American Pie Presents: Band Camp

Publicerat: 2008-11-09 kl. 14:00:42

Titel: American Pie Presents: Band Camp
Originaltitel: American Pie Presents: Band Camp
Inspelad: 2005
Genre: Komedi

Skådespelare: Tad Hilgenbrinck, Arielle Kebbel, Jason Earles, Crystle Lea Lightning, Jun Hee Lee, Chris Owen, Ginger Lynn Allen och Eugene Levy.

Handling: Matt, som är Stiflers lillebror, tvingas att tillbringa sommaren på ett musikläger som har ett ganska dåligt anséende i de mer populära kretsarna på det high school som han går på till följd av ett grymt spratt som han och hans kompisar spelade skolans orkester. Musiklägret visar sig ha Jims pappa som ansvarig ledare vilket banar väg för massor med pinsamma situationer... Matt bestämmer sig för att han ska spionera på "bandtöntarna" med diverse spionkameror som han köper via internet innan han far. Filmen är fylld med massor av bisarra sexskämt på samma manér som de tidigare American Pie-filmerna.

Omdöme: Den här uppföljaren är minst lika underhållande som de tidigare filmerna! Fullspäckad med helgalna scener och är verkligen skitrolig. Tad Hilgenbrinck gör ett grymt bra jobb som Stiflers lillebrorsa och ack så lika de är! De kunde knappast ha hittat en mer passande kille för rollen. Om du inte redan sett Band Camp så är det ett måste! ♣ ♣ ♣ ♣ ♣


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0