God morgon

Publicerat: 2008-12-31 @ 10:11:25 | 0 kommentarer

Snart ska jag börja min resa till Gävle!
Kommer hem i morgon vid femtiden, sakna mig inte för mycket! ;)




Man får skylla sig själv

Publicerat: 2008-12-30 @ 01:40:08 | 0 kommentarer

Jag märker att mina läsarsiffror sjunkigt drastiskt. Kanske är jag tråkig, kanske beror det på dålig uppdatering, kanske beror det på att det är jullov? Vad orsaken än är så håller jag humöret uppe ändå haha!

Lägger väl in ytterligare några ord om helgen som varit. Jo, mina syrror och deras respektive och bebisarna var ju här. Som sagt var det trevligt och vi åt god knödel. För er som nu undrar vad det är, är det en österrikisk bulle tillverkad av vitt bröd. Om man ska fatta det kort i alla fall. Det blev iallafall mycket prat, skrik och skratt under hela kvällen. Mellan kl ett och tre låg Jessie och jag och försökte få Natalie att sova medans vi lyssnade lite på när mamma och Rickard samtalade där nere. Det var skoj. Detta var en kort men en jävligt bra sammanfattning tycker jag!

Jag ska förresten upp till Gävle (till Jessie, Rickard & Natalie) på onsdag för att fira in det nya året! Ska åka dit med tåg helt själv också, hur ska det gå?! Aja, men det kommer bli roligt och spännande! Har ju alltid varit här hemma på nyår och det börjar bli långrandigt. Haha! Stackars Simon får klara sig själv detta år ;)



jag önskar att jag kunde ladda upp flera,
men bloggen är inte anpassad för detta!




Go' Dag

Publicerat: 2008-12-28 @ 13:16:17 | 0 kommentarer

Igår/idag var mina systrar här med deras killar och fästmän eller vad det heter. Och de små liven Natalie och Alicia, a k a Natalicia! Det var mucho trevligt och jag ska berätta mer om det senare! Snart ska jag på träning efter en veckas uppehåll.. hoppas de inte kör livet ur oss. När jag kommer hem MÅSTE jag plugga matte. Ligger jävligt många sidor efter, hehe, så måste jobba om inte nästa termin ska bli jobbig. Tjosan!


Mycket Väl Godkänd

Publicerat: 2008-12-27 @ 12:59:53 | 1 kommentarer

Såg att jag fått mejl av min datorkunskapslärare angående provet! Hon hade gjort värsta statistiken av alla som gjort provet och jag fick.. MVG! :D Jag kollade upp och det var två som fick bättre poäng än mig! Fedt grymt ällääh? Sen var det ju några jävlar som fick samma som jag, men men! Hoppas få MVG i kursen nu dåå.. ;)


Take That - Back For Good

Publicerat: 2008-12-26 @ 22:36:46 | 0 kommentarer

fin låt!



Bilder tagna med Nikon D60:n

Publicerat: 2008-12-25 @ 18:53:20 | 1 kommentarer



Juldagen!

Publicerat: 2008-12-25 @ 16:24:58 | 0 kommentarer

Hoppas ni hade en trevlig jul igår! Jag fick parfym, björnborgtrosor och pengar. Pengarna är tyvärr redan slut eftersom de gick till min systemkamera. Så nu är jag 2500 kr fattigare, trots att jag aldrig "hade" pengarna ens. Jaja. Jag köper iallafall bra saker som jag kan använda långt in i framtiden. Men jag har upptäckt en sak! Alltid när jag fått en massa pengar, födelsedag, betyg osv. har jag ALDRIG "haft" dem. Nej, jag har alltid haft skulder till pappa för jag köpt mobil och dator genom honom. Lite små.. tråkigt. Menmen! I don't complain ;) 

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att sova lääänge, latat mig och tränat! Sprang på vår springmaskin i 13 minuter, gjorde situps och tränade med hantlarna. Duktigt värre va? Anledningen till all denna träning är att man blir så fet under julen samt att mina basketträningar kör igång till helgen och då måste jag vara fit for fight!

Nu ska jag duscha... good-bye!



