ett plagg från jc, great!

Publicerat: 2008-02-27 @ 17:58:49 | 0 kommentarer

hittade inte så mycket alls, like always. men ett plagg från jc blev det iaf! ååh.. jag åt på mcdonalds :( fan, där rök ju min diet. dubble cheese burger bacon, liten cola & mellan pommes -.- ska träna på springgrejen vi har här hemma efter maten för att förbruka allt fett. uschi. sen senare i kväll får jag köra magen igen som jag gjorde igår!  har fan träningsvärk XD men det är bara skönt!



stan med syster

Publicerat: 2008-02-27 @ 11:30:09 | 0 kommentarer

snart ska jag fara till jakan för att ta tåget in till stan där jag ska möta min syster vid burger king! =) hon ska hjälpa mig hitta kläder xD har typ.. inga -.- sen ska jag ju på fest på lördag så måste ha något att ha på mig. jag har varit duktig idag. åt bara EN macka! och drack ett halvt glas juice. måste dra ner på maten, blir för fet >< ska från och med nu bara äta något litet till frukost sedan vänta hela dagen till middagen. fast när det är skola får jag väl äta lite lunch också så jag klarar dagarna. aja.. jag SKA gå ner 5 kg :) ska snart dra till stan men vi hörs!


PAKET FRÅN JAPAN<3

Publicerat: 2008-02-26 @ 08:08:25 | 0 kommentarer

jag ligger och sover i min sköna(?) säng, vaknar ca 07:15 av ingen särskilt anledning. 07:20 ringer dörrklockan, snacka om att bli ckockad! jag hör mamma springa ner och öppna dörren, jag ställer mig vid fönstret för att kolla vem det är och för att höra vad de vill. hör att snubben säger mitt namn! :O blir värsta chockad men får sedan en aning att det kan vara mitt paket från japan! det får jag bekräftat när jag går ut ur mitt rum och ser mamma vandra upp för trappan med paketet! öppnar direkt och ser mina älsklingar på skivfodralen<3 KAWAII, aishiteru<3 taiyo no namida släpps imorgon i japan, trodde fan inte jag skulle få före japanerna hah ^^,

image46
news - taiyo no namida och hoshi wo mezashite


grattis kame-chan!

Publicerat: 2008-02-23 @ 13:35:10 | 0 kommentarer

happy 22nd tanjoubi,
omedetou kame-chan!

image44


balklänning!

Publicerat: 2008-02-22 @ 00:09:58 | 0 kommentarer

hittade en sida nyss med fina klänningar! dock vet jag inte om de är passande för en skolbal, men fina var dem! hittade en söt svart klänning, men vet inte om man ska ha en sådan på bal?  det är förståss upp till mig, men man vill ju inte vara klädd fel. man kan ju faktiskt ha någon sjal (eller vad det kallas) till så den får mer färg.. :)
image43



lagfoto!

Publicerat: 2008-02-20 @ 20:24:29 | 0 kommentarer

blev sjuukt mobbad på bilden, drar ju in läpparna precis >< suck.
men hundra ggr bättre än förra! vi kortisar fick stå längsft fram xD
F90-92 <3
image42
övre raden: olivia, veronica, diana, erika, linnea, jenny
mellersta raden: emma, camilla, axel, luther, anne, challe, elin, johan
nedre raden: sofia, jag, mathilda, frida, maria, viola


bästa no & nationella

Publicerat: 2008-02-20 @ 17:24:48 | 0 kommentarer

hade no prov idag.. kan ju inte direkt säga att det var svårt :S fick 48/50p hihi! fett grymt jag vet xD vilka fel jag hade har jag inte fått veta än.. men det var troligtvis slarvfel isf.. för jag kunde allt! vi hade första nationella muntliga i svenska idag! det gick skiiiitbra. kakan & lukas fick ha första presentationen. texten vi lyssnade på var typ om ett fotbollslag som hade problem eller nått. mycket stämde in på basketen, inte för att vi har såna problem som de i texten men jag tror att vi känner likadant i vissa saker. därför hade jag mycket att säga till om när vi skulle diskutera. det blev värsta debatten haha! fan va grym jag va ;) mega stolt över migsjälv!


i love basketball

Publicerat: 2008-02-18 @ 12:51:49 | 0 kommentarer

image40
Foto: Jannis Politidis


vinst mot blackan!

