bye bye playahead

Publicerat: 2008-01-31 @ 20:26:17 | 0 kommentarer

raderade mitt playahead-konto för någon minut sedan. helt menigslöst att ha. det enda jag gör är att logga in, för att vara inne i någon minut och sedan logga ut. och det gör jag automatiskt flera ggr om dagen för det blivit en vana. sucka. det enda som var bra med playahead var att man hittade flera med samma intressen. som t.ex. folk som gillar japan och johnny's idolerna som jag. om jag skapar en ny senare så ska jag bara ha kontakter som jag känner inte massa jävla typer som bara lägger till mig .. :)


vilken cp busschaufför!

Publicerat: 2008-01-31 @ 18:44:58 | 0 kommentarer

skulle på öppet hus med mikaela igår. på atletica gymnasium. har dock inga funderingar på att gå där men följde med för att kolla läget! ;) vi råkade ut för en del saker påvägen, men värst var busschauffören i 552 hemifrån! jävla invandraren som inte kunde svenska kasta ut mig ur bussen för han tyckte inte mitt kort var giltigt! JÄVLA CP! fan lika giltigt som sant att jorden är rund, pucko! alla på SL har fått information om att detta kort var giltligt och får lånas ut till släkt fastän det är ett företagskort! (även fast det står "endast för resor inom tjänsten" för företaget beställde fel). jag sa allt detta till chauffören men han ba: "nänä företag gör aldrig fel, do får stiga aav" ångrade fan att jag steg av efter lite tjaffs, men jag gick raka vägen hem och snacka me mum&pap (de jobbar inom SL och har större makt än busschaffisen) så de ringde å snacka med typ hans chef och sånt HAHA. så de skulle snacka med han XD rätt åt den jäveln!
man ska inte mucka med vem som helst!


glömt att berätta..

Publicerat: 2008-01-27 @ 15:24:46 | 0 kommentarer

.. att jag fick en ny ipod! fick ju en dagen efter min gamla gick sönder. kom hem från sporthallen och vipps hade paps och mams köpt en ny <3. men fick dock betala 26% av den. vilket motsvarade 343 kr. haha, det låter som ett matte tal. vilket var det hela?


image33



cybergymnasiet odenplan södra

Publicerat: 2008-01-26 @ 22:03:07 | 0 kommentarer

tänkte börja med att berätta om matteprovet. fick såklart dåligt. 14p. det är ett vg iaf. sämre än frida. hmpf. torbjörn måste verkligen misstänka något nu. men jag hadre nästan rätt på mvg frågan där jag använde bästa ekvationen. förutom att jag delade med fel värde.. SUCK. fick 3/4 på den.

har blivit förskyld, jag svär det är maria som smittat mig! hon är den enda jag känner som är förkyld så.. ^^

idag var jag på öppet hus på cybergymnasiet igen. ville kolla läget en gång till och så. fick mycket bättre blick av skolan denna gång. fick veta att det ska skapas nån östasiatisk profil! najs, den ska jag nog välja! och så sa de att de skulla starta mandarin också! fast det kanske jag inte kan läsa samtidigt som japanskan, men kan ju välja till den senare. det blir ju bara bättre och bättre.. fick kolla på andra delen av skolan också. den var fräsch. den hade tydligen fem våningar eller något. har valt gymnasier nu. 1 cyber, 2 sam, 3 mikael elias, 4 jensen. än så länge iaf. kanske byter plats eller lägger till skolor, who knows?
efter det öppna huset gick mamma och jag runt i stan och kollade kläder. men som vanligt hittade jag inte något. då åkte vi hem och gick in i jakan och köpte en 0.5 stifpenna till mig! mohaha. sen åkte vi hem. jag gick in och sökte på boleros på datan och hittade en fin på la redoute som vi beställde, och den kommer om 2-3 veckor, hooray!