Från mig till dig

Publicerat: 2008-12-24 @ 12:31:52 | 3 kommentarer



Jag och Nikon D60

Publicerat: 2008-12-23 @ 19:51:37 | 1 kommentarer







Jesse McCartney - How do you sleep?

Publicerat: 2008-12-23 @ 09:40:30 | 0 kommentarer

Den här har jag snart lyssnat sönder ;)



Storstädning

Publicerat: 2008-12-22 @ 21:27:03 | 0 kommentarer

Hela dagen har gått åt att städa. Det blev en storstädning också! Rensat bort massor med gammalt skräp samt tagit bort ena delen av bokhyllan. Så nu känns rummet inte lika trångt som innan. Inte för att det var trångt innan, men ändå! Dessutom är inte bokhyllan inklämd i hörnet. Nej, där står nu mitt skivställ hihi ;) 
  Alla mina japan-prylar (NEWS) har jag lagt i en låda.. orkar inte ha dem uppe. Det jag stör mig på just nu är gardinerna. Usch, jag hatar dem. De är så fula. Problemet är ju att mina fönster är ju inte i mitten heller. Fult!
  Är inte ens klar med städningen. Dammsugarn är ju inte uppladdad ordentligt så den lägger av hela tiden så det tar tid att dammsuga. Bläh. Aja! Ska plocka i ordning det sista och bädda sängen på nytt! See ya!

Bara för jag städat bort så mkt NEWS får ni en bild på dem här!
Oj, upptäckte just att Tegoshi fattas!



God morgon!

Publicerat: 2008-12-22 @ 12:42:22 | 0 kommentarer

Usch det var jättelänge sedan jag gick upp såhär sent. Men jag har ju inte sovit ut på flera veckor/månader så jag behöver det! Idag ska jag städa rummet och försöka skriva lite på min novell. Byebye...


Godkväll/natt bloggen!

Publicerat: 2008-12-22 @ 00:04:05 | 0 kommentarer

Hade planerat att städa idag. inte gick det. Har ont i kroppen efter all basket under veckan. Ska bli skönt att få "läka" alla sår nu och sedan köra igång igen på nytt om en vecka! Simon och jag är ju ensamma hemma så vi har käkat kebab och massa godsaker samt kollat på film. Som vanligt när vi är själva. Kvällens film blev Harry Potter och den Flammande Bägaren, men den tänker jag inte skriva en recension om. Så många gånger som jag sett den och de flesta av väl faktiskt sett den?

Just nu sitter jag och lyssnar på Liza Marklund - En plats i solen (ljudbok) och ska sedan lägga in massa gammalt och nytt i iPoden. Återställde hela manicken till fabriksinställning. Det är skönt ibland, att börja om på nytt. Nej nu ska jag fortsätta koncentrera mig på boken! Herrå!


Mr Beans Semester

Publicerat: 2008-12-21 @ 14:56:19 | 0 kommentarer

Titel: Mr Beans Semester
Originaltitel: Mr. Bean's Holiday
Genre: Komedi
Inspelad: 2007

Skådespelare: Rowan Atkinson, Willem Dafoe, Karel Roden, Emma de Caunes, Jean Rochefort, Max Baldry, Stephane Debac, Clint Dyer och Steve Campos.


Handling:
Mr Bean åker på semester till franska rivieran. Frankrike har alltid lockat folk från världens alla hörn som det perfekta stället att fira semester och få njuta av det goda livet och förfinad kultur. Förfining är kanske inte ett ord som förknippas med Mr Bean, men när han väljer Frankrike som semestermål flyttas automatiskt fokus från finkulturens underverk till den vandrande katastrof som obönhörligt styr sina steg mot dem.

Omdöme: Rolig Mr Bean film med roliga scener. Dock tror jag den är roligare att se på med flera än själv, som jag gjorde. Men annars kan jag rekommendera den för någon som vill ha sig ett gott skratt. ♣ ♣ ♣



En sorlig seger

Publicerat: 2008-12-20 @ 22:15:37 | 0 kommentarer

Innan jag fortsätter med det japanska dramat Bambino! tänkte jag skriva några ord om dagens match. När vi först såg våra motståndare tänkte vi att det här blir en piece of cake. Ett pajaslag var dem helt enkelt. Bara fem spelare och inga ordentliga matchställ hade det. När matchen väl började fick vi lära oss att vi inte ska underskatta något lag. De hela matchen, en ganska säker ledning t o m. Det var jävligt pinsamt ska jag säga er. Efter halvlek tog vi oss i skinnet och tog ledningen. Dock spelade vi inte alls bra även då, men vad hade varit värre än att förlora mot ett sånt här lag? Matchen slutade med vinst med 10 poäng och nästa gång, då ska det fan bli mycket mer!


