Bare Bea - Første gang suger

Publicerat: 2008-06-30 @ 13:18:17 | 0 kommentarer

riktigt bra norsk film..



sprungit sandviksspåret

Publicerat: 2008-06-28 @ 16:43:40 | 0 kommentarer

kom nyss hem! mycket träning, cyklade fan dit och hem igen. och sprang. hade ju planerat springa två varv, alltså 4,6km, men det blev lite till. sprang ut till tavlan och tillbaka igen så det blev 5,2km istället! skulle kunnat fortsätta springa men bestämde mig att det där fick räcka för idag. kanske tar en runda på måndag igen.. ^^ tiden då.. den blev väl sämst haha. 32:29 fick jag det till iaf.. :) skulle kunna få mycket bättre tid om jag tog i lite mer men jag vet inte hur mycket jag klarar i dagens läge. det var rätt så länge sedan jag sprang så långt och jag vill inte ta ut mig i början.. :b men annars var det väl helt okej.. mitt mål är väl iallafall att få under 30min under sommaren! =D


träning på spånga ip

Publicerat: 2008-06-27 @ 21:53:03 | 0 kommentarer

jag vet jag vet, jag har varit en dålig bloggerska. men som sagt, det händer inget under mitt lov och varför ska jag blogga då för?
iallafall.. tyskland - spanien i em-final, och självklart är det tyskland jag hejar på! orka la spania. har knappt kollat på de senaste matcherna, och inte ens skrivit in resultaten.. ajdå. jag som skulle följa allt! men hoppas att jag har lust att se finalen som.. är imorrn va? tror det O_o
aja, nu till rubriken. idag var vi alltså och tränade på spångas ip. jobbigt med massa spring! först sprang vi två varv (0,8km) som uppvärmning och sedan var det dags för coopers test på 3km. alltså 7 ½ varv. jag höll på att döööö.. eller okej, inte dö men min kondis är sämre än sämst just nu. elin och erika varvade mig när det var kanske 10 meter kvar till mållinjen (fast jag hade ett varv kvar då X_x) fan va dålig man känner sig hahaa! min tid tyckte jag var helt OK för att vara jag, 16:05min. vi ska springa en gång till om några veckor för att se om man förbättrat sig, och fan då ska jag iallfall klara 15min :) efter det körde vi lite cirkelträning med push-ups, sit-ups m.m. var väl inte riktigt så jobbigt men jag känner både att jag måste få fler muskler och bättre balans. efter det så skulle vi springa typ intervall.. 70s joggning, 20s gå .. fyra gånger! jag tror det blev.. 3 varv kanske? vid det laget var jag fan slutkörd så det momentet gick inte helt på topp. sååå imorgon ska jag cykla upp till sandvikspåret och köra ihjäl mig på två varv som är 4,6km :) HEJAHEJA!


24 juni 2008

Publicerat: 2008-06-24 @ 21:22:09 | 2 kommentarer

inte skrivit på ett tag igen men jag pallar verkligen inte. händer ju inget i mitt liv så. kan väl slänga in några meningar om em. semifinal snart och det är tyskland - turkiet och ryssland - spanien. hejar på turkiet iaf.. men hade nog velat se både tyskland och turkiet i finalen :/
jag är glad för imorgon ska jag och mamma åka till netonnet och köpa min nya dator! *happy* det ska bli jätteskönt att få någe nytt här i huset/rummet. min data är så ohyggligt.. dålig. låter som fan gör det också.
en annan sak jag har att berätta är att jag typ ska på CH3RiSH-träff den 9 augusti! CH3RiSH-träffen är en träff för JE-fans. Johnny's alltså. fattarni? nej troligen inte.. O_o det är en träff för sånna som jag som lyssnar på NEWS etc.
adjö!