VG/MVG-delen

Publicerat: 2008-01-24 @ 18:55:34 | 0 kommentarer

FYFAAAN vad dåligt B-delen på matteprovet gick. blev helt förrvirrad på första talet så allt blev typ sämst. men jag tror jag får rätt på första talet ändå. jag som satsar på mvg. hah, det är ju patetiskt! kände mig som ett ig-barn när jag räknade. på tal om ig-barn, frida, hon fick vg. men inte för hon var duktig, nej, för hon fuskade. hon smsade med nadja (som har mvg) hela lektionen och fråga efter svaren. så hon fick alla rätt. det är fan sjukt dåligt. torbjörn måste ju fan misstänka något. usch. vill inte till skolan imorrn och se vad jag fick. men jag blev nöjd med fråga 8 på MVG-delen. inte för jag är så säker på om det blev rätt, men diggar min uträkning. den var fett bra, ekvationer och sådant ^^ så om jag får rätt på den blir jag lycklig :D


alla rätta på ma-provet

Publicerat: 2008-01-23 @ 19:31:07 | 0 kommentarer

..visserligen var det bara G-delen, men ändå! det enda "felet" var att jag glömt skrivit enheten på tre tal. men torbjörn skrev 20/20 ändå men jag ska akta mig till vg/mvg-delen för där kommer han sätta fel om jag gör så igen. vi gick igenom massa tal som kommer på provet så svårt blir det nog inte. på no:n fick vi massa nytt att göra, men som tur är var jag redan klar med allt förutom det vi fick idag, sedan flera dagar tillbaka. ska börja läsa på häftet vi fick på fredag efter alla läxförhör och prov. på svenskan fick vi en uppgift att skriva om en historia på på ett helt annat sätt, men det ska handla i princip om samma sak. jag valda skriva om en rika människor i los angeles. kanske inte bäst, men ska vara klart imorgon. ska lägga in lite basketbilder på bilddagboken nu sen ska jag nog plugga lite matte och so ^^


skola, basket, match

Publicerat: 2008-01-22 @ 23:13:37 | 0 kommentarer

dagen började med NO. vi kollade på en tråkig berg- och dalbanefilm och nån om newton eller något. fett trist iallafall. sedan var det idrott, handboll. vi hade vikarie så det var också tråkigt. ojämna lag och ingen var riktigt seriöst haha. sedan skulle vi haft språk, men såg efter en halvtimmes rast att den var inställd. det blev alltså 2 timmars håltimme för oss i särengelskan (fattar inte varför jag går där, har ju mvg i engelska). på rasten åt mikaela och jag i matsalen sedan travade vi hem till jossan för att kolla klart på tarzan och började se på skönheten och odjuret. sedan, på grund av de (a), kom vi försent till svenskan. det förstörde hela lektionen för min del. har inte fått sen ankomst sedan sjuan, och det var också pga av dem. sorry girls, men så äre. efter svenskan vare dags för G-delen (A-delen) av matematikprovet. jag tror det gick bra, hoppas på alla rätt. höll på och göra ett väldans slarvfel när jag skrev att 2 av 50 var 40 %.
sedan var det basketträning. vi körde nån slags hinderbana. fem upphopp på tjockmatta, springa till kon, baklänges tillbaka till annan kon 5 ggr, kullerbytta, upphopp på tjockmatta, springa mellan koner, springa i rockringar, hoppa över plintar samt krupa under mattor (som tagtrådshinder). jobbigare än vad jag trodde. sedan hade vi fys, åhfyfan jag dog! hade redan träningsvärk i magen. efter det var det snabbt in i duschen och tåg/buss till solna hallen för att kolla på öresundskraft vs solna vikings. fett bra match, bättre än dammatcher! solna vikings tog hem segern :)



