spanien vs ryssland

Publicerat: 2008-06-10 kl. 20:02:41

brabrabramatch som helt klart ägdes av spanien. missade dock nästan hela första halvlek pga av basketträning och därmed första målet av spanien. så hade jag ju oturen att precis gå iväg från soffan när spanien gjorde sitt andra mål. fan tänkte jag. men det gjorde inte så mycket, spanien var duktiga och fick in ytterligare två bollar i mål under andra halvlek! varav det sista var riktigt schnüggt när spanjoren nickade in bollen! ryssarna, tja, vad kan man säga om dem? hade väl några lägen här och var, men det räckte inte. om de hade varit lika bra som spanjorerna på passningar och fintar hade de med all säkerhet fått in mer än en boll. slutresultatet för matchen blev alltså med fyra till spanien och ett till ryssland, 4-1. nu får vi hoppas att sverige klarar av grekland lika bra som spanien gjorde mot ryssland, men grekland är en svår motståndare som vi inte vunnit mot på 88 år! senast var 1920, men vad som helst kan hända intesant? HEJA SVERIGE FÖRFAN!