sista inlägget..

Publicerat: 2008-04-30 @ 13:02:19 | 0 kommentarer

.. innan jag far! jag åker väl om ca 35 minuter. dock har jag inte packat färdigt, men det ska göras! min resväska är typ proppfull även fast det är massa som inte är nedpackat. men det löser sig nog. HEJDÅÅÅ.. HARE GÖTT <3


sagan om isfolket

Publicerat: 2008-04-29 @ 18:59:59 | 0 kommentarer

image526tänkte bara skriva lite kort såhär på kvällen att jag börjat läsa igen! tvillingarna och jossan (jennifer vet jag inte?) har tjatat såå mycket om en serie som heter sagan om isfolket att jag tillslut också bestämde mig för att pröva mig på den. dock var ju inte fallet att jag gick och köpte den första av de 47 böckerna utan min kära mor hade faktiskt alla på vinden, det ni! började läsa i lördags kväll men är än så länge på den första boken och den är faktiskt riktigt bra!
nu skall jag käka, duscha och packa.. kanske inte i just den ordningen jag skrev men.. Auf Wiedersehen!


last friends

Publicerat: 2008-04-29 @ 08:04:12 | 2 kommentarer

imorgon blir det göteborg för mig och klubben! åh älskade göteborg <3 finns ingen bättre stad på jorden än göteborg. fjärde gången det blir basketfestivalen förr oss 92or, men nu tillsammans med 91 och 90.
   har börjat kolla på drama igen. alltså från asien. laddade ner nya avsnitt av they kiss again och började på en ny serie som heter last friends. riktigt, riktigt bra båda två! they kiss again är en taiwanesisk serie och last friends från japan. last friends inkulderar några av mina favorit skådisar: nagasawa masami, ryo nishikdo och otroligt söta shibuya takeru (som är 8 år).
   jag ska snart bege mig med cykel(!) till skolan för att kolla in olle waller i aulan! alltså han "fråga olle". Adiós!

image70


NEWS - SUMMER TIME (PV)

Publicerat: 2008-04-28 @ 08:09:49 | 1 kommentarer

NEWS nya låt och singel, grymt bra!  jättebra musikvideo också och alla är så otroligt söta. shige med glasögon är helt lovely, gah kawaii <3



basketloppis

Publicerat: 2008-04-26 @ 23:27:02 | 0 kommentarer

idag var jag på loppis med laget. eller ja, var ju inte direkt på loppis för att handla utan för att sälja! sämst som jag är sålde jag ingenting till folk. bara till mig själv mohaha. palla loppis. tråkigt och jag är sämst. aja, sedan bar det av att se på tjejerna när de spela match mot åkersberga! duktiga like always då de vann med fyrapoäng. slutresultatet blev 69 - 65!


på tandregleringen

Publicerat: 2008-04-24 @ 19:00:45 | 2 kommentarer

så mickis och jag cyklade till jakan för att sedan ta pendeln till sundbyberg. på stationen träffade vi linnea och madde och tog även sällskap med dem, kul! :D vi hade jätteroligt på tåget och madde och linnea snackade om en dildo så även gubbarna brevid oss garva HAHA! det var skönigt. iaf.. väl på kronan fick mikaela gå in först hos georg och göra sitt och sen kom ola och hämta mig. jag blev t o m klar före mickis, haha.. ola och jag.. vi är snabba! HAHAHA XD när båda var klara så tog vi pendeln hem till jakan station och våra älskade cyklar, mjaouw!


slutade 11.45

Publicerat: 2008-04-24 @ 12:22:42 | 0 kommentarer

najs va?! hade bara nationella och so. matten var inställd för torbjörn är i frankrike och slöjden.. tja det vet jag inte? nationella gick väl sisådär. B1 delen var rätt så lätt, var väl något tal jag inte riktigt förstod. B2 var.. jobbig. för det var mycket att skriva. hann inte ens klart. men aja ^^
   ska till tandregleringen idag! tillsammans med......... MIKAELA! hon ska dit till 15.00 och jag 15.10 så vi bestämde oss för att samåka! ruwligt. måste fixa min cykel lite först innan, asså vi ska cykla till jakan och sedan ta tåget. min broder använder ju jämt min cykel så sadeln är högt upp. måste schänka den. men det är nästan 2 timmar kvar tills dess sååå.. Au Revoir!


godmorgon!