s:t eriks ögonsjukhus

Publicerat: 2008-01-18 @ 19:45:59 | 0 kommentarer

mitt öga blev inte ett dugg bättre idag, bara sämre. fick ta min självgjorda sjörövarlapp och gå till skolan. var inte med på idrotten, gick upp för att snacka med skolsyster men hon var inte där. snackade med hanna och flera andra lärare och de tyckte att jag skulle gå till vårdscentralen och få ögat undersökt. linda var så snäll och följde med mig dit. de undersökte och sa att jag fått en blödning och skickade mig med en remiss till s:t eriks ögonsjukhus. så dit åkte mamma och jag. vi satt och väntade i 2 timmar och gick igenom två undersökningar som vardera tog círka fem minuter. jag fick kolla ögonens lufttryck. det skadade var 21, det normala 14. sedan fick jag kolla synen, och det visade sig att jag har perfekt syn. klarade se på 1.0 raden. konstigt, för när jag kollade hos skolsyster i skolan hade jag på höger öga 0.7 och på vänster 0.8. aja, sen fick jag vänta ca 1 ½ timme på nästa undersökning. det var en norsk läkare. där kollade hon i mina ögon med lampor och sånt, fick kolla med ögonen åt alla håll medans hon undersökte. mina ögon började rinna som fan. såg mina blodkärl spegla sig i tårarna. det gjorde jätteont när hon skulle öppna mina ögon och tryckte upp på svullnaderna, för hon tryckte in sina naglar i huden. jag har märken efter det. men de skulle inte göra något mot mitt öga, det ska läkas av sig självt. hoppas det inte tar allt för lång tid. pallar inte gå runt och se ut såhär.


upptadering: ögat

Publicerat: 2008-01-17 @ 21:41:50 | 0 kommentarer

cirka  3 ½ timmar senare ser ögat ut såhär. ska man skratta eller ska man gråta? 
nu vet jag iallafall hur det känns att ha kinesögon ;)

image27


bula & blåtira

Publicerat: 2008-01-17 @ 20:29:26 | 0 kommentarer

tänkte berätta lite om dagens händelse. gick på träningen som vanligt, den var väl helt okej med lite jobbig när vi skulle slajda. det sista vi gjorde var att spela match, jag fick vara i vita laget och vi vann första gången med typ 7 - 2 eller liknande. sedan körde vi igen och jag gjorde nog ett mål iallafall. sedan plötsligt hände det att jag och mathilda krockade med huvudena. en jävla smäll blev det. lyckligtvis klarade sig mathilda utan större skador men mej var det illa. fick ett sår och en enorm bula precis över ögat. bulan är som en blåtira nu och trycker ner ögat så det är lite kinesaktigt. jag ser ut som en alien. men har nog inte fått hjärnskakning för jag mår inte något illa alls. hoppas svullnanden drar ner sig tills imorrn för vill helst gå till skolan. sista musiklektionen typ för alltid nu. vore synd att missa sista lektionen av mitt favoritämne. sist av allt vill jag tacka laget för ni är så snälla och för att ni tog hand om mig <3

image26



vinst mot JKS!

Publicerat: 2008-01-13 @ 22:08:34 | 0 kommentarer

äntligen vann vi mot JKS, fan va härligt! de blev nog lite förskräckta när vi kom in på planen och ägde dem! jag själv spelade väl inte så bra som jag kan, men i början gjorde jag några skott på mål. dock så föll dem inte i korgen men that's life. matchen slutade med att vi vann med 7poäng och resultatet blev 62 - 55! nu ska jag jobba lite med fysik och sedan ska jag kolla på onskan. sovgott!



känslor

Publicerat: 2008-01-12 @ 12:03:44 | 0 kommentarer

jag vet inte om ni kommer läsa den här bloggen, eller om någon ens gör det. men behöver bara skriva av mig lite. förmedla mina tankar till något. allt känns piss, och ännu mer piss nu när min ipod är sönder. det är jobbigt att gå till skolan för jag mår inte bra där. känner mig inte trygg, ingen jag kan lita på. jag är alltid orolig att lämnas ensam. även när jag är med er så känner jag att jag är utanför. ni ser mig, ni pratar med mig. men ni snackar mer om er och era saker ni ska göra och era intressen. hur roligt är det för mig när ni pratar om vad ni ska hitta på för roligt just den dagen och jag ska inte vara med. och när jag knappt får lunch när ni bara ska gå hem varje lunchrast även fast maten oftast är helt okej. jag hoppas ni förstår mig...


