INTE gjort. Ska göra det... sen. Haha, det här går väldigt bra.


Twilight

Publicerat: 2009-03-23 @ 16:23:23 | 2 kommentarer

Titel: Twilight
Originaltitel: Twilight
Genre: Drama, Fantasy, Rysare, Romantik
Inspelad: 2008
Skådespelare: Kristen Stewart och Robert Pattinson.

Handling:
Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Omdöme: Innan jag såg denna film hade jag ju hört fantastiska omdömen om den. Och den var verkligen bra! Hyffsad bra story och skådespelarna passade perfekt för sina roller. Dock tilltalade den bara mig för stunden, och jag glömde mer eller mindre bort den nästa dag så av mig får den inte full pott. ♣ ♣ ♣ ♣


Nu kommer sjukan igen

Publicerat: 2009-03-23 @ 14:21:24 | 1 kommentarer

Gick och la mig igår kväll med bajsont i halsen och ett snurrande huvud. Hoppades att det skulle gå över men halsen är värre idag. Tjock. Inte så bra! Jag tycker jag har blivit lättare sjuk de senaste åren faktiskt... särskilt sedan jag började gymnasiet. Kan vara för det är nya människor, och verkligen en ny miljö. Jag går ju i stan.
   Tur för mig så är det ingen träning idag... men hade nog ändå inte gått även om det hade varit det. Så nu blir det till att ta det lugnt och plugga lite om medeltiden som jag har prov på på onsdag!


Det är mörkt ute

Publicerat: 2009-03-22 @ 21:29:51 | 0 kommentarer

Nu när natten snart är här känner jag för ett litet inlägg! Sitter och kollar på Sanningens Ögonblick. Verkligen ett sjukt program, vem fan ställer upp på ett sådant egentligen? Den personen gör verkligen vad som helst för pengar. 
   Nu är nog matchen mot Alvik färdigspelad och jag vill sååå veta hur den gick! Ska nog ta och smsa Maria och höra hur det gick ;)


Basket-Becca

Publicerat: 2009-03-22 @ 16:35:03 | 3 kommentarer

Haha, hade helt glömt bort denna fula bild!
Början av 2008

Foto: Jannis PolitidisNygammalt i bloggen

Publicerat: 2009-03-22 @ 12:38:11 | 1 kommentarer

Som ni kanske ser är med design "ny". Jag tröttnade helt enkelt på den rosa med fula bilder osv. Denna är inte helt snygg den heller, men känns bättre på något vis ändå. Kommer justera lite här och var naturligtvis, men mycket förändrad kommer den inte bli! =)


Game-time

Publicerat: 2009-03-21 @ 22:35:24 | 0 kommentarer

Vi vann, vi vann, nu är vi i kvartsfinal! Motståndet är Alvik men tyvärr ska jag inte spela. Synd, ville verkligen det. Men men, om matchen förloras imorgon kan jag ju iallafall vara glad att säsongens sista match för mig var ganska bra. Jag vet inte riktigt hur många poäng jag gjorde.. 8-10 kanske och flera föräldrar sa att jag var jätteduktig och snabbast på plan :) Så jag är ändå glad!


Bei Ji Xing De Yan Lei

Publicerat: 2009-03-21 @ 14:06:38 | 0 kommentarer

Nicholas Teo (Zhang Dong Liang)

Xiang duan le xian
Xiao shi ren hai li mian
Wo de yan zhong yu shi qu ni de lian


Zai deng yi hui
She wang liu xing hui chu xian
Yuan ru guo zhen de shi xian


Ai neng bu neng yong yuan ming tian
Huo xu lai bu ji bian
Dan ceng jing zou guo de zuo tian yue lai yue yuan


Bei ji xing de yan lei
Shuo bu chu de xiang nian
Yuan lai wo men huo zai liang ge shi jie


Bei ji xing de yan lei
Ni ku hong de shuang yan
Bei lin shi de nuo yan
Yan mo zai xin li mian
Wo tai tou kan zhe ai bu jian


Dang dui de ren
Deng bu dao dui de shi jian
Jiu zai fang kai shuang shou de shun jian
Ai si cheng liang bian


Bei ji xing de yan lei
Shuo bu chu de xiang nian
Yuan lai wo men huo zai liang ge shi jie


Bei ji xing de yan lei
Ni ku hong de shuang yan
Bei lin shi de nuo yan
Yan mo zai xin li mian
Wo tai tou kan zhe ai bu jian
Zheng ge yu zhou dou liu yan lei21 mars

Publicerat: 2009-03-21 @ 13:46:44 | 0 kommentarer

Ikväll är det match! Slutspel mot Tyresö = vinna eller försvinna!
Nnär jag kommer hem blir det framför TV:n för att kolla på premiären av Robinson 2009! GO Nina Amjadi :D Inte anade jag för 7 år sedan att min dåvarande baskettränare skulle delta i Robinson!