Två veckor = 14 dagar

Publicerat: 2008-12-20 @ 11:43:17 | 2 kommentarer

Nu är det bara två veckor, 14 dagar, kvar till min födelsedag den 3 januari!


Träning x4, match x2 *

Publicerat: 2008-12-19 @ 22:39:01 | 0 kommentarer

Ja, jag tränar faktiskt hela fyra gånger i veckan! Plus match om vi har någon och om jag blir uttagen. Och det blev jag till morgondagens match. Så efter den har jag tränat fyra gånger + spelat två matcher. Så jag kommer alltså ha haft en basketfri dag denna vecka. Morgonens motstånd är 08 Söder White Stars och vi vet inte alls hur bra de är. Jag tror de ligger femma i serien, och de har förlorat mot alla lag vi vunnit mot, så vi borde ju ta dem!

Ska fortsätta kolla på ett koreanskt drama som heter Coffee Prince nu. Vi hörs!



Nikon D60

Publicerat: 2008-12-19 @ 15:32:32 | 2 kommentarer



Ännu en hösttermin avklarad

Publicerat: 2008-12-19 @ 15:16:31 | 0 kommentarer

Julshowen var inte så bra, men lite underhållande. Dramagruppen visade tre sketcher om olika människor från olika religioner firar jul. Måste säga att Pelins, Rafifs, Aminas och Samiras var bäst. Haha. Sköna ;) Några lärare dansade fult till ett medley av gamla låtar, tråkigt om man jämför med Viksjöskolans julshow! De lärarna är de bästa som finns när det gäller att underhålla på julen! Synd att man inte får se.

Efter showen samlades klassen inne i O19L för lite information om nästa år och sådant. Ska spela curling på Idrottsdagen vecka fem! Tre julklappar delades ut till elever som haft minst frånvaro och gissa vilka som fick dem? Jo.. JAG, Mathias och Pelin! Hihi, vi äger! Jenny, vår mentor, sa att hon aldrig haft några elever med noll procent frånvaro innan oss. Vi är bäst! I klappen var det, som jag redan räknat ut, en marabou chokladkaka och en bläckpenna med olika färger! Jag som hade tänkt att köpa en sådan, nu slipper jag det! Yäy! Men är man bra så är man ;)


God morgon!

Publicerat: 2008-12-19 @ 09:35:52 | 0 kommentarer

Snart ska jag bege mig till skolan för att se en Julshow! Hörde lite rykten om att Oskar skulle spela tjej men sedan att han skulle spela gay, men vi får se! Hoppas det blir roligt i alla fall, hörs!


Det finns så många olika människor...

Publicerat: 2008-12-18 @ 22:44:31 | 0 kommentarer

Jag tänkte på detta idag i skolan. Det finns så många olika individer i min skola. Små grupper med sin egna stil. Ganska häftig eller hur? Jag menar, förr i tiden såg väl alla nästan likadana ut? Då menar jag för flera 100 år sedan. Den största skillnaden var väl mellan fattiga och rika. Hmhm.

Papput und jag pratar om att investera i en systemkamera så vi ska kanske ta oss en åktur in till stan under mellandagarna och kolla in ett par kamerabutiker! Mycket roligt! Det blir nog mycket roligare att fotografera när man har en bra kamera istället för en vanlig, liten och ful digitalkamera. Och bilderna blir så mycket bättre också! Sen är det ju jag som är proffsfotografen i familjen också så det kommer ju bli peeerfekt.

Kollade i tv-tidningen om  vilka filmer som kommer till jul! Grinchen, Nu är det jul igen, Hitta Nemo, Kalle och Chokladfabriken, Armageddon och Shrek för att nämna några! Som vanligt kommer det nog sluta med att jag inte ser någon av dessa filmer. Men vad gör det om 100 år? Nä då har jag nog sett alla... Och juste, så kommer ju Två skall man vara - den jättesöta filmen med Mary-Kate och Ashley Olsen! Den är ju bara så bra så den måste ses!