musik i toaletten

Publicerat: 2008-01-11 @ 20:19:48 | 0 kommentarer

varför händer detta alltid mig? min första blev stulen, andra for ner i toaletten. min älskade röda ipod nano (2nd generation) som stöder global found i afrika, med rebecca schaffhauser inskrivet på baksidan. sucka, blev jävligt ledsen det förstår ni kanske? men forhoppningsvis har jag tjatat till mig en ny, igen. då blir det ju 3e generationen med video. hittade en billig med 8 GB på siba, mellandagsrea!


mikael elias teoretiska gymnasium

Publicerat: 2008-01-10 @ 20:27:46 | 0 kommentarer

sista öppna huset nudå. eller iallafall för ett nytt. kanske går på cybergymnasiet igen för att kolla in en gång till. mikael elias var faktiskt en ganska fin skola, men dock ska de byta lokaler så man vet ju inte vart de hamnar. minus direkt. fler minus är att de inte har någon sporthall, bara gym som de oftast är i. de har ingen matsal utan äter på restaurang. orka, jag vill ha skolmat! på mikael elias är det ganska höga intagningspoäng, 240 på sam och 280 på natur. och alla pluggar i skolan, ingen sitter och stör. det är ju bra, men ändå.. blir nog inte mikael elias iallafall.
image25


lunchrast

Publicerat: 2008-01-10 @ 12:10:23 | 0 kommentarer

börjar bli väldigt trött på att gå hem varje lunch. men jag har inget val, för vissa personer alltid ska gå hem på våra långa rast. annars får jag äta själv. och det pallar jag ej. vi har börjat med historia på so:n nu, kulkul! andra värdskriget. historia är nog roligaste so-ämnet. lektionen börjar klockan 13 med matematik. efter det har jag syslöjd till klockan 16. usch och blä, vet inte ens vad jag ska göra. syslöjd hade varit roligare om det hade varit en annan tidpunkt, men sååklart ska det vara sista timmen. som tur är ska jag inte gå på träningen klockan 17. ska nämligen in tills stan och kolla i mikael elias teoretiska gymnasium. om inte den är bra, så är det nästan tvärsäkert att jag väljer cybergymnasiet. nu ska jag lägga mig och vila en liten stund innan jag vandrar tillbaka till skolan. see ya!..


skola, skola

Publicerat: 2008-01-09 @ 21:18:24 | 0 kommentarer

jobbig dag i skolan. var jättetrött även fast jag sov i massa timmar. enda lektionen som var kul var såklart matten, sen följde bara tråk lektioner som no, svenska, engelska och so. vanligtvis brukar vissa sv, eng och so vara roliga men på sv och eng hade vi vikarie och på so hade vi värdegrundslektion. vi gick igenom viksjöskolans likabehandlingsplan. usch. men jag, jennifer, emelie, micki och jossan ritade massa roliga figurer på ett papper istället för att få tiden att gå.
fått massa jävla skit att göra på no:n.. labrapport, plugga till läxförhör, frågepapper. liksom andra dagen i skolan? aja, klassen frågade idag om vi kommer ha något so prov i geografi. och det ska vi inte. vanligtvis hade jag väl blivit glad, men nu kommer ju allt hänga på uppsatsen. och jag känner att den inte blev särskilt lyckad. om jag inte får mvg så måste jag snacka med hanna om jag får göra extra.