Nej, nu blir det lite kinesisk musik i högtalarna :)


Hej hopp, galopp!

Publicerat: 2009-03-20 @ 21:26:47 | 0 kommentarer

Träningen blev flyttad en halvtimma framåt, till klockan sju närmare bestämt. För omväxlings skull åkte jag med Challe till träningen! Jag visste inte att hon fick körkort förra veckan, vet inte hur jag kunde missat det, menmen! :D Roligt för henne, grattis! =) Nå, jag vet inte vad som hänt med mina fötter. Hela veckan har jag haft grymt ont i trampdynorna efter varje träning, även efter idrotten i skolan. Samt att jag snubblar hela tiden. Weird. Kan bero på att jag går inåt med fötterna och att mina fötter är vanskapta. Måste kanske skaffa inlägg i skorna. Hm!

Nu ska jag spela lite meeblings och senare kolla på Twilight! :D 


Jag orkar inte... som vanligt

Publicerat: 2009-03-20 @ 16:42:55 | 0 kommentarer

Jag orkar inte med samhällskunskapen. Jag vill så gärna ha MVG men jag pallar helt enkelt inte anstränga mig i det här sista momentet som kan ge mig det. Hela samhällskursen har varit helt misslyckad för mig så jag vet inte ens om det är värt ansträngningen ifall jag inte får högsta betyget. Jag får inte ut ett skit av det jag läser om om konflikten i Darfur. Var de tvungna att ha en konflikt just nu? Kanske vi hade fått slippa det annars... suck.

Halv sju är det träning. Är inte taggad alls nu men ska försöka bli det :)


Yoboseyo! (koreanska=hej)

Publicerat: 2009-03-19 @ 20:14:06 | 1 kommentarer

Hej och hallå! Träningen gick ju piss. Det tyckte tränarna också. Så här kommer vi inte vinna slutspelen sa dem.

Vi har ju börjat göra väldigt långa meningar nu på japanskan. Exempel? Jomen, visst!


わたしは せんげつの じゅうよっかに しんかんせんで とうきょうに かえりました。

おじいさんは 1938ねんの しがつに ふねで よこはまに いきました。

och en typsik Johan-mening...

おかあさんは まいにち ぼうきれで わたしを なぐります。

Jag åkte hem till Tokyo med Shinkansen den 14:e förra månaden.

Farfar åkte till Yokohama med båt i april 1938.

Mamma slår mig med en pinne varje dag.


Alltid kul att lära sig lite nytt. Nu har vi även börjat med en tredje betydelse av partikeln に så det är ju skoj! Nu väntar duschen också, sen ska jag fortsätta med pluggandet av geografi... eller kanske kolla på koreanskt drama?!


Håltimme

Publicerat: 2009-03-19 @ 11:22:46 | 0 kommentarer

Sitter i datorsalen just nu och kollar på En vampyrs bekännelser. Fast jag har egentligen håltimme. Jag, Natta och Mina fick lov att sitta här inne medans de som har tyska kollar på filmen, so here I am. Om en halvtimme har jag japanska och jag hoppas Johan har rättat katakana-proven! Jag menar, det är ju hur lätt som helst.Dags för sängen

Publicerat: 2009-03-18 @ 22:35:59 | 0 kommentarer

Oj, kolla klockan! Redan halv elva! Nä, efter att ha pluggat *host* så mycket måste man faktiskt få lite sömn.. och läsa lite Sagan om Isfolket också.. ;) Oyaaaa!


Smart atletare

Publicerat: 2009-03-18 @ 17:46:36 | 1 kommentarer

Jag var med på idrotten iallafall. Trots mitt lår. Men min lärare tyckte att jag skulle komma till hallen ändå så skulle vi se vad jag skulle men då tänkte jag att antingen är jag med till 0% eller 100%. Så jag tog det sistnämnda och körde full fart hela lektionen. Får se hur mitt lår mår senare... hm. Efter maten ska jag iallafall ta ett bad! Kanske kroppen mår bättre då? Sen blir det väl geografi....Kul träning

Publicerat: 2009-03-17 @ 19:22:07 | 0 kommentarer

Träningen idag var grymt jobbig, full fart hela tiden men det var skitkul. Peter-2-meter var med och lirade, haha. Det som inte är så kul är att min sträckning i låret blev värre. Vet inte hur det blir med idrotten i skolan imorgon, för jag får inte göra det värre! Det är ju för fasiken slutspel i helgen! Nej, oj nu kom jag på att det är Den rätte för Rosing klockan åtta så jag måste duscha och sen fullborda min "Jag i EU" handbok ^^


090317

Publicerat: 2009-03-17 @ 15:15:58 | 0 kommentarer

Halloj!
Jag är trött och sliten. Har ont i hela kroppen både från träningen igår samt min tunga skolväska jag tvingades gå runt och bära idag. Fyfarao säger jag bara. Jag har typ sträckt mig i låret. Det gör ont. Hoppas det går över på träningen annars dör jag nog :( Tjohej!