Imorgon är det skolavslutning! Tänk att lilla jag, Rebecca, har klarat av den första terminen i gymnasiet! Jag som började sjuan alldeles nyss... det är sjukt vad tiden flyger fram! Det ska i alla fall bli skönt med lov nu. Första lovet sedan i sommras. Som ni alla vet, eller borde veta, har ju Cybergymnasiet inga lov! Nej, vi får kämpa oss igenom varje dag under en hel termin utan någon som helst vila. Och högt tempo är det också, det kan jag lova!

Oj, vilket långt inlägg detta blev! Men det är väl bara roligt? Godnatt och vi hörs imorgon!



Datorkunskap

Publicerat: 2008-12-18 @ 08:19:10 | 0 kommentarer

Sitter i datorsalen nu och Judith går igen vad som ska komma på provet. Och det ska vi ha vilken minut som helst, haha. Men jag kan allt ändå så jag lyssnar inte så mycket. Wish me luck... 


Ibland händer det att vi vinner

Publicerat: 2008-12-17 @ 23:22:52 | 0 kommentarer

Ibland? Haha nej. Vi vinner typ jämt! Förlorat två av elva matcher. Skillat säger jag bara ;) Som ni nog förstod nu vann vi mot Blackeberg och slutresultatet blev 81-63!



Ibland är man så nära...

Publicerat: 2008-12-17 @ 18:01:56 | 0 kommentarer

Förutom att ha fixat klart designen idag har jag även varit i skolan! Först hade jag DB, som jag skrev om tidigare, och sedan matte. Jag och Maija följde med Zulfira för att få veta vårat senaste provresultat och för min del gick det väl som väntat. VG! Jag är jättenöjd trots att jag var riktigt nära att få MVG. Det enda som hade behövts för MVG var att jag skulle skrivit en slutgiltlig formel på en uppgift.. Så nära var jag! Men man ska inte gråta över spilld mjölk ;)

Efter matten var det dags för mig att skriva samprovet. Maria, min samlärare, ringde mig på DBn och berättade att hon var hemma med sjukt barn så hon kunde inte sitta med mig när jag skulle skriva provet. Istället skulle jag upp till resurshuset(?) till någon Hans och skriva. Tänk att det fanns delar i skolan man aldrig hört talas om! Jag antar att där sitter de som har svårt att jobba i större klasser.. för alla bara glodde på mig och deras ögon sa "vem är det där?!?" En helt främmande människa som kommer in till dem. Haha. Det var skoj. Men annars så gick samprovet rätt så bra! Synd bara att hon alltid gör EN vg/mvg fråga fastän jag visar högre kvalitét på alla g-frågor också.

När jag skulle ta bussen hem från jakan satt Emelie där och väntade! Hon, som inte haft någon skola, hade varit och julhandlat. Vi tog bussen tillsammans hem, såklart, och det var mucho trevligt!

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket mer än att fixa bloggen och käka. Sedan sov jag. Nu sitter jag här och antecknar lite inför datorkunskapsprovet imorgon!

Ikväll är det match mot blackan! HEJA HEJA HEJA!


Den nya designen är kommen!

Publicerat: 2008-12-17 @ 14:59:13 | 2 kommentarer

Vad tycks?


Digital Bild

Publicerat: 2008-12-17 @ 08:21:45 | 2 kommentarer

Nu har jag digital bild och det är ganska så segt. Väntar mest till klockan 11 för då ska jag göra mitt samprov om det svenska statsskicktet. Ska bli så jävla skönt att få det avklarat, på har jag typ inga prov kvar förutom datorkunskapen, men det kommer gå lätt som en plätt!
Ikväll är det match mot blacke! Ska bli apkul eftersom vi inte haft match på flera veckor....