rolig träning

Publicerat: 2008-01-08 @ 21:06:03 | 0 kommentarer

så startade sista terminen i nian och i viksjöskolan. lite sorligt. dagen trögade med no, idrott, språk, svenska och matte. det enda som är riktigt uppiggande är faktiskt matte. höll på att somna innan, men efter är jag pigg som en lärka. men det varade dock inte länge. för när jag kom hem tog jag en liten lur innan träning. turligen var inte träningen så jobbig eftersom över hälften av laget var skadade etc. vi spelade lite frisbee, rugby med basketboll samt hade matt-race. haha, såna träningar är assköna. man kan ju inte tro att vi är basketspelare. nu ska jag gå och sjunga suspicious minds av elvis presley på singstar, innan simon och pappa vandrar in i huset. hejs!


last holiday-day

Publicerat: 2008-01-07 @ 14:28:31 | 0 kommentarer

sista dagarna på lovet har bara gått ut på att plugga och göra avslappnande saker.
har nästan gjort klart mina uppsats om ett fattigt land, samt så har jag räknat väldigt mycket matematik under hela lovet. ska nog räkna klart blå-kurs idag så kan jag fokusera på röd-kurs och fördjupningsboken fram till provet. vill verkligen ha det där mvg torbjörn säger att jag borde få, så hoppas vi har honom den här terminen också.



it started with a kiss

Publicerat: 2008-01-05 @ 20:51:46 | 0 kommentarer

kollade klart på min favoritserie inatt. sorligt att den är slut nu, men kan ju inte spara den resten av livet. dock blev jag lite halvbesviken på slutet, men men. den slutade lyckligt ändå. älskar scenen när han kysser henne på riktigt i episod 29. den är så fin <3 här är alla deras kyssar innan de blir tillsammans på riktigt:

image19

jin, som är kär i xiang qin i hela serien är så damn cute <3
om jag var henne skulle jag lätt ta honom istället för zhi shu xD
image20

börjat kolla på tvåan nu, They Kiss Again.
hoppas den är lika bra! :D
image21


täby cup dag 2 & 3

Publicerat: 2008-01-04 @ 22:13:24 | 0 kommentarer

kom nyss hem från cupen! jätte skoj dag det var idag tycker jag ^^

igår: första matchen var mot västerås, de var verkligen jätte duktiga. vi blev krossade som fan haha. lyckades bara göra 7 poäng XD så resultatet                      blev 7 - 45 til vässe.
andra matchen var mot JKS. usch, är så förbanmnad att vi förlorade. de är egentligen inte ens bra. inte ens korrekt matchklädsel >< de sätter bara sina jävla straffar hela tiden! 37 -51

idag: första matchen gick väl inte så jätte bra. men jag tycker själv att jag spelade ganska hyffsat trots att jag inte gjorde några poäng. den var mot bollstanäs. 93or till och med, men duktiga! slutresultatet blev 22-66, de vann alltså med 44 poäng. efter vår match gick vi och kollade andra lagets match, mot brahe! skiiitjämn och spännande! riktigt läskigt där i slutet när det stod 36-34 och det var brahes boll! då gjorde mathilda snyggaste brytningen av en pass, och sen kom slutsignalen! tjejerna kom till B-semi! men dock så slutade dem där :( förlorade mot jävla JKS med 46 - 51. men det var jävligt bra spelat!
till lunch/middag åt jag, maria, elin, olivia, linnea och veronica på tacobra. tog en enchilada. helt okej, men kanske inte direkt min favorit maträtt XD
senare klockan 20.00 hade vi våran "extramatch" mot tyresö. i början var det rätt jämt men sedan så drog vi iväg! och jag är fett stolt över min insats, gjorde 9 poäng! :D bäst hittils med detta lag haha. jag kämpade på som fan och det gav resultat ^^ reslutatet blev 55 - 30!


födelsedagsbarn

Publicerat: 2008-01-03 @ 00:45:18 | 0 kommentarer

yes, that is me! congrats.



