GBG Basketfestival 2008

Publicerat: 2008-05-06 kl. 22:29:22

tänkte skriva lite kortfattat bara: vi åkte med x2000 ner till göteborg på onsdagen, åt på mcdonalds och gick och la oss i skolan vi alltid bott i.
  på torsdagen var det dags föra våra första matcher. både för lag 1 och lag 2. jag var i lag 2.  vi hade tre matcher, mot blackeberg, katrineholm och bergviken, medans de andra hade två matcher. båda lagen förlorade sorligt nog.
  på fredagen hade båda lagen en match var som båda slutade med förlust och vi åkte ett par grejor på liseberg samma kväll. vi hade mött lobas som var urduktiga.
  lördagen var en händelserik dag. eftersom både lag 1 och lag 2 kommit sist och hamnat i B-slutspel blev det så att vi fick möta varandra i 16-delsfinalen. lag 2 (mitt lag) vann. jätteroligt för oss men tråkigt för resten. vi vann med ett poäng och så slutade de två följande matcherna samma dag. riktigt spännande och jämna matcher mot ullvi där viola avgjorde matchen i de sista 4 sekunderna och vi vann. fan va vi skrek och blev glada. tredje och sista matchen för dagen slutade 21-21 när slutsignalen tjöt. eftersom det var slutspel så blev det sudden death. har aldrig varit med om det förr. olivia foulade på en skuru spelare och de fick skjuta straffar. vi trodde det var över, men faktiskt så missade tjejen båda! vi tog returen och attackerade målet och blev därför foulade. oliva var den som fick skjuta straff och hon satte på första! så jäääävla najs! nu var vi i semi.
  på kvällen chillade vi på pizza hut och var i någon timme på hotellet som johan, lee och stina(?) bpdde i. lag 2 hade match tidigt på söndagmorgonen så vi gick hem och sov. tyvärr så förlorade vi semi-matchen mot bergviken med 3 fjuttiga poäng. men egentligen blev det en vinst för oss. på torsdagen i gruppspelet hade vi nämligen mött dem och spelat urdåligt och förlorat med nästan 30 poäng! bergvikarna från luleå blev nog rejält ställda när vi kom med en sådan revansch.
  runt halv fem snåret på eftermiddagen for bussen från scandinavium hem till vårt kära järfälla i stockholm. vi stannade på rastplatsen i brunntorp tror jag det hette och vilade och köpte förnödenheter och kom hem ca halv elva.
  detta var hela göteborgsfestivalen årgång 2008 i en "kort" sammanfattning.
 
image73

Kommentarer
Postat av: Andreas Berninge

haha du berättade de där förut;)

2008-05-06 @ 22:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0