15x15 är grymt jobbig ibland

Publicerat: 2008-12-15 @ 22:02:19 | 0 kommentarer

Träningen gick väl helt OK. Kunde gått bättre men det kan det väl alltid. I slutet sprang vi 15x15 i sex minuter. Det var grymt jobbigt. Eller egentligen inte, det var mest efteråt man kände att man skulle ramla ihop och dö. Nu ska jag snart plugga inför naturkunskapen imorgon. Har läxförhör och jag är väl inte heeeeelt förberedd men det får gå som det går. Förresten fick vi tillbaka vårat engelska grammatikprov! Gissa vad jag fick? MVG! Yäy! Dock anser jag att jag fick för många fel för högsta betyget men men, man ska inte klaga. Annat som händer imorgon är svenska bokredovisningsprov, plugg inför samprovet samt träning. Låter väl som en rolig dag? Nej, inte direkt. Bajs på skolan! Det ska bli galet skönt med lov nu...... Godnatter.

Btw kommer nya designen antingen till helgen eller nästa vecka!


Boda Borg Basket-Korg!

Publicerat: 2008-12-14 @ 21:28:32 | 1 kommentarer

Vi åkte till Gotland! Fast egentligen visste vi det redan långt före, haha (a). Vi hade så jäkla skoj där att ingen ville åka hem till tråkiga skolan! Vi var på Boda Borg, typ som fångarna på fortet fast lite avskalat. Men jävligt kul! Pallar inte skriva något nu för ska kolla på idolfinalen som jag missade! GOTLAND 2008!



Packning

Publicerat: 2008-12-11 @ 16:31:29 | 1 kommentarer

Jag vet inte om jag ska använda den nya bloggen (som ni inte vet namnet på än) eller inte. Den här är ju som en dagbok och det vore synd att inte fortsätta med den här då men samtidigt skulle det vara skänt att få en ny start. Jag har ju skrivit en massa knasiga saker under mitt år som bloggerska och lite kanske man skulle vilja glömma. Om det skulle bli så att jag byter blogg, så kommer denna självklart finnas kvar! Men jag får se hur jag gör.....

Jag försöker packa tills resan imorgon. Det går rätt så bra men jag väntar bara på att alla kläder ska tvättas klart så det kan packas ner. Nä nu ska jag nog bara packa i allt jag tagit fram för att se hur det får plats! Ha det!



Det går inge vidare...

Publicerat: 2008-12-10 @ 21:20:55 | 1 kommentarer

Jag är en dålig bloggerska jag vet!
Och nya designen går skit också.


Yääy

Publicerat: 2008-12-09 @ 16:10:41 | 2 kommentarer

Jag klarade att läsa två kapitel utan att somna!

Håller förresten på med en ny design. Dock vet jag inte om den kommer till den här bloggen eller den nya jag tänkt skapa. Kanske. Får se hur det blir!


9 December

Publicerat: 2008-12-09 @ 14:37:25 | 0 kommentarer

först och främst.. GRATTIS STORASYSTER! :D

Just nu är det egentligen träning med skollaget. Huhu, men pallar inte gå. Ska kanske göra det nästa år xP Borde verkligen läsa ut min bok som jag ska ha prov på om en vecka, men som jag skrev igår kommer jag somna... ååh. Jag är hungrig och i huset finns inget förutom mackor.

Btw fick jag MVG på min novellanalys (YÄY) och G+ på naturkunskapsläxförhöret där G var det högsta! ;) Happy Happy Girl!

Nääää nu ska jag typ göra Oboy (jag vet att det är onyttigt och kanske inte det bästa innan en träning) för jag måste bli pigg .. och så ska jag försöka läsa utan att somna! *Tudeluu*



Schreeeei!

Publicerat: 2008-12-08 @ 21:43:10 | 0 kommentarer

Träningen gick inte så bra. Mina fötter var visst ivägen för bollen hela tiden och.. mina händer någon helt annanstans. Jaja, bättre lycka nästa gång!

Det är absolut ingen idé att lägga sig i sängen efter skolan för att läsa.. jag somnar ju direkt.

Idag på bussen tjuvlyssnade jag ett samtal mellan ett Tokio Hotel-fan och en kille. Det tjocka fanet (eller alla var tjocka) skulle: klippa och förlänga håret som Bill, pierca sig i läppen och i vänstra ögonbrynet för det har Tom (tror det var han iallafall) och tatuera likadana tatueringar som de har. Ja, jag kan väl säga att jag hade väldigt roligt på bussen .. hmmh. Juste, jag fick även veta att hon hade en trumpinne från en av deras konserter. Vet ej vem som är trummis men hon hade tydligen pussat på trumpinnen en gång och tänker aldrig göra det igen för då kan hans handsvett försvinna.. O_o What a Life!