täby cup dag 1

Publicerat: 2008-01-02 @ 19:38:25 | 0 kommentarer

idag startade täby basket cup. gick upp klockan 8.30 för att käka och sedan samlas vid sporthallen klockan 10.00. första matchen mot örebro spelade jag som bäst, dock blev det en förlust på 27 poäng. resultatet var 28 - 55 och jag gjorde 5 av de poängen! sedan åkte vi in till centrum för att käka, och osocial som jag är åt jag inte med laget utan med mamma, camillas mamma och annes mamma. men alla gick till taco bar och där pallade inte jag äta. men maria och jag ska äta tillsammans imorrn så det blir bra! klockan 17.00 startade den andra matchen, mot täby, men den var inte lika lyckad för min del. fick inte spela så mycket.. men ganska lagom, fast vi vann! jätte jämt och spännande slut men tillslut slog vi jävlarna med endast 2 poäng, resultatet blev 35 - 33. sköna mina lagkamrater är haha, alla stod och sjöng i duschen. i will surviiive! *klappklapp*


mitt 2007

Publicerat: 2008-01-01 @ 21:24:04 | 0 kommentarer

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 gjorde jag säkerligen!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
 kommer inte ihåg om jag hade några

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
 nej

4. Dog någon som stod dig nära?
 nej

5. Vilka länder besökte du?
 danmark, tyskland, holland, belgien, frankrike och england

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
 njäe

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
vill helst glömma allt

8. Vad var din största framgång 2007?
 mvg på väldigt många uppgifter och prov, samt 5 på terminsbetyget

9. Största misstaget?
 vet inte

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
 jodå..

11. Bästa köpet?
 jeans på bikbok<3
 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
 spenderade nog inte så mycket, men ett par importerade japanska skivor

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
 när jag fick mina skivor från japan, 8/11

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
 alla låtar med news

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 mycket ledsnare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
 varit med kompisar

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

vart så upptagen

18. Hur tillbringade du julen?
 hemma med familjen

19. Blev du kär i år?
 jag är alltid kär i mina japaner <3
 
20. Hur många one night stands?
 
inga

21. Favoritprogram på TV?
 
inga från sverige, men många asiatiska

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
 
kanske inte hat direkt..

23. Bästa boken du läste i år?
 
harry potter and the deathly hallows

24. Största musikaliska upptäckten?
måste nog vara news, j-pop på allvar

25. Något du önskade dig och fick?
 typ

26. Något du önskade dig men inte fick?
 
en resa till japan fick jag inte :/

27. Årets bästa film?
ingen film, alla mina asiatiska serier
 
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
 
oh.. vet inte, var hemma antagligen

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
 
om jag inte hade förlorat mina bästa vänner

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
 jeans, adidas, mjukis

31. Vad fick dig att må bra?
 
betygen

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
 
pojkarna i news *drools*

33. Vem saknade du?
 
linda och jenni

34. De bästa nya människorna du träffade?
 F90-91



gott nytt år

Publicerat: 2008-01-01 @ 15:46:53 | 0 kommentarer

eller ska jag säga akemashite omedetou? ni kan ju bara gissa vilket språk det är på haha. just nu sitter jag bara vi datan och gör inget mer än att chatta och lyssna på musik, ace of base - all that she wants. sitter och väntar på att avsnitten av it started with a kiss ska laddas ner, men de segar som vanligt. kommer dröja minst 12 timmar fan. *dö* jag har ett avsnitt kvar på datan jag inte sett, episod 17, men jag vill spara det så länge som möjligt så jag slipper vänta så länge på resten. serien är nog en av de sötaste jag någonsin sett, inte konstigt att den blivit utsedd till sötaste taiwanesiska dramaserien. vill bara att zhi shu ska kyssa xiang qin igen <3 det var så gulligt när han gjorde det i episod 7 helt oväntat. jag älskar serier som denna, och när den är asiatiskt är det ännu bättre och gulligare. så gulligt när två gillar varandra och antingen den ena eller båda inte vågar erkänna det.. aw. jag blir alltid så glad när det händer något mellan de två då. gosh, är verkligen beroende av denna serie <3
image18