Westlife

Publicerat: 2009-03-16 @ 22:22:00 | 0 kommentarerNu är det kväller...

Publicerat: 2009-03-16 @ 20:08:16 | 0 kommentarer

Här sitter jag med ont i fötterna. Vet inte varför men det började göra ont i slutet av träningen, som var skithård. Inte bara att det var jobbigt utan att allt var tvunget att vara perfekt annars fick vi springa. Jaja.

Har helt glömt bort att säga att jag fick MVG på religionsuppsatsen om etik och moral! :D Det trodde jag aldrig! Jag som inte ens förstod kriterierna...

Sitter och skriver ner SO:n på datorn nu. Det går väl ganska bra. Lite mycket bara. Hade planerat att kolla på film ikväll men tror inte jag hinner det då jag ska göra lite engelska också. Ack, Twilight eller P.S. I Love You får vänta till någon annan kväll. Too-de-loo!


090316

Publicerat: 2009-03-16 @ 15:15:49 | 0 kommentarer

Träningen är faktiskt flyttat till klockan fem idag, vilket är überskönt för då får man hela kvällen lugn. Då ska jag ta tag i SO:n och engelskan. Woops, får inte glömma geografiprovet på fredag!


Malena till Moskva!

Publicerat: 2009-03-15 @ 22:09:39 | 1 kommentarer

Ville bara säga att det var helt rätt av svenska folket att rösta operasångerskan Malena till ESC i Moskva! Hur coolt är det inte med en operalåt i melodifestivalen och som är hur bra som helst. Jag älskar den! Pappa och jag blev helt till oss när hon fick de 144 poängen av svenska folket och vann hela skiten. Trots att jag nog innerst inne hoppades på Alcazar eller Måns så klagar jag inte! Nej, det här är super! :DHigh School Musical 3: Sista året

Publicerat: 2009-03-15 @ 21:40:19 | 0 kommentarer

Titel: High School Musical 3: Sista året
Originaltitel: High School Musical 3: Senior Year
Genre: Musikal, Komedi
Inspelad: 2008
Skådespelare: Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Lucas Graabel, Monique Coleman och Olesya Rulin.

Handling:
Pulsen är hög, adrenalinet pumpar snabbt och känslorna är starkare än någonsin när Troy, Gabriella, Sharpay, Ryan, Chad och resten av gänget närmar sig examen på East High. Snart ska de skiljas åt och möta nya utmaningar på varsitt håll, långt ifrån varandra. Kanske för långt för att vänskap och kärlek ska överleva? Ingen vet säkert. Så vad kan man göra för att alltid minnas sina vänner och den tid man haft tillsammans? Jo, genom att sätta upp den bästa avskedsföreställningen någonsin! Nya låtar skrivs, danssteg repeteras, drömmar varvas med oro och intriger föds in i det sista...

Omdöme: Helt klart var tredje High School Musical filmen bäst! Grymt bra och glada låtar, skitbra danser och ja... allt var super! Först var jag väldigt skeptiskt mot HSM men efter att ha sett alla filmer har jag ändrat min uppfattning och tycker att de faktiskt är hur bra som helst. Verkligen något jag kan rekommendera en tråkig fredagskväll! ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Natalies dop den 14 mars

Publicerat: 2009-03-15 @ 20:52:10 | 0 kommentarer

Lilla Nattis dop i Gävle var väldigt trevligt och jag tycker själv att jag var duktig på att hälla upp dopvattnet, trots att jag var rädd att det skulle skvätta ut men det gjorde det icke. Nattis var helt knäpptyst under hela cermonin, istället var det andra bebisar som ville ha uppmärksamhet, däribland lilla Alicia. Efteråt bjöds det på tårta och andra bakverk :)090314

Publicerat: 2009-03-14 @ 09:29:33 | 0 kommentarer

Hej och hå! Om cirka en timma ska vi bege oss iväg till Gävle! Vad vi ska göra där en lördag kanske ni undrar? Jo, det är nämligen tid för Natalies dop :D Det ska bli sååå kul! Men jag har ett uppdrag. Jag ska hälla upp dopvattnet :O


Fredagen den trettonde

Publicerat: 2009-03-13 @ 15:51:08 | 0 kommentarer

Igen!