Schreeeeeeeeeeeei!!


Fan Fan Fan

Publicerat: 2008-12-08 @ 10:00:56 | 0 kommentarer

Jag blir så jävla sur på mig själv! Fan! Nu har jag tappat bort mitt busskort igen... IGEEEN!! Jävla äckliga tunnelbana jag alltid tappar bort det på. Denna gång i Sundbyberg. FAAAAN. Nu blir det att betala med mobilen i säkert flera dagar. Greaaaat.. kommer gå på flera hundra. Mitt elevkort försvann ju då också. Och för att få nytt måste även det betalas.. jävla rövbajskorv!!!! Åååååååååååååååh.. jag pallar inte! ><

Vilken trevlig start på veckan...


Mycket gjort idag

Publicerat: 2008-12-07 @ 22:08:37 | 1 kommentarer

Dagen började med att jag åkte till sporthallen, utan att varken ätit frukost eller öppnat den 7:e luckan i min chokladkalender(!). Skulle sitta i sekretariatet på dammatchen mot Södertälje. Och duktiga som de var vann dem med 8 poäng. Jag var tidtagare vilket jag tycker är jätteskoj faktiskt. Men ibland lite... svårt att hänga med. Men för det mesta går det kanoners.

Efter matchen kom mamma och hämtade upp mig och vi for iväg till Babyland för att hitta ett mjukisdjur till lilla Alicia. Det blev en lila elefant, jättegullig! Den ska bli hennes lilla Nappe som hon kommer ha i sängen i eviga tider. 

Vid tretiden åkte vi till Jessica och Robban för att se deras nya lägenhet och såklart, varför vi egentligen åkte dit, för att hälsa på Alicia! Hon var jättesötnöt och väldigt lugn till skillnad mot Natalie som skriker hela tiden när jag håller i henne haha. Men så är ju Alicia bara 5 dagar gammal så hon har nog inte lärt sig att skrika så mycket ;)

Annars har jag pluggat ganska så mycket ändå. Nästan skrivit klart mitt tal.. nästan. Och skrivit lite till på novellen min. Har skrivit ungefär 1/3 så det går framåt. Imorrn i skolan blir det att ensam jobba på talet eftersom Oskar ska iväg och snacka med massor av politiker om motionerna vi gjort. Cooling där!

Vad händer annars nästa vecka då? Jo, det kommer bli ett helvetes mycket pluggande. På fredag drar vi ju iväg på teambuildingresa över helgen och det kommer nog bli skojigt! Sen inte så mycket mer....



Novell

Publicerat: 2008-12-07 @ 01:59:42 | 0 kommentarer

Min novell kommer bli grymt bra! Kommer ta ett tag att skriva för den är baserad på en verklig händelse som KOMMER att hända! Det krångliga blir dispositionen eftersom det som jag ska skriva om inte inträffat... hm. Får se hur det blir med det! Ska sova nu iallfall. Imorrn blir det sekretariat och sen besöka Alicia! :D :D


Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Publicerat: 2008-12-06 @ 22:05:42 | 0 kommentarer

Titel: Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet
Originaltitel: The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Genre: Äventyr
Inspelad: 2005

Skådespelare: Georgie Henley, William Moseley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, Tilda Swinton, Rupert Everett, Liam Neeson, Sophie Winkleman, Ray Winstone  

Handling: På ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar barnen en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp. Där upptäcker de ett vackert och en gång fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar. Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen i ett sista spektakulärt slag för att besegra Jadis och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse!

Omdöme: Om jag hade läst handligen innan skulle jag nog aldrig sett filmen. Men den var förvånansvärt bra! Spännande, lite sorligt, lycklig, vacker... ja mycket bra helt enkelt. Jag gillade nog slutet bäst faktiskt. Jag tror nog inte jag skulle se filmen igen dock, men Narnia 2 skulle inte skada! ♣ ♣ ♣ ♣


At Frida's...