19 juni 2008

Publicerat: 2008-06-19 @ 13:44:08 | 0 kommentarer

här sitter jag och käkar kungen av danmark och mår allmänt bra. dock var det ju lite synd igår att sverige inte klarade av att vinna mot ryssland. kan ärligt säga att sverige suger på fotboll. läste att enligt statistiken är vi sämst, och det tvivlar jag inte ett dugg på! men vad kan man göra? kul för ryssarna att det gått så bra för dem i år. jag menar vinna eurovision song contest samt komma till kvartsfinal i em. jag tror de kommer förlora mot holland men man vet aldrig, de spelade bra mot oss. fast jag hejar på holland! :) 
image526
just nu sitter jag och lyssnar på tegomass' nya singel, aiaigasa, och den är väl helt lovande för tillfället. det var såklart en limited edition och då fick jag en dubbelcd.
disc 1 - tre spår, disc 2 - musikvideo samt making of .. :)


18 juni 2008

Publicerat: 2008-06-18 @ 17:30:01 | 0 kommentarer

hej,
tre dagar sedan jag bloggade. rätt länge för att vara jag. jag brukar ju blogga varje dag och ibland flera gånger på en dag. inte så mycket har hänt. har haft en urjobbig träning som vanligt och inte blev det någon övningskörning idag heller, men kanske imorgon? måste vänta på nån handledargrej så mamma och pappa får ut och köra med mig och simon. pappa och jag har iallafall kommit överens om att jag ska få köpa en data nästa vecka när han får lön. jag betalar 50% av den, dvs 3 024kr. just nu har jag 2 840 så det saknas 184 kronor. och jag får 300kr nästa vecka så allt är ju klart att vi åker och köper min älskade data nästa vecka. i'm so happy! ikväll är det em som vanligt. ska kolla på ryssland - sverige och självklart hoppas jag på sverige så vi kommer in i kvarten. där kommer vi dock förlora mot holland som kommer vinna hela skiten! ajöss!


TURKIETS SUPERVÄNDNING!

Publicerat: 2008-06-15 @ 23:26:15 | 1 kommentarer

turkiet vs tjeckien, och herregud vilket match! det stod ju nästan klart att tjeckien skulle vinna, när de ledde med 0-2 i sista kvarten. jag menar, hur ofta händer det att ett lag vänder från 0-2 till 3-2? inte ofta, men det händer! som i denna match! shiat, under sista kvarten hinner turkiet proppa in tre mål! god damn, och de sista två under två minuter i slutet! trodde inte det var sant! :O och tillråga på allt, haha, så blev turkiets målvakt utvisad i typ 92:a minuten! XD så nummer 17 i fick hoppa in i en minut haha! :) där hade det kunnat gå illa! säger bara, FAN VILKEN MATCH! :D nu kom turkiet till kvarten och ska spela mot kroatien! 
  några ord om den andra matchen som spelades samtidigt fast på en annan arena och annan kanal, schweiz - portugal. trodde fan portugal skulle vinna lätt. schweiz har ju inte spelat så bra och förlorat alla matcher. men icke sa nicke, när ronaldo inte är inne på plan då tar schweiz segern lätt! :) andra målet, 2-0, fick de genom en straff! :)
  jag kollade inte så mycket på schweiz-portugal eftersom jag var för upptagen av turkiet-tjeckien. visste att det skulle bli en bättre match för vinnaren var den som kom till kvartsfinal! men dock så följde jag det mesta av den andra matchen också. man kan ju se två kanaler samtidigt! hihi!




lagmiddag hemma hos camilla

Publicerat: 2008-06-15 @ 17:21:20 | 0 kommentarer

har ju helt glömt att berätta vad som hände på skolavslutningskvällen! tänkte ta det kort, men jag + laget + coacher var hemma hos camilla på middag! :) vi åt grillad mat och god efterätt. våra coacher fick även roliga presenter av oss! johan fick en mugg (bitch of the year) och en toaster, emma en godisbh och typ ansiktskrämer och tim fick isblåsa för baksmälla samt ölspelet. sedan delade de ut lite priser till några i laget för lagets gangster, clown, pluggis, crybaby, frågetecken och blondin! :) skojskoj! ungefär vid halv elva började iallafall jag och maria röra oss hem! jag var jättetrött och ville bara sova.. hio! men det var en riktigt trevlig kväll ändå! :) <3