Tråkig dag idag. Gjorde nästan inget på geografin eftersom jag som sagt redan svarat på frågorna. På samhälle började vi med FN. Vi ska tydligen göra ett arbete om Sudan sedan och typ ha ett FN-rollspel om något land. Jag visste faktiskt inte ens att det fanns något land som hette Sudan.. hmm. Vi fick en uppgift till nästa lektion. Suck, och vi som har prov samma dag! Tur att jag kan allt mer eller mindre i geografin så jag behöver inte direkt plugga mycket :)

Träning snart.. ska byta om. Hej!


The Fray - How To Save A Life

Publicerat: 2009-03-12 @ 21:49:13 | 0 kommentarer090312

Publicerat: 2009-03-12 @ 19:01:53 | 1 kommentarer

Idag har jag haft svenska, två timmars håltimme och sedan japanska i en halvtimma. På svenskan har vi börjat med poesi och idag fick vi läsa ett par dikter och sedan skriva egna väldigt vackra små texter. Det var ju såhär att vi fick klippa ut ord ur tidningar och sedan utifrån dem, slumpvist, skriva meningar. Jag klippte ut ett väldigt vackert ord, Matprofessorn, ur tidningen och den kom då först när vi skulle skriva så det blev ju så att hela dikten fick handla om mat på något vis hahaha. Matprofessorn = Carl-Jan Granqvist!

På håltimmen gick jag och Mina och tog ett snack med SYO. Frågade lite om kurserna körsång samt instrument. Vet iallafall att jag inte kommer att välja dessa nu så det blir med all säkerhet rättskunskap!

Japanskan var väl inte så himla skoj. Gjorde typ ingenting. Hade betygssnack. MVG of course. x) Han sa att jag var mycket duktig på typ allt.. muntligt, svara på frågor, prov osv! Och att jag ligger lite "före" alla andra.. hihih.

Asså jag fattar inte vart min kondition har tagit vägen? Orkar fan INGENTING. Är det skolan som tar ur all min kraft? Sover jag dåligt? Stress? Prestationsångest eller är jag rent utav otränad? Funderar på om jag ska ta mig en runda på söndag... Träningen var väl ganska kaos för min del. Kunde ju fan inte skjuta, passa, dribbla eller något. Iallafall inte i början. Sen spelade vi match. Gick väl lite halvbra men jag dog ju för jag har ju som sagt ingen kondition kvar.. Nej, jag måste göra något åt detta! Där med pasta!

Efter träningen pratade vi om hur vi ska göra i Göteborg. Alltså om vi ska anmäla två lag, eller bara ett. Det är lite olika åsikter om detta, olika förslag och så vidare... Vi ska prata om det imorgon igen och för mig spelar det ju egentligen ingen större roll. Bara vi håller ihop som ett lag, alla får spela och vi har kul!

Nej, ni väntar duschen otåligt och jag måste skriva lite geografi! Hörssss..


Hola amigos/amigas!

Publicerat: 2009-03-11 @ 22:30:34 | 0 kommentarer

Jag har varit duktig och svarat klart på alla geografifrågor som ska vara besvarade tills på fredag! Ska troligtvis svara på de tre sista imorgon också så man är förbered till lektionen. Jag brukar ju som sagt inte fatta ett skit av vad läraren säger sååå...

Glömde berätta att jag träffade på Jossan och Jennifer i morse påväg till skolan! Det var riktigt, riktigt trevligt då jag inte träffat dem på gryyymt länge! Då blev jag glad :)

Cybergymnasiet är ju lite känt för trafikkunskapen och anledningen till varför jag inte kommer att välja den, trots att mina föräldrar egentligen tycker det, är: kursen är inte enbart en förberedande kurs inför den teori man ska kunna för att ta körkort. Nej, det är så mycket mer. Man får lära sig om den historisk utvecklingen inom kommunikations- och transportområdent, massa miljö, transportarbete, trafiklagstiftning m.m. Helt jävla onödig fakta inför teoriprovet och uppkörningen så jag känner att det helt enkelt inte är värt att slösa 150p på den kursen. Dessutom så, om jag pallar, kan jag ju ta körkort innan ens den kursen är avslutad eftersom jag faktiskt fyller 18 i januari....

Nu ska jag dra till kojs och kolla på Du är inte klok, Madicken! Jag <3 Astrid Lindgrens verk!