Publicerat: 2008-02-16 @ 15:32:58 | 0 kommentarer

sista matchen i serien! och jag fick spela, wiho! fast det fick jag ju veta redan igår menmen. jääävligt rolig match tycker jag. vi ledda typ hela matchen förutom de första poängen. och jämn var den absolut inte. resultatet blev ju 91-20 till oss haha. jag gjorde iaf 10 poäng! fett sköönt! men jag missade korgen många gånger också vilket var lite synd. och så missade jag straffkasten. hade ju kunnat få flera poäng gjorda då.. blöhö. aja :) även fast matchen kanske hade varit lite roligare om den vart jämnare, och om jag spelat lika bra, så är det ändå sådana här matcher som får mig att förstå varför jag spelar basket.  i  l o v e  b a s k e t b a l l <3



lördagsbasket

Publicerat: 2008-02-16 @ 10:53:02 | 0 kommentarer

var ledare för lördagsbasket idag! usch, har verkligen fruktat efter denna dag eftersom jag har svårt att hanskas med barn. men det gick bra ändå. tiden flög fram och vipps var det dags för mattracet som vi vann. är ingen bra ledare så niklas från p93 fick förklara det mesta för barnen. vi fick ha de äldsta som jag tror är födda 99. vi körde lite bollbehandling, dribbling, passar, skott och match. jag hoppas det dröjer tills det är dags för mig igen.


glad alla hjärtansdag

Publicerat: 2008-02-14 @ 19:18:22 | 0 kommentarer

nu är den den 14:e februari igen. tänk vad året gott fort. känns som om det var igår bara vi tjejer i klassen satt och klippte hjärtan och åt geléhjärtan i 43:an med maria prytz. killarna var på prao den veckan. nu, för åttorna, är det ombytta roller. denna vecka är tjejerna på prao. betydligt färre människor i skolan. skönt skönt. i morse hade lärarna pyntat alla skåp i hela skolan med rosa hjärtan där det stod något fint på. på min stod det: vad söt du är! det var lite trevligt. men dock så revs ju alla ner under dagen. det kunde man väl förstå.
har börjat lyssna på KAT-TUN! aldrig pallat lyssna på dem förut för de få snuttar jag hört har inte varit så bra, men jag hittade ett par riktigt bra låtar. t.ex. precious one, real face#1, harukana yakusoku, blue tuesday m. flr. precious one är riktigt bra, om du inte hört så ber jag dig att tanka ner den någongång. du kommer inte ångra dig! ;)



klätterapa

Publicerat: 2008-02-13 @ 19:18:41 | 0 kommentarer

idag var det friluftsdag. jag, lixom ca 30 andra nior hade valt att klättra klättervägg. det var roligt och gick faktiskt ganska bra. efter ett tag. i början så fick min grupp klättra en halvssvår vägg, där jag kom ca fem meter. tro mig, det känns högre än vad det är! cen blev det lite högre, men en lättare vägg. klarade ända upp till toppen på ca 10 meter. eftersom det gick så bra så tänkte jag utmana mig själv att klättre ännu högre. så jag klättrade upp på ca 16 meter! ni ska bara veta hur det skakade i benen när man var där uppe haha. min grupps ledare var iaf asskön haha. han var typ iranie och hette typ amir/amid eller något liknande. x)
efter klättringen åkte jag, frida och nadja till stan för att kolla balklänningar. men något sådant blev det ändå inte, vi åkte till stureplan, gick igenom sturegallerian (där vi upptäckte att vi inte passade in för alla vi tre hade mjukisbyxor för vi hade klättrat) så vi bestämde att vi skulle åka till kista istället. så vi tog tunnelbanan dit. frida och nadja köpte mat och glass på mcdonalds men inte jag för jag hade inga pengar med mig. ville inte bli bjuden heller så jag fick skylla mig själv. vi kollade lite på klänningar, men hitta inga snygga. kollade även vanliga kläder och smink. sedan bestämde vi oss för att åka hem. klarade mig med busskortet på kistabussen iaf. men vågade inte byta buss så mamma fick hämta mig i jakan ^^


hohejoj!