mina betyg

Publicerat: 2008-06-15 @ 00:21:29 | 2 kommentarer

hela 305 poäng lyckades jag skrapa ihop till slutbetygen! jag är riktigt nöjd =) en höjning med 55p sedan förra betygen och hela 85p från åttan! det kallar jag bra kämpat, och det har jag också. TACK alla lärare! :)



skolavslutning

Publicerat: 2008-06-13 @ 14:33:31 | 1 kommentarer

nu har den varit. sorligaste dagen i mitt liv. idag är dagen då jag splittras från alla nära och kära. vet inte ens vad jag ska skriva. jag gissar att det jag känner inte går att skriva ner med ord. sa ju knappt hejdå till någon. faan. alla drog ju bara. när bi höll sitt tal i aulan började jag gråta. särskilt när hon sa att vi slutat den obligatoriska skolan nu. det kändes så sorligt. detta har varit en så stor trygghet. och nu är det slut. allting är slut nu.

jag kommer sakna er från 9h <3



sista kvällen med gänget

Publicerat: 2008-06-13 @ 09:33:31 | 0 kommentarer

ja, först började det alltså med middag. varje klass hade fått ett varsitt långt bord. och middagen var, som jag trodde, rostbiff och potatissallad. leif sjöng lite grann på scenen och vi fick sjunga med i allsångshäftet. igår kväll var det faktiskt första gången jag såg rektorn haha. fick en ny nu i nian, men hon har inte gått runt och presenterat sig.
  efter middagen så hade lärarna gjort en show som var jätterolig! dom skämtade lite om olika elever och vad dem gjort för kul under dessa tre år samt deras kärlekar m.m. hihi. dom nämnde inte mig iallafall. hanna, min klassföreståndare, var inte så rolig. hon nämne tre personer från vår klass :( fett trist! aja, hon var skön iaf när hon och charlotte skulle spela fjortisar haha! :D XD efter showen snackade jag o mamma lite med hanna och sen drog vi hem! :) fan, hanna kommer man ju sakna mycket :/ och andra lärare.. :/ aja, lyckad kväll iaf! :D
  HELVETE, idag är det ju sista dagen med gänget! jagvillintejagvillinte! till råga på allt, så har jag haft värsta drömmen om att börja gymnasiet.. suuuuuck. jag hatar dem drömmarna. får en så "olustig" känsla när jag vaknat. mår faktiskt dåligt. nog pratat om det, fan nu äre skolavslutning. jag kommer lämna den tryggaste platsen som finns, viksjöskolan! oh gud :( kommer knappt träffa någon från min klass igen... shiat. vissa har jag lixom känt sen lågstadiet... eller iallafall vetat vem de var. det är väl bara ta ett djupt andetag, och .. gå till skolan snart.. hejs.


oh jävlar, nu är det snart slut

Publicerat: 2008-06-12 @ 16:53:48 | 0 kommentarer

idag var jag i skolans korridorer för näst sista gången. vi skulle städa skåpet m.m. vi kollade även på inspelningar från sjuan! dock var det bara tio personer eftersom vår lärare inte hitta resten, synd, men fasiken vad söta alla var :D uuusch jag vill inte sluta viksjöskolan. jag är rädd för att jag kommer sakna alla :/ jag får väl tänka att hela livet är som ett långt sommarlov från alla.. haha. omöjligt tanke, men ändå? ikväll är det iallafall sista kvällen med gänget och det blir nog skojsigt. ska nog gå och sminka mig nu, har inte gjort det på över en veckamen tänkte att det kunde vara trevligt ikväll! adiós!