Kursinfodag

Publicerat: 2009-03-11 @ 20:11:29 | 1 kommentarer

Ja idag var det som sagt kursinfodag. Det var först en liten samling i ett klassrum där ett par lärare pratade om sina ämnen. Ganska så tråkigt när jag ändå inte ska välja något av dem. Men lärarna var skojiga haha. Särskilt Dario som är  historia och, jag har för mig, kinesiska lärare. Asså omg vad han snackade fort och var helt galen. Han verkade, som Louise sa, besatt! XD Satt och garva hela tiden haha. Sen var det ju en annan lärare, Peter, trafikkunskap, haha han var också lite småkul!

Tyvärr har vi bara 150p att välja nu till tvåan, vilket betyder högst tre nya ämnen. Både bra och dåligt. Jag vet iallafall att jag ska välja tyska steg 1, som är 100p. Sen de resterade 50p är jag inte lika säker på. Kanske rättskunskap eller körsång. Ska även höra om intrument nivå 1 finns. Men som det ser ut nu är det rättskunskapen som ligger först.. ;o Och allt ska väljas till nästa fredag! Gah!

Angående min pluggning idag har jag gjort nååågra frågor i geografin. Två kvar som ska vara klara till på fredag typ. Historiafrågorna tror jag inte jag tänker göra utan bara läsa om dem i boken. Chüss!!


Goder morgon i denna sal...

Publicerat: 2009-03-11 @ 10:37:42 | 0 kommentarer

Tjenixen! Om sisådär 20 minuter ska jag fara min väg till skolan där de väntas kursinfo, som sagt. Vad händer annars idag då? Jo, eftersom det är en relativt ledig dag så ska jag passa på att plugga lite geografi och historia. Svara på instuderingsfrågor och sånt.. prov de kommande två veckorna och jag vet ingenting om det vi ska ha prov på. Kanske för vi knappt har haft några genomgångar..? Hm.


Rubrik

Publicerat: 2009-03-10 @ 19:28:11 | 0 kommentarer

Gah, det är så svårt att hitta på rubriker nu förtiden! Idag hade jag historia som var tråkigt, matte som var ganska kul och checkpoint som var skitlätt, japanskaprov som också var skitlätt. Kom med ett halvtimme tidigare tåg och det är ju alltid najs. På bussen här hemma i jakan kom Simon, brorsan, också på. Trevligt trevligt.

Imorgon börjar jag 12!!! Vet ej, när jag slutar men jag tippar att man får gå hem efter 40 minuter om man vill. Kursinfodag ya know.. svårt kommer det bli. Ska iallafall välja tyska steg 1 och kanske något med musik.. gitarr, ensamble, kör? Tyvärr får man ju gå ända till Cybergymnasiet Norra för att ha estetlektionerna. Aja. We'll see...

Nu väntar duschen och sen blir det Den rätte för Rosing på TV!


En intressant upptäckt

Publicerat: 2009-03-10 @ 13:26:52 | 1 kommentarer

Det är ju dags för treorna nu att tänka på lite högskolestudier. Min brorsa fick då hem reklam från högskoleverket och jag kollade på den. Då gjorde jag en ytterst intressant upptäckt! Eleverna på denna bild är ju från min skola! Eller rättare sagt, bilden är tagen i något av våra klassrum! Känner igen flera av eleverna och det är en blandning ettor, tvåor och treor. Det är till och med två stycken från min klass... tror jag. Samira och Pelin längst bak i varsitt hörn, eller tar jag fel?Kvällen

Publicerat: 2009-03-09 @ 22:24:59 | 3 kommentarer

Träningen var faktiskt kul, dock hade min kondition sprungit och gömt sig någonstans. Nu ska jag dra till sängs och läsa VeckoRevyn och sedan lyssna på Mamma Mu, och nej, jag skojar inte!


BÄSTA VÄN 4-EVER!090309

Publicerat: 2009-03-09 @ 18:31:22 | 0 kommentarer

Hej!
Idag har jag varit i skolan och sen kollat runt lite i Vällingby Centrum. Hittade väl inget kul där förutom lite kakor och Vecko Revyn. Imorgon är det matte"prov" och japanskaprov! Det kommer nog gå bra, särskilt japanskan.. lätt som en plätt!

Har träning snart, hoppas den blir rolig. Känner verkligen att jag behöver en rolig träning idag...


nande?

Publicerat: 2009-03-08 @ 23:11:25 | 0 kommentarerEn funderare

Publicerat: 2009-03-08 @ 18:26:38 | 0 kommentarer

Funderar på att göra om designen! Lite japan/manga-inspirerad då jag kommit över ursöta små manga "teckensnitt". Vanligtvis så gillar jag inte manga eller anime överhuvudtaget, men lite söta kan de i alla fall vara! Har redan börjat med lite idéer och det kan bli ursnyggt det här! Oj, kolla klockan! Måste äta! Ciaaao


Bajsfestivalen!