Publicerat: 2008-12-06 @ 20:52:38 | 0 kommentarer

Fridas lilla pyjamasparty igår efter träningen var jättetrevlig :) Vi gjorde mat tillsammans och sedan satt vi och snacka :) Frammåt natten började vi snacka om lite obehagliga saker som typ brott och skumma människor som finns här i Järfälla. Saker som man har hört av andra och sådant.. Fyfan det var riktigt obehagligt. I slutet var det bara jag, Maria, Erika och Anne kvar men vi åkte hem straxt före två. Frida skjutsade hem alla oss förutom Anne för hon har egen "bil". xD

Just nu sitter jag och kollar på Narnia. Hänger inte med så mycket pga allt springande fram och tillbaka i köket. Bakade kladdkaka. Men nu är den klar efter jävligt lång tid och den blev inte så lyckad. Haha. Jaja, hejdå!



Backstage i Idolstudion

Publicerat: 2008-12-05 @ 19:24:37 | 0 kommentarer

Kollar på det. Det är ju asskoj. Roligt att se de "riktiga" idolerna. Fett sura de är också hahaha.. och taskiga mot Alice! Men nu ska jag ta och fixa allt till basketträningen och lite till Fridas pyjamas party! xD HEJDÅÅ VI HÖRS IMORGON!



Vem jag är om tio år

Publicerat: 2008-12-05 @ 15:38:08 | 0 kommentarer

Död revolutionär

Du hade läst lite litteraturvetenskap och sedan utbildat dig till bibliotekarie, mest för att bli av med studieskulden. Du arbetade på ett skolbibliotek på landet. En kväll hittade du en tunn liten skrift som du inte tidigare sett. Du undrade om den ens kom från ditt bibliotek, eller om någon lämnat den där. Skriftens namn var "I". Du läste den, motvilligt fascinerad. Författaren, tydligt inspirerad av Nietzsche, pläderade för den totala egoismen och den fria viljan som grund för all revolution. "Individen är skyldig att hävda sina behov, i alla stunder, som om det gällde livet, eftersom det gäller livet. Döden är bara en definitionsfråga." stod det, bland annat. Även fast du ville kunde du inte släppa tankarna på boken. Du kände dig inte sedd på jobbet, inte uppskattad av skoleleverna, och du var tillsammans med en man som alltid kom för tidigt, år efter år. Du skaffade dig en hjärn-försäkring och började planera. Tidigt en måndagsmorgon kapade du en månraket och styrde den mot Eiffeltornet. Varför vet vi inte. Och nu är du död. Men det är som sagt mest en definitionsfråga.


Galet mycket i skolan

Publicerat: 2008-12-05 @ 14:48:35 | 2 kommentarer

Fan jag dör snart. Har hur mycket som helst... och typ ALLT till nästnästa vecka.. -.- Tänkte härmed skriva upp allt jag har så ni får er en överblick över hur jobbigt jag har det!

  • Tisdag 9/12 - Sv. Novelldisposition
  • Måndag 15/12 - En. Tal
  • Tisdag 16/12 - Nk. Läxförhör
  • Tisdag 16/12 - Sv. Prov
  • Onsdag 17/12 - Sh. Prov
  • Torsdag 18/12 - Da. Prov

Asså bajs på Cybergymnasiet. Till råga på allt är jag inte hemma helgen innan den hemska veckan. Får se hur den kommer att gååå...



Så blev det med det..

Publicerat: 2008-12-04 @ 21:19:16 | 0 kommentarer

Det vart ingen basket. Nej, Kulturskolan skulle repa i hallen utan att klubben visste om det. Aja. Skönt ändå att få slippa träningen ibland. Nu hade jag ju mer tid att ta det lugnt och plugga. Men det tog ett tag innan det tog fart faktiskt. Sitter här med matteböckerna nu hihi. Jag har tre matteprov kvar innan sommarlovet, exklusive nationella så det blir 5 totalt. Roligt. Nä nu ska jag fixa mig i ordning och sen lägga mig i sängen för att fortsätta gå igenom boken. Godnatt alla läsare ;)



Basket sen plugg

Publicerat: 2008-12-04 @ 16:22:35 | 0 kommentarer

Snart ska jag iväg till min nästan dagliga basketträning. Wiho! Hoppas den går bättre än senaste.. alla var ju typ döda xD. Efter basketen ska jag äta och sen läsa igenom matteboken. Har nämligen prov imorgon.. på typ allt vi gjort hittils? Orka. Förhoppningsvis går det bra! Cya!