jdorama och em

Publicerat: 2008-06-11 @ 22:59:29 | 0 kommentarer

idag hittade jag en ny jdorama som var riktigtriktigt bra! zettai kareshi/absolute boyfriend heter den. kort sagt handlar det om en robotkille som är skapad för att vara den perfekta pojkvännen till en tjej. tjejen har "valt" hans egenskaper så han ska passa henne. till slut så börjar hon få känslor för honom.. och så vidare! :D låter bra va? jag fastnade redan efter de första minutrarna. kände direkt att den här kommer vara bra och rolig! är redan på avsnitt fem och jag började idag, hoho! efter detta inlägg ska jag kolla igen hihi :)
  aja, em idag igen såklart! första matchen för dagen var tjeckien vs portugal där portugal tog hem segern ganska lätt med tre mål mot ett! andra matchen, schweiz vs turkiet kollade jag inte så mycket på. var ju fast i min jdorama! men jag kollade de sista trettio minutrarna och hann se turkiets andra mål som var riktigt snyggt! :D matchen slutade alltså 1-2 till turkiet! :)
  nu ska jag fortsätta kolla på robotdramat och sen ska jag till sängs för att orka upp till den näst sista dagen i viksjöskolan, sorligt! :( OYASUMINASAI!


 


SVERIGE VINST MOT GREKLAND!

Publicerat: 2008-06-10 @ 23:18:22 | 0 kommentarer

GO SWEDEN! fan va härliga ni är! zlatan, TACK för målet i 67:e minuten! äntligen gör du något bra! det gav er verkligen en kick och ni kämpade som aldrig förr! till och eran back, hansson, kämpade för sitt liv för att göra ett mål! men va fan gjorde han vid målet egentligen? tänk om bollen vänt, då hade det inte varit någon hansson där nere! ackack, men fyfan va bra ni ääääär! jag visste ni hade chans på de där jävla grekerna! jag visste det! efter 88 år måste det fan vara nog! KÖR PÅ SOM NI GÖR OCH KROSSA SPANIEN I NÄSTA MATCH! HEJAHEJA! <3




spanien vs ryssland

Publicerat: 2008-06-10 @ 20:02:41 | 0 kommentarer

brabrabramatch som helt klart ägdes av spanien. missade dock nästan hela första halvlek pga av basketträning och därmed första målet av spanien. så hade jag ju oturen att precis gå iväg från soffan när spanien gjorde sitt andra mål. fan tänkte jag. men det gjorde inte så mycket, spanien var duktiga och fick in ytterligare två bollar i mål under andra halvlek! varav det sista var riktigt schnüggt när spanjoren nickade in bollen! ryssarna, tja, vad kan man säga om dem? hade väl några lägen här och var, men det räckte inte. om de hade varit lika bra som spanjorerna på passningar och fintar hade de med all säkerhet fått in mer än en boll. slutresultatet för matchen blev alltså med fyra till spanien och ett till ryssland, 4-1. nu får vi hoppas att sverige klarar av grekland lika bra som spanien gjorde mot ryssland, men grekland är en svår motståndare som vi inte vunnit mot på 88 år! senast var 1920, men vad som helst kan hända intesant? HEJA SVERIGE FÖRFAN!



armémuséet

Publicerat: 2008-06-10 @ 15:28:09 | 0 kommentarer

där var vi idag med klassen. inte så kul. var inte så intresserad om 1:a & 2:a världskriget just idag. om en timme ska jag fara på träning och jobba bort fläsket jag skapat idag på mcdonalds, tjosan!


holland vs italien

Publicerat: 2008-06-09 @ 23:40:39 | 1 kommentarer

herre min gud vilken bra match! holländarna ägde helt klart hela planen och lyckades få in bollen i mål hela tre gånger! trodde det skulle bli en jämn match, men redan i första halvlek visade holland att de var kungarna på planen och spelade mycket grymmare än italienare! grattis holland!



klänning till skolavslutningen

Publicerat: 2008-06-09 @ 20:22:47 | 0 kommentarer

köpte en klänning till skolavslutningen idag!! dock vet jag inte vilka skor jag ska ha. antingen vita/gråa ballerina (som visserligen skaver som bara den) eller mina klackskor jag hade på balen. lutar mer mot klackskorna faktiskt. för att lägga in något ord om kvällens match mellan rumänien och frankrike så.. har jag inget att säga. matchen sög och den sluta med en nolla för båda. jag hoppas innerligt matchen att mellan holland och italien blir något att se på.