Publicerat: 2009-03-08 @ 14:20:26 | 0 kommentarer

Usch nu känner jag att det blir mycket bajs i denna blogg. Höhö. Men det kan inte hjälpas!

Igår var det melodifestivalen andra chansen. Hoppades innerligt att mina favoriter skulle komma till final. NEHE! De jag gillade MINST kom vidare. R.I.P. Scotts och Star Pilots :( Det hade inte heller varit fel om Amy Diamond eller BWO kom vidare.. men nehepp. Bajs-Sarah, Bajs-Carolina och Bajs-Sofia.


Mamma Mu!

Publicerat: 2009-03-07 @ 23:09:39 | 0 kommentarer

- Ryck mig i fjädern! Du är en ko Mamma Mu.
En ko! Kor KAN inte cykla!
- Mu, det är därför jag vill lära mig.
- SNYGGT alltså! Galonbyxor på en ko! Jag tror jag får vingslag!
Vad ska folk tro!
- Titta Kråkan det går! Jag KAN! Här cyklar jag
som ingenting! Tjoho, tjoho, här cyklar en ko!
- Det var tystare här i hagen innan du kunde cykla.
- Nej, då Kråkan. Små cyklar som far omkring, de hörs nästan ingenting.
- Om det inte sitter en ko på dom förstås.


- Vad musigt det ser ut när du luser
med din ficklampa, Kråkan, sa Mamma Mu.
- När jag vadå!? sa Kråkan.
- Luser, sa Mamma Mu.
- Lyser heter det ju! sa Kråkan.
- Ja just det! Luser heter det. Mu, va det är musigt med lus i mörkret.
- Ryck mig i fjädern! ropade Kråkan. Ljus heter det!
- Nu ska du få höra vår sång Kråkan.
- Hjälp, de ska sjunga, sa Kråkan.
- Sankta Mucia heter den. Är ni färdiga flickor?
ropade Mamma Mu till de andra korna.
- Do re mu, hördes det i ladugården. Och så sjöng de:
Sankta Mucia, musiga sia
Sa-a-ankta Mu-u-cia
Sankta Mucia


- Titta på barnen Kråkan. De DÖK!
- Jag blev blöt, jag blev blöt, jag blev blöt. B. L. Ö. T.
- Men det är ju det som är meningen när man badar Kråkan.
MU vad kul det ser ut! Det vill jag lära mig.
- Du tänker väl inte dyka i!
- Jovisst. ETT... TVÅ...
- Vilken konstig ko! Hoppas bryggan håller...
- ... TRE... ... ...TJOHO!A Millionaire's First Love

Publicerat: 2009-03-07 @ 11:43:26 | 0 kommentarer

Titel: A Millionaire's First Love
Originaltitel: 백만장자의 첫사랑 - Baekmanjangja-ui cheot-sarang
Genre: Romantik, Drama
Inspelad: 2005/06
Skådespelare: Hyun Bin, Lee Yeon Hee

Handling:

Kang Jae-kyung is a typical spoiled rich kid; he's arrogant, drives sporty cars, attends the big clubs, and rides through school corridors on his motorcycle. As his 18th birthday approaches, he's set to inherit his grandfather's fortune, a five star hotel. However, Jae-kyung must earn his fortune. His grandfather lays down an ultimatum; Jae-kyung is required to transfer to a new school in Gangwondo and graduate. Until then all access to his penthouse, cottage and credit cards are denied. Should he fail to graduate or drop out then he loses everything. With little choice he heads out to the countryside and a small town in which daily life is far removed from what he's used to.


Shortly after settling into his new home he meets 19 year-old Choi Eun-whan, who just happened to run into him back in Seoul. They don't exactly hit it off; he's far too stubborn and cool for school, while she sees hope for him and sets out to make him see it for himself. As they eventually draw closer, thanks to a set of coincidences and school projects they learn more about one another, but soon a shattering revelation will change these people forever.


Omdöme: Detta är den första koreanska filmen jag någonsin sett (tidigare bara tv-serier) och liksom de japanska var den grymt bra! Man kunde inte låta bli att låta tårarna falla lite här och där under filmens gång. Dock kändes den lite för snabbgående eller vad man ska säga. I tidigare japanska/koreanska serier jag sett har kärleken alltid tagit lång tid. Men här gick det nästan på ett kick. Men den kanske är för att det är en film på bara två timmar? ♣ ♣ ♣ ♣ +


Ååååh vilken underbar dag!