Publicerat: 2008-04-24 @ 07:49:02 | 0 kommentarer

ännu ett morgoninlägg från mig, kul va? =)
igår var jag ännu en gång på cybergymnasiets öppna hus. fast första gången på norra skolan. den var jättefin och så men man blev lite nedtryckt av alla fina målningar eleverna gjort (a) grymt snygga! efter jag vart på norra gick vi till södra för att kolla läget en tredje gång. såg likadant ut som innan haha. det var ju ändå öppet hus samma dag så lika bra.
   om en timme sitter jag i sal 34 och skriver på matteprovet. nationella. jag ooorkar inte. har inte räknat matte på två veckor så det kommer nog gå skiiiitbra. menmen, satsar inte längre stenhårt på mvg. om torbjörn vill ge mig det sen så är det en annan sak. sayonara!


gröt, singalong, sova

Publicerat: 2008-04-23 @ 16:16:50 | 0 kommentarer

nationella på provet gick väl ganska bra. tror inte det hade kunnat gå mycket bättre för min del iallafall. var lite trött. när jag kom hem gjorde jag gröt och kollade på två avsnitt av sing a long. mucho fun! efter det var jag så sömnig att jag sov i kanske tre timmar haha. klockan var tjugo i tre när jag gick upp. nu har jag mest ätit och fixat mig innan jag ska dra iväg på det öppna huset. ciao


reflektionsdag

Publicerat: 2008-04-23 @ 07:48:00 | 0 kommentarer

..och jag sitter uppe vid kvart i åtta. som jag skrev tidigare ska jag nämligen till skolan för att göra muntliga nationella provet i matematik. kommer bara ta 20-30 min och sen ska jag hem och soooova! pluggade konsthistoria igår så det innebär att denna dag är ganska ledig. kanske ska göra biologi mindmapen om jag får tråkigt här hemma. kommer få vara själv ett par timmar. men nu ska jag borsta klart mina tänder och sminka mig och sen dra! ja ne!


folktandvården

Publicerat: 2008-04-22 @ 21:10:21 | 0 kommentarer

japp! fixade min tand idag. det blev typ jättebra, haha. vet inte riktigt vad bra är men.. ser ut som innan. dock vet jag inte riktigt om min plastskena passar till mina tänder längre och vågar inte prova av oro av att tanden ska gå av igen. men ska försöka få på den ikväll.
   träningen idag gick väl sådär. är fortfarande lite ringrostig efter sjukan. orkar inte så mycket. men det löser sig! imorgon är det reflektionsdag, men jag måste vandra till skolan klockan halv nio för att göra muntligt nationellt prov i matematik. yäy! senare på kvällen ska mamma och jag fara in till stan för att gå på cybergymnasiets öppna hus (igen). men denna gång på deras ny öppnade skola på vanadisvägen. valde den som tredje&fjärde val. men det blir nog brao!


brolle - jag ger dig min morgon

Publicerat: 2008-04-22 @ 00:08:35 | 0 kommentarer



sing a long

Publicerat: 2008-04-21 @ 22:09:43 | 2 kommentarer

haha, fyfan vilket skönt program det är! claes malmberg och sussie eriksson är bara så otroligt roliga. kollade på gamla avsnitt. ett från 07 och ett från i år. då brolle medverkade (såklart!) 07 tog han sönder golvet med skorna när han sjöng johnny cash! men skönast är nog den senaste när han var i samma lag som claes och roger pontare! vilken familj asså! två norrlänningar och claes som spelar. roger - pappa, claes - mamma och brolle - son. det var de dem sa själva. roliga moves och hela faderullan! kolla in avsnitten på http://www.tv3.se/singalong!
   annars så har vi fixat tid hos folktandvården som ska fixa min tand! imorgon 11.50 bär det av i tandläkarstolen. haha, misstolk? sen har jag kvar min vanliga tid hos tandregleringen på torsdag. slipper syslöjden igen YES! jag har inte haft syslöjd sen förrförrförra veckan! och nästa torsdag är vi lediga, och jag är i göteborg, och veckan efter det.. tja.. kanske ingen slöjd pga bal på kvällen? men nu ska jag nog checka ett roligt singalong avsnitt, tjohsan!