ginatricot, 149:-


fotbolls-EM

Publicerat: 2008-06-08 @ 22:50:30 | 0 kommentarer

andra inlägget om dagens matchen i EM!
första, österrike vs kroatien, var bra! fast det tycker jag väl om allt för har inte så himla mycket att säga till om i fotboll. hejade såklart på österrike för jag är halv-österrikare. tyvärr så fick kroatien skjuta straff i tredje minuten och det blev det ända målet på hela matchen! :( slutade alltså 0-1 till kroatien med jag tycker österrike var mycket duktigare! vilken kämparglöd, och passningsspel! mycket duktiga :)
kvällens andra match, tyskland vs polen, var också grymt bra! lukas podolski gjorde matchens två mål för tyskland. alltså blev slutresultatet 2-0 till tyskland och det var bra för jag hejade på dem, hihi! :) hoppas på lika bra matcher imorgon kväll!


åskan i natt

Publicerat: 2008-06-08 @ 22:44:02 | 0 kommentarer

tänkte skriva två inlägg nu. första om ovädret i natt.
fan jag trodde jag skulle dö! så rädd blev jag när åskan small rakt ovanför huvudet på mig så fönsterrutorna skallrade. förstod inte först att det var åska, trodde det var explosion. efter andra smällen så förstod jag att det var det. men usch, så läskigt det var. jag, en tjej på 16 år, var tvungen att gå in till mamma och pappa. dock fick man inte sömn där heller pga att mor min snarkar och andas så högt. gick inte till mig igen och somnade inte förrns ett par timmar senare. vilken natt säger jag bara, herregud...


vinst till portugal!

Publicerat: 2008-06-07 @ 22:48:51 | 0 kommentarer

FAN VA NAJS! :D portugal vann mot turkiet med 2-0 och sista målet gjordes i sista minuten! så jävla snyggt! tänkte precis då skriva in i mina protokoll att portugal vunnit med 1-0, fast tänkte då att "tänk om någon gör mål nu" och så händer det! haha! fan va bra match asså! missade knappt någon sekund! ska fan följa hela em :D fast jag missar halva matchen med portugal vs tjeckien på tisdag pga träning >< aja! kul ändå! längtar till matcherna imorrn hihi!


fotbolls-EM

Publicerat: 2008-06-07 @ 20:19:44 | 0 kommentarer

idag vaknade jag straxt innan åtta. gick ner och ut på baksidan för att fortsätta sova i hammocken. där sov jag väl i ungefär en och en halv timme innan solen låg över hela. gick sedan upp till mitt rum för att sova i mitt eget rum igen som faktiskt var väldigt svalt, till och med kallt! var t o m tvungen att stänga fönstret för att inte frysa ihjäl. efter jag sovit gjorde jag mig i ordning för att ligga ute i solen och bli brun. det gjorde jag i ett par timmar, men mycket färg fick jag dock inte. kom på att jag ska köpa högtalare till min ipod så jag slipper ha hörlurar när jag ligger där ute. det är så obekvämt.
  annars har jag kollat lite på jdoramat osen och just nu har vi gäster här och jag sitter och kollar på det taiwanesiska dramat romantic princess. kollade faktiskt nu på första matchen i fotbolls-em. schweiz vs tjeckien, tjeckien vann. och såklart, som vanligt, missade jag målet. precis när jag går iväg i en minut för att säga en sak till mamma så gör de mål. jag har aldrig sett ett mål live pga av detta. det är förargligt. aja, om ca en halvtimme är det portugal vs turkiet och då kanske man får se något mål. heja portugal!


jag hatar sommar

Publicerat: 2008-06-06 @ 11:07:18 | 0 kommentarer

SÅ JÄVLA FUCKING VARMT! nu är jag riiiktigt förbannad. jag pallar inte vakna varenda jävla morgon klockan halv nio av värmeslag! JAG OOORKAR INTE. vill fan soooooooova! förra sommaren var det iallafall relativt svalt. MEN KUL! i år ska det bli typ varmaste sommarn miljoner år.... ÅÅÅH. kan faaan inte köpa en dator nu, måste köpa en luftkylare... FAN. de är ju fett dyyyyyra också. 800spänn var den billigaste jag hitta och den är typ sämst :'( jag kommer DÖÖÖ i sommar!!!!!!!!