OKEJ & FRIDA

Publicerat: 2008-12-03 @ 21:15:52 | 0 kommentarer

Jag har ju länge varit prenumerant av tidningarna OKEJ och FRIDA. Det var länge, länge sedan jag tröttnade på dem men prenumerationen har liksom aldrig tagit slut. Men vi har äntligen avslutat prenumerationerna nu så nu slipper jag dem. Särskilt OKEJ. Den är ju så jävla sämst. orkar inte läsa om massa kändisar som släpper skivor hit och dit. Nej sådant intresserar mig inte längre. Jag tog mig själv i kragen nu för att rensa bland alla mina tidningar, sätta dem i nummerordning, räkna dem och sådant. Och vet ni? Jag har 56 OKEJ-tidningar och 104(!) FRIDA-tidningar! Så blir det om man prenumererar i flera år... Men allt ska upp på vinden nu. Vill inte slänga ifall man får återfall och vill läsa något senare. Jag har ju även en massa Läslusen tidningar. Och det var åratal sen jag slutade med Läslusen. Och Nemi. Sune. Top of The Pops. Herregud vilket liv! Nej, allt ska bort och jag ska fortsätta rensa min bokhylla! =)


Alicia

Publicerat: 2008-12-03 @ 19:45:01 | 1 kommentarer

Nu har man blivit moster åt en bebis till! :D :D



Skolan...

Publicerat: 2008-12-03 @ 08:22:48 | 0 kommentarer

Sitter i skolan just nu.. men bloggen verkar ha fuckat up sig. Skrev ett inlägg i går kväll men det har inte kommit upp än. Aja.. =) Kort dag idag iallafall.. slutar 10.50! :D Ciaooo


God kveld!

Publicerat: 2008-12-02 @ 20:23:13 | 0 kommentarer

Igår åkte min syster in till BB!!! Kanske kommer det en Liam eller Alicia snart?! Hon har väl varit där i ett dygn nu så en bebis borde pluppa ut närsomhelst! Men jag hoppas att det sker imorgon eftersom Jessica vill att bebisen ska komma den då (3 Dec) för då är det Ozzy Osbournes födelsedag! xD Men vi får väl se hur det blir! =)
  Fick veta träningstiderna för Skol-DM. Sämst säger jag bara. I Kvarnholmen 14-15 på tisdagar. Jag kan nog inte delta längre eftersom jag knappt kommer hinna till min egna träning. Den är så mycket viktigare än ett jävla skollag. Men ska mejla tjejen som håller i det hela och berätta min situation. Får se vad hon säger...
  Nu ska jag duscha och sen kanske plugga något och sen sova! Godnatt!



Mamma Mia! - The Movie

Publicerat: 2008-12-01 @ 16:06:57 | 0 kommentarer

Titel: Mamma Mia! - The Movie
Originaltitel: Mamma Mia! - The Movie
Genre: Komedi/Musikal
Inspelad: 2008

Skådespelare: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried och Christine Baranski
Handling: Filmen bygger på succémusikalen med samma namn där den blivande bruden Sophie är på jakt efter sin pappa inför den stora dagen. Det är bara ett problem - hon vet inte vem han är. Men efter att ha tjuvläst sin mammas dagböcker, kommer hon fram till att han är någon av hennes tre gamla pojkvänner. Hon bjuder in dem alla tre, även om hon vet att hennes mamma inte kommer att bli glad... Sophie försöker desperat att hemlighålla deras närvaro, men det dröjer inte länge förrän hemligenheten avslöjas och det roliga börjar!

Omdöme: Den är filmen var riktigt jävla bra! Handligen är väldigt bra och man fastnar direkt. Att det är grymma skådespelare är ju också det stora plusset. Och de kan ju faktiskt sjunga hyffsat bra allihopa. De nya versionerna av ABBAs låtar är ju jättebra. En så himla glad och skojig film som alla borde och måste se! Ingen kan ju tycka den är dålig! Jag älskade den! ♣ ♣ ♣ ♣ ♣