myspace.com/becrut

Publicerat: 2008-04-20 @ 21:20:38 | 0 kommentarer

har faktiskt skaffat myspace nu! inte för jag kommer vara så aktiv där men ändå. det bästa är ju att jag är polare med brolle där, mohaha! lite häftigt fastän han är kompis med drygt 700 pers. jag skrev till honom men han svara inte :( fast det trodde jag inte han skulle heller. men jag är bergis på att han läst! han var inne just då jag skrev =)

image69


körslaget&tand

Publicerat: 2008-04-19 @ 22:14:42 | 0 kommentarer

hur najs det än hade varit att vara på liveshowen var det minst lika härligt i tv-soffan! körerna var otroligt bra denna lördag och det var minst sagt nervöst vid utröstningen. jag röstade naturligtvis på team brolle. två gånger. senast jag röstade på tv var nog på någon i idol2006. rätt länge sedan. jag var jävligt nervös på utröstningen för brolles framträdande skiljdes ganska mycket mot de andras. men de var absolut inte sämst. de sjöng ju en av världens bästa låtar, watching the stars. dock åkte team markoolio, som enligt mig var en av kvällens bästa, ut. hade hellre sett mindre av team linda bengtzing. menmen, sånt är livet. bara inte team brolle far hem till norrland så är jag nöjd.
  förresten, tro det eller ej, så gick min tand av precis innan körslaget började. japp, det är sanningen. fast det var ju bara lagningen men ändå. haha, så nu är ungefär 1/5 av min framtand borta. mamma ska ringa på måndag både till tandregleringen och folktandvården. hoppas jag inte får missa skolan eller basketträningarna veckan som kommer igen.

image68


min dag

Publicerat: 2008-04-18 @ 23:35:26 | 0 kommentarer

jag har faktiskt gjort mycket idag. som jag skrev senast åkte jag med mamma och hämtade simon vid hans skola. men innan dess så kollade jag på legally blonde som jag fick idag. dubberdvd tillsammans med djävulen bär prada. grymt bra filmer båda två. elle är verkligen en smart blondin. mamma var så snäll att hon köpte ben & jerry's phishfood till mig bara för jag va sjuk. muums. åt kanske halva och sedan drog vi iväg på vår bilfärd till hammarby sjöstad. jag laddade upp bilresan med vatten, brolle och ipoden. mysigt. skivan får nog 4/5 i betyg för jag saknar hans mörka djupa röst som han har i sina gamla engelska låtar. lite synd att han inte använder den. men låtarna är grymt bra. vi hämtade upp simon och fortsatte till farsta gård där han skulle ha någon spelning med några i klassen. nu har jag iallfall sett en i hans klass och det är mandus. lite skoj. vi lämnade bara av brorsan och fortsatte hem då jag var jättetrött och ville bara somna i bilen, vilket jag inte gjorde. när jag kom hem fortsatte jag kolla på legally blonde eftersom jag inte kollat klart innan vi åkte iväg. mamma och jag åt lasagne till middag. klockan åtta kollade vi på talang2008 och skrattade lite här och där. mamma åkte till jobbet straxt efter nio och halv tio kollade jag och pappa på djävulen bär prada. den var nyss slut så nu sitter jag här, wiho :)