KICK - Fest hos mig!

Publicerat: 2008-06-04 @ 20:21:48 | 0 kommentarer



rasten

Publicerat: 2008-06-04 @ 10:10:49 | 0 kommentarer

har rast nu. eller håltimme om man vill kalla det så. haft sista matte och no nu med torbjörn. fick ingen glass :( på matten gjorde vi typ inget men vi lämnade in böckerna. emelie och jag var för snabba på att räkna klart en sida så vi chillade lite. på non lämnade vi också in böckerna, fysik, biologi och kemi. sen spelade jag gitarr haha. sen cyklade vi heeeem! vi börjar 10.45 igen med swedish. fast jag tror vi ska ha english, i don't know :)


ska nog köpa ny dator!

Publicerat: 2008-06-03 @ 21:34:32 | 0 kommentarer

för alla mina pengar jag får inom de närmsta veckorna! jag har typ 800-900kr, jag får för betygen 900-1300kr, och från klasskassan kanske runt 900kr. så det blir väl ganska mycket. närmare 3000kr. har inte direkt råd att köpa en data för de, men en del va den! sen får jag väl avbetala eller något.
här är den jag funderar på! den har 320GB i hårddisken och det räcker gott och väl för lilla mig och den kostar 5 749kr:


dagens inlägg

Publicerat: 2008-06-03 @ 16:27:12 | 2 kommentarer

tråkig dag i skolan. fick glass av ann efter idrotten och sen av maria på språkvalet. kan säga att anns glass vann. det var väl egentligen mer eller mindre samma glass förutom att anns var päronsplit och marias choklad..
ska snart åka till träningen, hoppas det blir kul! :D


ändrade tankar

Publicerat: 2008-06-02 @ 21:44:09 | 1 kommentarer

ja, jag tror jag har ändrat mina tankar om basketen. nu, helt plötsligt, vill jag spela jättejättemycket! inte alls sluta. kan knappt förstå varför jag var så ledsen innan. men det går väl i perioder.. som jag skrev tidigare(?) aja, får se hur det blir under sommarn!
förresten! fick veta mitt bildbetyg idag. MVGMVGMVG! fan va skönt det känns, ville jättegärna ha det. åh, vad glad jag är! kommit underfund med att jag måste få minst 12 mvg och resten vg för att vara nöjd. dvs en höjning med 50p till 300p, 7 mvgn till och två vgn till. jag kan få högst 305p, alltså 13 mvgn så det vore synd om jag inte får det. hoh.


gröna lund igår

Publicerat: 2008-06-01 @ 21:23:20 | 0 kommentarer

var ju på grönan igår med klassen :) eller klassen och klassen, vi var väl ganska uppdelade. det var väl mest jag, emelie, mikaela, jennifer, linda, jenni, kakan och eldin. linda och jenni drog hem när vi andra åt lunch. vi åt på matvraket. hoho. sedan gick vi i spökhuset med killarna. HAHA. fyfan vad kul det var! kakan och eldin var minst lika rädda som oss. de tvingade fan mig att gå först. läskigast var nog frankenstein när han hoppade fram där bakom hörnet. han var ju så otroligt lång :o åkte nästan ingenting egentligen. inte vilda musen, frittfall. jag vågar, men ingen annan ville och palla åka själv liksom. vi åkte väl hem straxt efter fem. tog färjan till slussen. sen tunnelbana. sen på pendeltågstationen skrämde maria livet ur mig XD men det var trevligt ändå sådär på en lördagkväll.. ;)