Publicerat: 2009-03-06 @ 21:38:47 | 1 kommentarer

Ehehe.. not! Ni har redan hört om första halvan, nu till kvällen!
  Nå, jag åkte ju som sagt till träningen. Märkte att något inte stämde för att dörren till omklädningsrummet såg så stängd ut. Men den var öppen. Inga var i där och jag tänkte: "De kommer nog snart, klockan är bara fem i halv". Nå, kom det någon? Svar nej!
  Jag gick och kollade dörren in till hallen. Låst. Sen gick jag runt och kollade från andra sidan. Helt mörkt och den också låst. Jahapp och ingen mobil hade man med sig. Smart! 
  Sedan gick jag in och frågade någon på Aikido-träningen om jag fick låna mobil. Det fick jag och jag ringde mamma och fråga om hon kunde kolla om det stod något på min mobil. Såklart hade ju batterierna dött. Så mamma kom och hämta.
  Sen, när mamma redan var påväg, kom jag ju på att jag kan ju kolla på jakskolan. Så mamma skjutsa mig dit, haha trots att det ligger precis brevid. Och där var dem! I FOUND 'EM!
  Jo, och sen skulle vi ju träna i lilla hallen där. Då sa jag att det var ju inte alls några i sporthallen. Så vi drog dit! Smart as som jag var hade jag ju fortfarande inte med mig en laddad mobil så jag kunde inte ringa och säga till mamma att vi nu skulle vara i Sporthallen så hon kunde hämta mig där istället.
  Träningen gick väl för övrigt helt okej. Jag satte 5/5 straffar! Det gör jag inte så ofta faktiskt. Så då blev jag glad. Rakt i korgen åkte bollarna... Swiiish!
  Eftersom vi fick springa lite hit och dit och träningen började lite senare så skulle vi köra till kvart över. Det var ju inte bra eftersom mamma skulle komma hel och dessutom till jakskolan. Så jag fick ju dra vid nio. 
 
Låter väl som en trevlig kväll, inte sant?! Nej, ikväll ska jag äntligen kolla på A Millionaires first love! Hope it's good.


Bajs och korv

Publicerat: 2009-03-06 @ 18:38:35 | 0 kommentarer

Kära bloggen!
Geografin idag var grymt tråkigt. Samhällsprovet gick väl helt okej. Fett synd att massvis av det jag pluggat på inte kom. Ajajajdå. Sen klippte jag mig. Bajsfrisör säger jag bara. Om han säger 5 cm kortare så ska det väl fan bli 5 cm kortare? Nej tydligen inte. Han klippte väl cirka 10 cm så nu är jag korthårig... igen. Roligt att lika mycket jag sparat sen senaste klippningen försvann. Och jag som vill ha lååångt hår. Ni förstår nog att jag är missnöjd.

Denna helg blir ganska lugn med pluggning. Ska väl bara plugga pyttelite japanska och svara på några frågor i geografi. Sen kanske fräscha upp minnet om judendom, kristendom och islam för att hänga med lite bättre på religionen.

Nu är det snart träning. Vi ska fortsätta med inkastet vi ställde upp igår. Som förövrigt gick ganska dåligt för min del. Jag vet exakt hur jag ska göra, men när vi väl tränar på det med försvarare och grejs så får jag någon form av blackout. Skitjobbigt är det och jag känner mig som världens trögaste människa. Menmen!


SO-prov - taggad!

Publicerat: 2009-03-05 @ 19:24:21 | 2 kommentarer

Sitter och pluggar till samhällsekonomiprovet imorgon! Det kommer nog gå bra tror jag hihi för jag äger ju. Läste igenom mina gamla anteckningar från högstadiet så nu har jag fått lite andra uppfattningar om saker och ting så det kan ju bara vara positivt till provet. Nej nu ska jag be någon att förhöra mig på instuderingsfrågorna!Välkommen hem!

Publicerat: 2009-03-05 @ 14:15:24 | 1 kommentarer

Riktigt tråkig skoldag idag. På engelskan gjorde vi inte så värst mycket, bara arbetade i grammatikboken. Skittråkigt för jag är grymmast på grammatik! På svenskan hade vi redovisning. Det gick sådär. Tappade helt tråden när folk började fråga grejer mitt under redovisningen. På japanskan kollade vi klart på filmen, sen gjorde vi ingenting. Johan skulle ha betygssnack och jag och flera andra fick sitta i typ 40 minuter och vänta (de som pratat fick gå) och sen tillslut kommer han ba: vi hinner inte fler. Kuuul det var. >_<


Musikal

Publicerat: 2009-03-04 @ 19:06:57 | 3 kommentarerJag vill gå på musikal :(


Slutkörda ben

Publicerat: 2009-03-04 @ 18:45:35 | 0 kommentarer

På den två timmar långa håltimmen gick jag, Louise, Natalie och Mina till Åhlens, Stadsbiblioteket och Coop. Ett sätt att fördriva tiden. Squashen var rolig iaf.. men inte gymmet. Det var så tråkigt att jag höll på att döö. Men har ändå en grym värk i benen nu, kanske efter rullbandet?