jsöwjcfd

Publicerat: 2008-04-18 @ 13:30:28 | 0 kommentarer

hade bara lust att skriva ett litet inlägg. är sjuk och har varit det hela veckan. palla >< första gången jag varit sjuk och missat skolan i hela nian. dock gick jag till skolan i onsdags då det var nationella eng uppsats. alla lärarna sa att jag borde gå hem men jag pallade inte haha. men mådde absolut inte bra. så har varit hemma torsdag och idag. och tisdag. missat träningen hela veckan också. blä, usch vilken dålig kondis jag måste ha nu. bara legat hemma och vridit mig. typ. wellwell, jag kan ju berätta bara för skojsskull att jag kom in på alla gymnasium jag sökt till. jag var över medianen med ganska många poäng på alla förutom mikael elias. där var den 5 poäng över tror jag. gick in och kolla lite på hur många som sökt till cyber och så, det visar sig att min klass kommer bli ganska liten. 12 pers HAHA. men de slår nog ihop den med samkultur från norra. då blir vi iallfall 22. sköntskönt.
just nu lyssnar jag på brolle och ska snart tvätta ansiktet och klä på mig. mamma är och handlar just nu men jag tänker nog följa med henne lite senare och hämta simon på hans skola, kulturama, bara för att se hur den ser ut! skoj!



brolles platta

Publicerat: 2008-04-17 @ 12:37:24 | 0 kommentarer

image526köpte brolles nya skiva idag:
ett hjärta som glöder, som en gång brann.
grymt bra skiva med grymt bra låtar!
favoriterna är hittils mexiko, solo i stockholm, det är hon, vaken igen och jag är född i en liten by.
lyssna på dem om du har tid! ;D





INGEN KÖRSLAG! :(

Publicerat: 2008-04-14 @ 17:43:33 | 0 kommentarer

De svarade mejlet idag, och tyvärr är alla biljetter till Körslaget slut. PISSRÅTTA.


KÖRSLAGET LIVE!

Publicerat: 2008-04-12 @ 21:57:42 | 0 kommentarer

har "bokat" biljetter till Körslaget på lördag! :'D fatta va najs? FÅR SE BROLLE LIVE <3. gudars, han är ju så het 8). ska gå med tvillingarna och jennifer! men det är dock inte 100% säkert att vi får biljetter. man skulle bara mejla sitt intresse och adress. biljetterna kan ju va slut. men det är dem för hoppningsvis inte. då blir jag überledsen! MEN NU SKALL JAG VARA POSITIVT, TJOHOEJ!


match mot haga/haninge

Publicerat: 2008-04-08 @ 15:41:34 | 0 kommentarer

vann med 30 poäng efter en väldigt, väldigt jämn match.
86-56 blev resultatet vilket jag gjorde 2 poäng av.


silence speaks louder than words

Publicerat: 2008-04-04 @ 21:29:56 | 0 kommentarer

min nya japanska vän är fewt skön!
han nämner hela tiden kame-chan! 8')
men jävligt långa mejl blir det (>_<)
jobbigt att svara .. :D

idag var det engelska nationella!
det gick sådär. men hörförståelse bandet SÖG!
vissa ord var bara mummel :s jobbigt.. ><

hade även match idag mot blackeberg!
mina vänner var där och kollade på,
och såklart vann vi ;) men dock gjorde jag
bara 4 poäng vilket är 12 poäng mindre
än senast vi mötte dem.. (>_<)
slutresultatet var iallafall: 79 - 23



senare "nyårslöfte"

Publicerat: 2008-04-02 @ 22:50:09 | 0 kommentarer

jag har bestämt att jag ska inte äta godsaker eller dricka något onyttigt på en månad! dagen jag och laget är i göteborg och lirar får bli den dan jag får börja igen..
1 maj - göteborgsfestivalen, valborg, koyama fyller 24.


klippt mig!

Publicerat: 2008-04-01 @ 18:40:21 | 0 kommentarer

eftersom bloggen varit stängd ett par dagar så har jag glömt bort vad jag tänkt skriva. men jag kommer iallafall ihåg att jag klippte mig i söndags! Hos Kista Hårgäng typ. Riktigt bra frisör (y) Här kommer en fluffbild på mig och mitt nya hår!


image61