Publicerat: 2008-02-11 @ 16:04:45 | 2 kommentarer

jojagog kokalolloladode popå kokalollole boblolomomkokvovisostot idodagog. dodetot vovaror voväloldodigogtot lolänongoge sosedodanon jojagog sosågog dodenon, momenon dodenon äror foforortotfofaroranondode bobrora. dodetottota inonlolägogog bobloliror nonogog goganonsoska sosvovårortot atottot loläsosa foföror dode sosomom inontote kokanon rorövovarorsospoproråkoketot! hohahoha!



NEWS - Taiyo no Namida

Publicerat: 2008-02-10 @ 21:01:12 | 0 kommentarer

NEWS nya video Taiyo no Namida är gryyyyyyyyymt bra! <3 
när jag ser den så blir så bara så otroligt glad och älskar dem ännu mer!
NEWS är som ett lyckopiller för mig, de är mitt liv!

YamaPi i slutet! kawaii, ne?! <3

image39


vem är jag?

Publicerat: 2008-02-09 @ 15:46:57 | 0 kommentarer

jag kom på att jag inte presenterat mig själv för er läsare. om jag ens har några? fast jag skriver inte alla dessa inlägg för andra, utan mest för mig själv. detta är ju en dagbok. vill inte glömma de viktiga sakerna som händer i mitt liv. inte för det är så mycket, men ändå. men vem är jag? en snäll tjej på 16 år? men det säger väl inte allt? jag vet inte om jag ska skriva allt i denna blogg för jag vet inte hur många eller vilka som läser. jag är mest hemma på fritiden, när jag inte tränar. sällan umgås jag med folk. vet inte varför.. men jag känner inget behov av andra. de flesta tycker nog mitt liv verkar skittråkigt, men jag är hemma och sysslar med mina intressen. de få kompisar jag har har andra intressen än jag. de lyssnar knappt på mig när jag snackar om mina. jag är nog femte hjulet under vagnen i vårt umgänge. om ens det. de fyra umgås på fritiden typ varje dag. men mig bjuder de inte in. jag förstår inte? är ju bara med dem i skolan. borde väl vara en del av gänget då? jag har nämnt detta en gång för dem, men de förstod nog inte att jag var seriös. de har i flera år haft varandra varje dag, medans jag fått ha samma känsla under samma tid att jag inte är tillräcklig. uschdå. nu blev detta ett deprimerande inlägg men jag skrev det jag hade på hjärnan. bye-bye-cycle!


rödhåriga japaner

Publicerat: 2008-02-08 @ 20:09:53 | 0 kommentarer

det är bara något med dem som är så.. underbart<3

                 Jin Akanishi                           Tomohisa Yamashita                 Keiichiro Koyama
                      赤西仁                                           山下 智久                                小山 慶一郎
image34image35image37



Nationella SV C-del

Publicerat: 2008-02-07 @ 16:27:11 | 0 kommentarer

ääntligen är svenskan slut! bara fyra nationella kvar nu, matte och engelska. sen kommer det ju vara muntligt på matten också. men svenskan och engelskan är under hela terminen. svenska uppsatsen gick iaf skitbra! bättre än vad jag trodde det skulle gå. fick helt plötsligt massor med fantasi. skrev 6 sidor, mohaha! om Konsten att ta det lugnt. skrev om ungdomars stressiga liv och så vidare. jag borsta tänderna nu och sedan ska jag dra till träningen! hejs.


Nationella SV A-del

Publicerat: 2008-02-05 @ 12:41:11 | 0 kommentarer

så var A-delen på nationella avklarad. jag tyckte den var ganska lätt. förvånade mig själv med att kunna svara på alla nivå 3 frågor. när vi gjort gamla nationella tidigare har jag inte kunnat svara haha. men nu gick det hur lätt som en plätt. svarade på alla. en nivå 3 fråga i mitten blev lite stressigt eftersom det var 3 minuter kvar när jag skulle skriva den. jag var i mitten av häften när det var 20 minuter kvar. då hade 60 redan gått.. fick panik och gjorde andra hälften med en rasande fart. men jag tror inte jag slarvade iallafall. nu är det bara 5 prov kvar och B-delen i svenska är nu på torsdag, ganbatte!