Historia

Publicerat: 2009-03-04 @ 10:24:19 | 0 kommentarer

Har historia nu. Slutar väl om sisådär en halvtimma. Lektionen alltså, sedan är det engelska sen håltimme och sen idrott! Vi ska spela squash och gymma igen. Blir nog skoj! Hoppas jag hinner till direktbussen som går 15.55 efter! Skickade precis in min filmanalys nu, den blev dock lite längre än vad den skulle bli. Men det finns inget att göra åt det nu ;) Hoppas lunchen är god, är vrålhungrig! Hejs.Lekte lite i Picasa

Publicerat: 2009-03-03 @ 18:45:07 | 8 kommentarer
Illamående

Publicerat: 2009-03-03 @ 16:35:19 | 1 kommentarer

Jag har gått och mått dåligt i två dagar nu. Det började i förrgår natt när jag skulle sova.. har ingen som helst aning om varför. Det känns som ett brännande och sugande i magmunnen. Hm. Tyvärr så blir det ingen träning för min del då jag skulle varit i hallen nu typ. Ska försöka göra något nyttigt istället... svenskan kallar.


Bajs på allt

Publicerat: 2009-03-02 @ 21:37:17 | 0 kommentarer

Bajsdag för det mesta. Mentorstiden var tråkig like always, men kul med pingpong efter lunch fastän jag skämde ut mig inför några heheh och det var bajs... religionen var väl helt okej men ändå seg. Men jag träffade på Nastasia på bussen hem, henne har jag inte träffat sedan nian så det var trevligt det. Har sovit bort hela bajsdagen hemma sen tränat en bajsträning för min del. Mådde typ illa hela tiden och det resulterade ju bara att allt gick bajs. Ingen motivation har jag heller för samhällsekonomin och bajssvenskan. Varför är allt bajs!? Det enda som inte är bajs är att vi ska fortsätta på Shall we ダンス? imorgon på japanskan! Jag fick även gratis Vecko Revyn idag. Det var najs!Klartstädat

Publicerat: 2009-03-01 @ 14:07:59 | 0 kommentarer

Ja typ! Måste bara fixa ordning alla mina skolgrejer som ligger helt osorterat på sängen samt dammsuga en gång till när dammsugarn laddat klart!

Ja, nu till dagens andra moment. Plugg! Tror jag ska göra engelska läxan som är till nästnästa vecka "to get in the mood" för att plugga. Sen ska jag nog göra klart det sista på filmanalysen, sedan läsa geografi och samhällsekonomi. Tjoflöjt då!


God morgon

Publicerat: 2009-03-01 @ 10:36:04 | 0 kommentarer

Ojojoj, lovets tidigare mornar har nog påverkat ganska många. Trots att skolan början redan imorrn för dem så sover de lääänge! Ingen inne på msn, men kanske det är för att jag har så få där? Nja, tillräckligt många för att några borde vara uppe vid denna tid. Fast jag kan väl säga att det har varit ovanligt få under denna vecka, sportlovsvecka.

Vad ska jag hitta på idag då? Nå, jag ska försöka städa rummet och plugga. Wish me luck!


Rebecca rangordnar...

Publicerat: 2009-03-01 @ 00:40:53 | 0 kommentarer

Jag har ju som många andra följt årets melodifestival. Men jag har ju egentligen inte sagt vilka bidrag jag tyckte om under alla deltävlingar.

Här kommer min lista (ej rangordnad!)

Amy Diamond - It's My Life
Malena Ernman - La Voix
Star Pilots - Higher
Måns - Hope & Glory
Alcazar - Stay The Night
BWO - You're Not Alone
EMD - Baby Goodbye
Scotts - Jag tror på oss
Molly Sandén - Så vill stjärnorna
Markoolio - Kärlekssång från mig
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Emilia - You're My World

Om jag då ska rangordna dem fem bästa då blir det nog:

1. Måns
2. Alcazar
3. Molly Sandén
4. EMD
5. Malena Ernman

Tätt därefter följer Amy Diamond, BWO och Markoolio... ;) Jag insåg just att mina fem främsta favoriter kom till final! I represent the Swedish people, right?